Godtand Frederiksberggården Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, gjorde jeg det. Jeg har været patient hos Godtand Frederiksberggårdens Tandklinik i mange år, og jeg kunne ganske enkelt ikke ønsk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg blev anbefalet Per Hugo til at rette op på en fejl udført af en anden tandlæge et andet sted. Jeg fik udskiftet en 3-leddet bro til 3 meget flotte kroner. Per Hugo gik meget grundigt til værks, og... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

det ville være fedt, hvis tandlægen gav tydeligt besked til mig som patient i stedet for hele tiden at henvende sig til sin assistent. Generelt er det blevet dyrere at gå til tandlæge (vel at mærk... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Per Hugo & holdet på Frederiksberggårdens Tandklinik er virkeligt dygtige & omsorgsfulde. Jeg har nu været kunde der i ca. 4 år, og vi har fået rekonstrueret mit tandsæt, hvilket jeg er meget glad fo... Mehr ansehen

1. Zahnarzt

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Godtand er du i centrum – din tryghed, dine tænder og din oplevelse af besøget betyder alt for os. Vi tilbyder ikke bare almindelig tandpleje, men et bredt udvalg af avancerede behandlinger, herunder tandkirurgi på højeste faglige niveau. Vores team er løbende efteruddannet i både Danmark og udlandet, så vi altid kan tilbyde de mest effektive og skånsomme behandlingsmetoder. Vi benytter markedets nyeste teknologi og avanceret udstyr for at sikre præcision, komfort og holdbare resultater. Klinikken ligger centralt i København, få skridt fra Vesterport Station og tæt på bus- og togforbindelser, så du nemt kan komme til os. Vi har desuden gjort det let for alle at få adgang til tandbehandling – klinikken er placeret i gadeplan med faciliteter, der tilgodeser kørestolsbrugere og personer med gangbesvær. Hos Godtand går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, hverken i vores behandlinger eller i den oplevelse, du får i stolen. Vi er dedikerede til at skabe sunde smil og trygge rammer, hver gang du besøger os.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

201 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har nu været hos jer i ca 3 år og…

Jeg har nu været hos jer i ca 3 år og er virkelig glad for at komme der, i er så dygtige og altid venlig smilende og klinikken har altid god energi, tak fordi i vil have mig som klient...

4. März 2019

Tusind tak Cem

Top Professionel butik

Top Professionel butik. Meget højt fagligt niveau (lægmands vurdering). Upåklagelig patienthåndtering (bedside manner).
Har mange gode tilbud, til folk som normalt ikke er så trygge ved tandlægebehandling.
Har haft Per Hugo Beck-Kristensen som tandlæge i 9 år.

27. Februar 2019

Tusind tak Sune

Very satisfied!

21. Februar 2019

Thank you Steven
Kind regards from all off os

Profesionelle behandling

Profesionelle behandling. Altid varm velkomst. God astmofærer.

Tusind tak Inga

Imødekommende og topkompetent…

Imødekommende og topkompetent personale.
Jeg søgte Frederiksberggårdens Tandklinik, fordi jeg har en stærk tandlægeskræk. Og jeg blev ikke skuffet. Kvaliteten er helt OK, og personalet er meget opmærksomt på mine særlige problemer.

Tusind tak Lisbeth

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og personalet møder altid…

Super service og personalet møder altid en med et smil - anbefalet herfra!

Tusind tak Lars

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

bedste tandklinik jeg nogen sinde har…

bedste tandklinik jeg nogen sinde har været i.

allerede ved modtagelsen, er der rar stemning. pigerne der arbejder der er alle søde og smilende.
Og Matt, er top professionel tandlæge.

Hvis man er bange for tandlæger - skal man prøve at besøge denne tandklinik, så tandlægeskrækken kan kurreres,.

7. Februar 2019

Tusind tak Tattoo Mini

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

yderst kompetent samt empatisk tandlæge

jeg er kommet hos Frederiksberggårdens Tandklinik, igennem de sidste 10 år, hvilket jeg absolut fortsat agter at gøre.
Tandlægens tilgang til arbejdet oplever jeg yderst empatisk og professionelt. Man får altid en grundig forklaring undervejs, ligesom der gives gode anbefalinger til den fremadrettet vedligholdelse af tænderne.
Klinikken er super moderne og personalet formår altid at skabe en tryg og behagelig atmosfære.
Det har bevirket at jeg rent faktisk glæder mig hver gang jeg har en tid hos min tandlæge.

7. Februar 2019

Tusind tak Sia

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dette er en fantastisk klinik!

Dette er en fantastisk klinik!
Gitte er nok en af de mest hjerte varme menneske jeg har mødt og som regel den der tager imod dig når du kommer til tjek. Du får en følelse af ægte interesse for dig og dit ve-og-vel.
Jeg startede på klinikken med rigtig slem tandlægeskræk og minus tillid til noget som helst.
Mat tog sig ekstra god tid og arbejdede meget med at få tilliden tilbage. I starten måtte jeg have lidt beroligende og fik fortalt mange gange at det ikke skal være et overgreb at gå til tandlægen. Du rækker bare hånden op hvis der er det mindste.
I dag stoler jeg fuldt ud på alle i klinikken, tager ingen beroligende eller noget. Jeg er faktisk begyndt at nyde mit halvårstjek og de efterfølgende glatte tænder.
Tak til Frederiksberggårdens tandklinik <3

6. Februar 2019

Tusind tak Ea

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gitte i receptionen gør at man føler…

Gitte i receptionen gør at man føler sig velkommen. Per Hugo er verdens bedste tandlæge, han kurerede min tandlæge skræk, nu er det næsten en nydelse at komme der😁 kan klart anbefales

5. Februar 2019

Tusind tak Leni

Grund til at smile

Meget venligt, dygtigt og imødekommende personale og tandlæger.
Jeg er gennem en årrække blevet behandlet af tandlæge Matt, der besidder stor faglig kompetance.
Jeg kan kun sige, at jeg som patient, både i overført og bogstavlig forstand, har grund til at smile 😀

30. Januar 2019

Tusind tak Carsten

Super god behandling

Jeg har tandlægeskræk og fik en super god behandling

29. Januar 2019

6. Gode oplevelser

29. Januar 2019

Tusind tak Gitti

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har aldrig haft det bedre i min mund

Har aldrig haft det bedre i min mund, efter at jeg for snart 12 år siden startede hos Frederiksberggårdens Tandklinik.
Tak til Per-Hugo og alle Jer andre :-)

25. Januar 2019

Tusind tak Søren
Bedste hilsner fra os alle på klinikken

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr