Goedkope-Dakramen.nl Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het is pure oplichting. Wij hadden twee velux dakramen besteld. En natuurlijk niets gekregen. Telefoonnummer niet bereikbaar. Van verkoper helemaal niets gehoord. Maar na wat onderzoek hey woonadres... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling van meer dan 1000 euro; nooit geleverd, ondanks herhaalde rappels. Na een jaar dan toch maar klacht neergelegd met procedure voor de rechtbank (350 euro aub), vonnis in mijn voordeel, opnie... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hoe is het mogelijk dat online webshop na meer dan anderhalf jaar niet naleven van bestellingen en enige vorm van communicatie, nog steeds niet van het net kan worden gehaald? Wij leven in een wereld... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mijn nieuwe dakramen werden deze week keurig geleverd door DHL. Had wel even schrik omdat ik na de betaling maar geen antwoord kreeg en enkele slechte reviews las. Mijn enige punt van kritiek is dan o... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima adres om via internet te bestellen!

3 dakramen Velux besteld smorgens om 11 uur en de volgende dag om 11.30 uur stonden ze keurig voor de deur.
Nog een na besteld en die heb ik 2 uur later gehaald in Almere.
Alles gaat via de mail .. niets via de telefoon!
Qua prijs kan je ze nieuw niet goedkoper vinden.
Deze webshop doet zijn naam eer aan!
Al met al zeer tevreden!

26. Dezember 2020

Super geholpen

Eerst waren we een beetje wantrouwend i.v.m. de website lijkt niet zo betrouwbaar. Toch 3 dakramen gekozen i.v.m. de recensies en de prijzen. Snelle levering, er was iets mis met de dakraam waar de leverancier geen schuld aan heeft. Hij heeft ons goed geholpen. Monteur van velux komt langs. Ook persoonlijk contact gehad via de WhatsApp.
Mochten we iets weer bestellen voor dakramen, dan zeker hier.

13. Dezember 2020
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik kreeg al de vraag om een beoordeling…

Ik kreeg al de vraag om een beoordeling te geven terwijl ik na mijn bestelling niks meer gehoord had. Levertijd was ook langer dan 2 a 3 werkdagen. Dit vind ik op zich niet erg maar geef dit dan even door. Na mijn bericht dat ik nog niks binnen had gekregen werd het wel snel opgepakt en met 2 dagen bezorgd.

24. November 2020

Mooie deal

Mooie deal, en snel geleverd.

12. November 2020

Antwort von Goedkope-Dakramen.nl

Hartelijk dank voor uw review.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Aan te reden, met wat kanttekeningen.

Helaas ging de levering 2x niet goed, maar wel netjes opgepakt en nagestuurd. Dat is top!
Producten voldoen aan de omschrijving, al had ik wat meer hardheid van het hout verwacht (volgens de omschrijving was het hardhout, maar dat bleek niet zo te zijn).
Wel scherpe prijs. Ik raad ze aan, met de schoonheidsfoutjes van de levering(en).

5. November 2020

Antwort von Goedkope-Dakramen.nl

Fijn dat een foutje toch goed is opgepakt en netjes en snel is rechtgezet. Bedankt voor uw feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De ramen waren hier super snel

De ramen waren hier super snel! Al na twee dagen en we konden gelijk verder met onze verbouwingen. Super !

2. November 2020

Antwort von Goedkope-Dakramen.nl

Fijn om te horen dat u het snel heeft ontvangen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestelling

Heb hier een Velux dakraam besteld met snel levering.
Helaas was het dakraam niet voorradig maar er werd gelijk meegedacht en een ander goed alternatief aangeboden waardoor het raam alsnog snel leverbaar was.
Raam en bevestiging materialen waren goed en stevig verpakt.

Goede ervaring zou hier weer zo iets kopen.

2. November 2020

Antwort von Goedkope-Dakramen.nl

Goed om te horen dat we meedenken. We proberen inderdaad voor u als klant altijd in oplossingen te denken. Bedankt voor de review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Levering was binnen een week afgeleverd na de bestellingen.
1 bestelling was verkeerd geleverd.
Een mail gestuurd en de volgende dag was de juiste bestelling geleverd.
Super snelle service!
Aanrader!

1. November 2020

Antwort von Goedkope-Dakramen.nl

Goed om te horen dat een foutjes snel is rechtgezet. Bedankt voor uw reactie.

Op tijd

Op tijd
Keurig geïnformeerd
Goed verpakt
Ik heb geen enkel verbeterpunt

31. Oktober 2020

Antwort von Goedkope-Dakramen.nl

Bedankt voor uw mooie review.

Dakraam

Goede info. Netjes geholpen. Keurige levering. Mooie spullen. Niet duur

26. Oktober 2020

Antwort von Goedkope-Dakramen.nl

Goed om te horen dat alles goed is verlopen. Bedankt voor de review.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr