Glyptoteket Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det var det mest røvsyge sted, hvis du er på ferie her så lad vær med at besøg det. Jeg sidder nu og spiser frokost og det er det mest interessante indtil videre. 10/10 spild-din-tid-sted. Jeg har ald... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

To stjerner til café Picnic. Maden var ok og der er rart at sidde. Men at stå i kø i 20 minutter fordi der kun er en til at tage imod bestilling, samtidig med at personalet står og hygger sig med hina... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den smukke og velvedligeholdte bygning er stadig smuk. Udstillingerne er kedelige, uinspirerende og uden fortælling. Der er køer til at købe billet, til toilettet og til cafeen. Cafeen Picnic er... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Usædvanlig dårlig oplevelse, kun lige kommet indenfor døren, før vi bliver verbalt overfaldet af en sikkerhedsvagt, fordi vi står midt i entreen,( der var ingen andre bag os, eller nogen på vej ind) S... Mehr ansehen

1. Kunstgalerie

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Velkommen til Glyptoteket

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Udstilling i top

Udstilling i top - men caféen er under lavmål betjeningen er ikke eksisterende(stakkels unge mennesker) og maden er vulgært arrangeret og smagsmæssigt disharmonisk. Vi savner Blomsterberg!!
Ulrik Løssing
Brabrand

2. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Glyptotektets café har meget at lære af Louisiana

Kunstoplevelse og frokost på Louisiana går hånd i hånd. Det kan man ikke sige om Glyptoteket og caféen Picnic i Vinterhaven. Lige så smuk en oplevelse det er at gå på opdagelse i Glyptoteket, ligeså ærgerlig er oplevelsen på Picnic. Vi fik toast med alt, alt for tykke skiver kogt skinke, alt for meget tomatsauce, som vel slet ikke hører hjemme i en toast, og et lag af udefinerbart pulverkrydderi hen over det hele - måske paprika. Vi fik også en rejemad på en bund af fabriksfremstillet æggestand. Hertil fik vi to glas limonade og måtte betale små 400 kr. Skuffende er nok det ord, der bedst dækker vores oplevelse på Picnic.

27. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hærværk på mine Chanel briller med vilje! Pas på dine ting når du går derind

Jeg har oplevet noget meget forfærdeligt inde i dette kunstmuseum! .. Det er et rigtig fint museum med så smukke skulpturer og flotte lofte.. Det var min 1 gang nogensinde derind i mandags... min ven og jeg går rundt og kigger... Vi kommer til en gammel gravsten hvor der er metal nede i bunden af den... Min ven fortæller at han har set mange hoppe ned og ud af den, så jeg kunne sagtens gå forsigtig ned og han kunne få et billede til hans skoleprojekt... Vi gør ikke noget af dette for at gøre nogen kede af det eller træde på nogen.. Da jeg forsigtigt rejser mig derfra, mister jeg desværre mine Vintage Chanel solbriller, som jeg fik af en veninde i 25års gave og de betød utrolig meget for mig!.. Jeg går i chok da jeg opdager de er væk. Morten som er chefen derinde siger vi henter dem, fordi han havde set den i video overvågningen... Mærkeligt nok var De væk og han truer os med at sende politi eftersom Jeg havde lagt mig i et kunstudstilling. Det skal siges jeg gjorde det ikke for at gør nogen kede af det eller sure. Vi sagde os mange gange undskyld...Han tog billeder af vores ID og LOVER mig at ringe når mine briller blev fundet...
jeg venter til dagen efter og ringer selv, han er der “ikke” jeg ringer næste dag igen han er stadig ikke til at få fat i..
Jeg tager derind 3 dag og spørger om mine brille hvortil Morten/chefen udlevere mig dem i 2 dele, helt bøjet og kan ikke laves😭 Han sagde han var forfærdelig ked af det men en havde ødelagt dem og smidt dem ud!? Men det var “selvfølgelig ikke ham selv, eller hans kollega” men NU kunne jeg selv se hvordan det “føltes”!!!!???? Hvis det ikke er en indrømmelse der! så ved jeg ikke. Og hvorfor ringede han ikke da han tydeligvis havde mine briller? Det blev jeg lovet, hvis han så dem ville han ringe? Hvorfor ringede han ikke? Nok pga dårlig samvittighed... Jeg har meldt det til politiet men jeg har på fornemmelsen at videoen pludselig bliver slettet os... nu ville jeg bare fortælle min historie fordi jeg er dybt skuffet over at en voksen mand/kunstmuseum kan opfør sig sådan med VILJE.. jeg kom til at gør noget jeg ikke gjorde med vilje.. De gjorde noget med vilje.. så pas på dine ting når du træder derind.

27. August 2021

A piece of Paradise

It is, quite frankly, one of the best cultural venues in existence. The art, the indoor garden, the palms and the architecture soothes the soul and stimulates the intellect. It is a place for slowing down and appreciate time itself.

Highly recommended.

25. November 2020

Fantastisk Museum - fantaskisk Cafe

Mit i Dronningens København ligger Ny Carlsberg Glyptotek. Det er langt besøg værd. Husk at sætte tid af til lidt godt i cafeen. Udstillingerne skifter, men meget er det samme: De gamle skulpturer, mumier, malerierne fra den franske impressionisme og Cars Jacobsens samlinger.

8. Februar 2017

Glyptoteket - spiller

En fantastisk oplevelse at besøge Glyptoteket. Smukke rammer om interessante udstillinger - glem heller ikke den indendørs have med kager og bagværk i særklasse.

8. November 2011
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr