⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, gjorde jeg det. Jeg har været patient hos Godtand Frederiksberggårdens Tandklinik i mange år, og jeg kunne ganske enkelt ikke ønsk... Mehr ansehen
Jeg blev anbefalet Per Hugo til at rette op på en fejl udført af en anden tandlæge et andet sted. Jeg fik udskiftet en 3-leddet bro til 3 meget flotte kroner. Per Hugo gik meget grundigt til værks, og... Mehr ansehen
det ville være fedt, hvis tandlægen gav tydeligt besked til mig som patient i stedet for hele tiden at henvende sig til sin assistent. Generelt er det blevet dyrere at gå til tandlæge (vel at mærk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Per Hugo & holdet på Frederiksberggårdens Tandklinik er virkeligt dygtige & omsorgsfulde. Jeg har nu været kunde der i ca. 4 år, og vi har fået rekonstrueret mit tandsæt, hvilket jeg er meget glad fo... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Godtand er du i centrum – din tryghed, dine tænder og din oplevelse af besøget betyder alt for os. Vi tilbyder ikke bare almindelig tandpleje, men et bredt udvalg af avancerede behandlinger, herunder tandkirurgi på højeste faglige niveau. Vores team er løbende efteruddannet i både Danmark og udlandet, så vi altid kan tilbyde de mest effektive og skånsomme behandlingsmetoder. Vi benytter markedets nyeste teknologi og avanceret udstyr for at sikre præcision, komfort og holdbare resultater. Klinikken ligger centralt i København, få skridt fra Vesterport Station og tæt på bus- og togforbindelser, så du nemt kan komme til os. Vi har desuden gjort det let for alle at få adgang til tandbehandling – klinikken er placeret i gadeplan med faciliteter, der tilgodeser kørestolsbrugere og personer med gangbesvær. Hos Godtand går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, hverken i vores behandlinger eller i den oplevelse, du får i stolen. Vi er dedikerede til at skabe sunde smil og trygge rammer, hver gang du besøger os.
Gammel Kongevej 72 C, 1850, Frederiksberg C, Dänemark
- 3324 4445
- info@godtand.dk
- www.godtand.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Ingen tandlægeskræk og professionelle tandlæger og personale.
Altid fantastisk service. Super dygtige og opdaterede tandlæger/personale. Dygtige til at fjerne tandlægeskræk . Man føler sig godt tilpas når man møder op og bliver altid taget godt imod. Det føles trygt at gå til tandlægen.
De er meget professionelle og opdateret med nyeste indenfor deres fag.

Antwort von Godtand Frederiksberggården
Den bedste behandling man kan få hos en…
Den bedste behandling man kan få hos en tandlæge

Antwort von Godtand Frederiksberggården
En meget professionel klinik.

Super dygtig tandlæge
Super dygtig tandlæge - har gået der i 20 år

Pålidelig klinik
Har været patient her i henved 20 år og er meget tilfreds.

Antwort von Godtand Frederiksberggården
super professioneller og rart sted at…
super professioneller og rart sted at komme,,,, når mand nu er nødt til det !!

Fantastisk tandlæge !
Jeg er utroligt godt tilfreds med min tandlæge Matheos. Han er utroligt grundig og jeg føler en tryg og ærlig behandling af ham hver gang. Hele hans team er også super søde og venlige., lige fra man træder ind i klinikken.. der er hyggelig stemning og de byder altid på kaffe eller the når man venter. Jeg er yderst tilfreds med min tandlæge!

Antwort von Godtand Frederiksberggården
Kommet på klinikken i 25 år og altid…
Kommet på klinikken i 25 år og altid fået bedste behandling med nyeste teknologi.

Fin behandling

Antwort von Godtand Frederiksberggården
Glimrende og de tager hensyn til at man…
Glimrende og de tager hensyn til at man har tandlæge skræk

Dygtige Tandlæger god behandling👍👍

Antwort von Godtand Frederiksberggården
Den bedste tandlæge i dk

Absolut 5 store stjerne til Frederiksberggårdens Tandklinik
Super god behandling, vejledning og enormt dygtige medarbejdere. Kan kun give Frederiksberggårdens Tandklinik min allerbedste anbefalinger!

Super professionel tandlæge!
Super service, fleksibilitet, opfølgning og dygtige tandlæger og klinikassistenter

De dygtigste tandlæger
Super dygtige og kompetente tandlæger, smilende personale og god atmosfære. Kan varmt anbefales til alle dem som ønsker sunde tænder, og ISÆR til dem med tandlægeskræk :)

Antwort von Godtand Frederiksberggården
En klinik jeg helt sikkert kan anbefale…
En klinik jeg helt sikkert kan anbefale andre. Jeg trådte ind ad døren og blev mødt af et dejlig smil fra receptionisten. Blev tilbudt kaffe og spurgt om der var nogen ting de ellers kunne hjælpe med. Derefter kom jeg ind til tandlægen og også her blev jeg mødt af en rigtig god service, hvor jeg under behandlingen hele tiden fik at vide hvad der skulle ske.

Bedste tandlægeklinik
Den bedste tandlægeklinik, med et sødt personale. Kan klart anbefales til alle dem som har tandlægeskræk, og ønsker de flotteste tænder :)

Antwort von Godtand Frederiksberggården
Den bedste tandlæge jeg har haft..
Den bedste tandlæge jeg har haft..
Så profesionelle og så imødekommende. Snakker til dig i øjenhøjde og får dig til at føle dig tryg i deres hænder.
Jeg vil anbefale dette sted til alle som lider bare den mindste smule af tandlægeskræk, eller bare søger en tandlæge som man faktisk glæder sig til at besøge.

God kompetent behandling
God kompetent behandling. Godt fokus på at give en behagelig behandling.

Antwort von Godtand Frederiksberggården
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.