HANDL IKKE HER.! Bestilte en gorialla tripod, med 4 -5 dages leveringstid. Pengene blev hævet med det samme. Varen kom aldrig. rettede efter ca 14 dage henvendelse til Godigital via formular på deres... Mehr ansehen
Godigital.dk - I forbindelse med bestilling af DVD-RW skiver, var der fejl på hjemmesiden hvad angår type og pris. I bestillingen stillede jeg et spørgsmål, der aldrig blev besvaret. Sidenhen henv... Mehr ansehen
Jeg bestilte 12/5 et UV-filter til mit camera og der stod der var 2-5 dages leveringstid. Fredag før pinse (29/5) kontaktede jeg firmaet og fik en historie om at leverencen ville komme om eftermidda... Mehr ansehen
God og velstruktureret hjemmeside, nem at finde rundt på og med mulighed for at sammenligne produkter - stort plus! God service ved forespørgsel via mail. Desuden problemfri og hurtig levering inkl... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
GoDigital.dk Din Online Fotohandler - Vi har alt i kamera, video og tilbehør
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Virkelig god service
Jeg købte for nogle år siden et digitalt spejlreflekskamera hos godigital.dk og tilkøbte i den forbindelse en totalforsikring. I første omgang god oplevelse med responstiderne på mails. Noget tid efter fik jeg så problemer med det tilkøbte SD-kort, som pludselig stoppede med at virke og jeg havde nær mistet en masse billeder fra en ferie. Jeg havde først nogle bekendte til at se på det, dog uden held. Jeg sendte det ind til godigital.dk og efter noget tid kunne de meddele mig, at deres eksperter heller ikke kunne hjælpe, men at de ville sende det til producenten i England. Et par måneder efter kommer der så endelig svar om, at de har fundet billederne, som jeg får tilsendt på en nyt SD-kort.
Virkelig god service efter min mening - om det så skyldes den forsikring jeg tegnede ved jeg ikke. Men jeg skylder dem i hvert fald denne anmeldelse for deres store arbejde med at redde mine billeder.
Perfekt service
Sendte en mail fredag middag og spurgte på en vare der ikke var på lager iflg. Godigital's hjemmeside. Modtog mail ca. 5 minutter senere hvor de forklarede at den pågædende vare rent faktisk var på lager, men at der var flere forudbestillinger på denne, så de skulle lige tjekke beholdningen. Efter et kvarter endnu en mail hvori de bekræftede at jeg godt kunne bestile til omg. levering. Alt i alt - SUPER service.
Hilsen Glenn
Klart anbefalelsesværdigt
Var på kig efter en vidvinkel, og faldt over Godigital. Og om ikke der var tilbud på en 14mm Sigma vidvinkel, det var en demo så man skulle lige kontakte dem , for at høre om den stadig var tilgængelig, dette gjorde jeg en sen aften, og dagen efter kom der svart at det var den. jeg havde så forventet en levering på en god uges tid - men nej, dagen efter bestillingen fik jeg lige en mail om at den var afsendt fra leverandøren og at jeg kunne forvente den inden for 2 dage. Og som lovet modtog jeg den til tiden. Jeg er meget tilfreds med denne kundeservice, og vil absolut handle der igen.
Super service - virkelig hurtig levering
Jeg købte et Canon-objektiv igennem GO-digital, og jeg oplevede en fantastisk god service.
Objektivet var nemlig ikke på lager, men efter en kort snak med GO-digital, fandt jeg ud af at de havde et enkelt objektiv tilbage på lageret. De reserverede derfor objektivet til mig (hvilket jeg synes var en rigtig flink gestus), og så bestilte jeg det samme dag. Allerede næste morgen havde jeg objektivet i hænde.
5 stjerner - intet mindre.
Hurtig levering til konkurrencedygtig pris
Bestilte Canon S95 inkl taske og sd kort. Selvom der kunne se ud som om at der var to-tre dages lev tid på kamera - blev det leveret dagen efter bestilling. Super service.
Købte tilbehør til kamera, god information på siden og hurtig levering helt i orden
Lynhurtig levering
Jeg bestilte torsdag eftermiddag ved 14.00 tiden et kamera. Allerede fredag morgen blev kameraet leveret med posten....! SUPER lynhurtig levering må man sige...
Min eneste "kritik" af firmaet er, at jeg godt kunne tænke mid at der var mulighed for telefonisk kontakt...
3 dage om at sende en lagervare.
Jeg købte 20/12 et kamera hos Godigital som var på lager ifølge deres hjemmeside.
Kameraet skulle bruges som julegave, det var derfor vigtigt for mig at jeg netop købte en lagervare, så jeg kunne modtage inden jul.
d. 22/12 rykker jeg for trace nummer, da jeg ikke kan forstå at jeg ikke har hørt noget. Svaret er til min overraskelse at de sender varen samme dag, altså 2½ dage efter bestilling. De beklager og skriver,
---
Hej
Jeg kan naturligvis kun undskylde på Godigital.dks vegne.
Hvis varen ikke dukker op i morgen så er du velkommen til at afvise forsendelsen.
Pengene bliver ikke trukket før vi har fået bekræftet at du har valgt at modtage varen.
Julen er travl og der er desværre flere årsager til at vi er blevet forsinket med enkelte ordrer.
---
Det er da ikke i orden! Varen var på lager og skulle jo bare sendes. Hvis de havde været langsomme kunne den jo være sendt 21/12, hvilket jeg ville kunne forstå, men at der skal gå fra 20 til 22/12 før man sender en lagervare i ugen op mod jul er godt nok for dumt. De må da være klar over, at mange kunder netop står og skal bruge varen til gave.
Jeg måtte printe et billede og give konen kameraet om mandagen. Ikke helt den oplevelse jeg havde håbet på, og jeg kommer ikke til at handle med godigital igen.
Så hurtig kan en handel forløbe !
Vedrørende køb af digitalkamera.
Sendte en forespørgsels-mail kl.14, fik umiddelbart derefter svar-mail med følgende besked.
"Tak for din henvendelse. Hvis du bestiller i dag inden kl. 17 så kan du have
varen leveret i morgen."
Og det kom til at holde. Næste formiddag afleverede postbudet forsendelsen ved døren........derfor 5 stjerner.
Kæmpe udvalg til fornuftige priser.
Jeg har gennem årene købt for tusindvis af kroner fotoudstyr hos denne butik. Jeg lægger vægt på varer fra dansk leverandører, da garantien og service på dansk værksteder er afgørende.
Varerene komme altid inden for et par dage, og jeg bliver løbende underettet levering på bestillingsvarer.
100% anbefaling
Upåklagelig handel
Jeg fik straks at vide hvordan jeg kunne følge varen hos postvæsnet, og den ankom som aftalt. Fin service
Kanon service
Har bestilt ved dem 3 gange nu. Kamera, 2 x objektiv og filter. Jeg har aldrig haft nogen problemer og har fået svar på mail indenfor 1 time. Kanon service!
Billigt og pålideligt...
Fejl på hjemmeside og mangel på kommunikation ved køb.
I bestillingen stillede jeg et spørgsmål, der aldrig blev besvaret.
Sidenhen henvendte Godigital.dk sig til mig og forklarede at der var opstået en mindre fejl. Henvendelsen kom først efter de havde rettet hjemmesiden. Forretningen afviste at jeg havde læst noget andet.
Ingen Service!
Prøvet at købe et kamera i starten af august og har stadig ikke modtaget det her sidst på måneden. Har skrevet tre gang, hvor jeg kun har fået svar en gang hvor de sige at de vil undersøg hvad der er sket, men har stadig ikke hørt noget en uge efter.
Det eneste positive er at de ikke har trukket penge endnu!
Billigt, lynhurtig levering og varer som var som bestilt...
Havde undersøgt priserne på nettet og fundet, at GoDigtal var det billigste sted at handle de 3 ting jeg skulle bruge.
Bestilte blitz, kamerataske og batteri kl. 11.13 i går.
Kl. 13.50 samme dag modtog jeg mail om at pakken var klar til afsendelse med PostDanmark, med link til Track&Trace.
Og har så modtaget pakken i min lokale Døgnpost her i København, kl. 9.54 i dag.
...Det kan ikke gøres hurtigere!!! :-)
Varerne var præcis som bestilt og forsvarligt og stødsikkert indpakket.
Meget stor ros og klar anbefaling herfra! :-)
Bestilte kompakt kamera omkring kl. 15 og modtog det med posten dagen efter. Savnede dog indikation af om kameraet overhovedet blev afsendt den pågældende dag og/eller track & trace.
Ingen service
Bestilte en kikkert, og modtog et autosvar om, at de ville kigge på ordren.
Modtog aldrig en ordrebekræftelse.
Har skrevet til dem 3 gange og spurgt.
De har ingen telefon, men skriver at de prøver, at svare på emails inden for 2 timer... den skal man vist ikke lige tro på.
Fabelagtig service
Jeg har købt nyt objektiv, stativ, kuglehoved og taske.
Spurgte ad om et produkt, jeg ikke kunne finde, og det blev oprettet dagen efter, dog med besked om at det ikke var på lager hos leverandøren. Blev anbefalet andre lignende produkter, super initiativ.
Derudover blev jeg oplyst om opgradering af et af produkterne, da det andet var udgået af sortimentet, og ekspedienten skulle sikre sig, at objektivet kunne passe til lige præcis mit kamera. Kanon service.
Fik det en uge efter, rigtig flot pakket ind og kuglehovedet monteret på stativet - klar til brug.
Vil helt klart anbefale dem til andre, da de kun har vist sig meget hjælpsomme i min handel med dem.
Hurtig lerveing
Kom dagen efter bestilling så super her fra.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.