HANDL IKKE HER.! Bestilte en gorialla tripod, med 4 -5 dages leveringstid. Pengene blev hævet med det samme. Varen kom aldrig. rettede efter ca 14 dage henvendelse til Godigital via formular på deres... Mehr ansehen
Godigital.dk - I forbindelse med bestilling af DVD-RW skiver, var der fejl på hjemmesiden hvad angår type og pris. I bestillingen stillede jeg et spørgsmål, der aldrig blev besvaret. Sidenhen henv... Mehr ansehen
Jeg bestilte 12/5 et UV-filter til mit camera og der stod der var 2-5 dages leveringstid. Fredag før pinse (29/5) kontaktede jeg firmaet og fik en historie om at leverencen ville komme om eftermidda... Mehr ansehen
God og velstruktureret hjemmeside, nem at finde rundt på og med mulighed for at sammenligne produkter - stort plus! God service ved forespørgsel via mail. Desuden problemfri og hurtig levering inkl... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
GoDigital.dk Din Online Fotohandler - Vi har alt i kamera, video og tilbehør
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Varer og pris ok, men levering meget langsom
Jeg bestilte mandag to filtre, som angiveligt var på lager. De blev dog først afsendt fredag, så jeg modtog dem først en uge senere end bestilling - der et ikke godt nok i forhold til dagens standard.
Super oplevelse
Bestilte et spejlreflekskamera onsdag d. 23/2 kl. ca. 14. Det ankom torsdag d. 24/2 klokken ca. 14. Forsvarligt indpakket og alt som det skulle være. De kunne dog godt have sendt en mail om at varen var afsendt men på den anden side så nåede jeg ikke at spekulere på noget inden den rent faktisk dukkede op.
Fint udvalg og god service
Produkter leveret som forventet og hurtige svar pr. mail.
Alt gik perfekt!
Hjemmesiden er god og informativ. Der er angivet en lagerstatus for hver vare og her blev jeg positivt overrasket. Det kamera, jeg ville købe, havde en leveringstid på op til 5 dage, men alligevel modtog jeg kameraet dagen efter.
Informationsniveauet omkring afsendelsen var også fint.
Når jeg endte med at foretrække godigital frem for andre, jeg havde kikket på, var det udover en god pris også fordi de i modsætning til en anden billig leverandør ikke trak pengene fra mit dankort før varen var afsendt ligesom den anden billige leverandør var upræcis omkring leveringstiderne.
Godigital er nu røget på min liste over webshops, hvor jeg klart vil købe igen.
Billigste pris og fin service
Jeg har lige bestilt et videokamera hos godigital.dk. Inden jeg bestilte det, havde jeg et par spørgsmål, som jeg sendte på mail - disse blev besvaret indenfor få minutter. Selvom leveringstiden var angivet til 4 dage, havde jeg det efter 2 dage ... og så var kameraet billigere her end på noget andet dansk site. God service og her handler jeg gerne igen. :)
over al forventning!
Bestilte lørdag et objektiv til mit spejlrefleks, og vidste derfor godt at det ikke ville blive behandlet før tirsdag, så intet der.
Har så hentet det idag, og været ude og skyde nogen billeder, og jeg er tilfreds, vil helt sikkert handle her igen!
God service - ingen problemer
Alt var som forventet. Oplevede ingen problemer - og varer modtaget til tiden.
nemt og varen dagen efter
Skulle have et kamera og gik derfra med kamera og et godt kamera kit
Varen havde jeg dagen efter :)
hurtig levering
købte canon 500d.Leveret som lovet,du kan roligt handle her.
Gode priser, lige til døren
Jeg bestilte mit kamera hos Godigital.dk, og fik det få dage efter. Deres pris lå næsten lavest.
TAK !
Anbefales
Hurtig levering - og det var derfor jeg valgte butikken. Kan godt anbefales. Har ikke haft problemer med kameraet så kan ikke sige noget om deres after sale.
God kundeservice
Havde et spørgsmål til det jeg ville købe. Fik svar med det samme :-)
Pakke kom som lovet. Perfekt!
Kan kun anbefales.
Fantastisk leveringstid
Jeg har ikke prøvet pakken endnu, da det er en julegave, men jeg må sige at leveringen var virkelig hurtig!
Hurtig nem handel og levering
Alt i alt en perfekt handel. Ingen problemer og hurtig levering af det bestilte.
- alt var perfekt.
Ingen slinger i valsen her
En perfekt og hurtig handel, helt som det skal være. Jeg anbefaler gerne Godigital til andre uden tøven.
Let og hurtig betjening.
Havde aldrig hørt om GoDigital før jeg faldt over dem, som værende de billigste på edbpriser.dk.
Super hurtig levering og let at bestille på hjemmesiden og så var de oven i købet de billigste ;-)
Det er ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Udemærket
Bestilte en kamerataske inde på hjemmesidenm og 3 dage efter lå den ude foran døren. Det kan ikke gøres meget bedre.
perfekt
service og levering var som man kunne forvente! perfekt 5/5 herfra!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.