Kæmpe oplevelse!! Jeg havde en helt igennem fantastisk rejse til Afrika med Globus Rejser. Fra start til slut var alt virkelig godt planlagt og professionelt håndteret. En særlig stor tak til Mikk... Mehr ansehen
Alt gik op i en højere enhed med bukkepremieren i Polen bestilt hos Globus Jagtrejser. Vi er tre jagtkammerater som har været særdeles uheldige to gange med et ander selskab, så det var... Mehr ansehen
Simpelthen for useriøst.. vi var klar til at booke flere store rejser hos globus jagtrejser, men ville starte med en bukkejagt til Polen som lød godt. Midt i koorspondancen med Mikkel stopper alt komm... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bukkejagt RYPIN 11-13/5 2018 Topkarakter til såvel Globus som reviret. Vi var 4 mand afsted, absolut tilfredse med såvel udbytte som betjeningen på reviret. Var indkvarteret privat hos Jagche... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos os får du Kvalitet og tillid til en fair pris. Vi er omkostningsbevidste på vore kunders vegne og kan derfor tilbyde nogle af markedets skarpeste priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Globus Jagtrejser er grundlagt på baggrund af mange års erfaring i planlægning og gennemførelse af jagtrejser, hvorved kontakten er skabt til vores gode og loyale samarbejdspartnere. Du kan altid ringe, maile eller sende en SMS. Du og dine jagtkammerater er også meget velkomne til at besøge vores kontor/showroom i centrum af Varde. Her kan vi i et hyggeligt jagtmiljø, planlægge din næste jagtrejse, med udgangspunkt i dine ønsker, drømme og økonomi. Vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden Medlemsnr. 2602 samt DJA (Danske Jagtrejse Arrangører) Medlemsnr. 21 Mange jægerhilsner Tue Loldrup Bech-Hansen, Indehaver
Storegade 2-4, 6800, Varde, Dänemark
- +4570707525
- info@globusjagtrejser.dk
- www.globusjagtrejser.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Alt har spillet maks. før, under og efter jagtrejsen.
Jeg har efterhånden været på mange jagtrejser rundt om i verdenen og i sær Europa.
Jeg har rejst med en del forskellige rejseselskaber, hvor oplevelsen har været meget blandet.
De sidste 7 rejser har været med Globus Jagtrejser, og de har alle levet 100% op til den forventning der var blevet stillet mig i øjet inden afrejse.
Alt har spillet maks. før, under og efter jagtrejsen.
Kan varmt anbefale Tue og hans team fra Globus Jagtrejser.
Hilsen Morten Frost.
Bukkejagt Polen
igen en super oplevelse, leveret af Globus jagtrejser.
Rigtig fin tur der levede op til alles…
Rigtig fin tur der levede op til alles forventninger.
Fin fin jagt, lækkert hotel, skøn wellness, og lækker mad. Super samarbejde med Tue.
Rigtig fin oplevelse med gode forhold…
Rigtig fin oplevelse med gode forhold og fint jagterræn. Har ikke en finger at sætte på brunstturen til Polen med Globus jagtrejser
Tak til globus Jagtrejser
Tak til globus Jagtrejser.
Professionelle som altid.
Bukkejagt Polen 2/8-5/8 2021
Vi havde en super go tur med Globus i Polen alt var helt perfekt og intet at klage over vi er meget tilfredse.
Mvh. Kurt Drews
Forrygende bukkejagt
Godt organiseret, masser af bukke, god forplejning og ophold, jagtfører var gode at give os frihed til bestemme slagets gang.
Levede fuldt ud op til forventningerne.
Globus Jagtrejser har mine varmeste anbefalinger.
jeg har rejst med globus jagtrejsen mange gange efterhånden og der har bare altid været styr på tingene
jwg har rejst
Kanon tur til Polen med Globus
Vi havde en suveræn oplevelse med brunst-jagttur til Polen med Globus Jagtrejser. Fra start til slut, var det perfekt. Kyndig vejledning, fedt område, kanon bukke og masser af gode oplevelser ;-)

Antwort von Globus Jagtrejser
Super fed jagtrejse med Thomas som rejseleder
Super fed jagttur med Thomas som rejseguide... Vi var en gruppe afsted til Polen i brunsten og det hele fungerede bare og der blev leveret mange pæne bukke... Der var styr på det hele og det kan varmt anbefales til andre at benytte Globus jagtrejser når det gælder bukkejagten i Polen👍🏻

Super tur
Super tur, der leverede det der blev beskrevet i oplægget. Der var styr på tingene på reviret, og de gjorde deres til, at vi fik succes.
Har været med globus Jagtrejser for…
Har været med globus Jagtrejser for første gang men bestemt ikke sidste gang fantastisk service før afgang og under turen fantastisk sted hvor vi var i Polen super service der også🦌👍👍😁😋
Globus Jagtrejser der får man 100% den…
Globus Jagtrejser der får man 100% den vare man er blevet lover. Har rejst mange gang med den. Og vil helt klar rejser med den i fremtiden.
Knæk og bræk
Vh Kasper

Jagtrejse med susses
Hvis du trænger til en jagtrejse med succes, så kan jeg varmt anbefale Globus Jagtrejser.
Kæmpe tommel op, her fra!
Bukke jagt
Jeg rejser altid med globus. Og det spiller altid Max 😁 Tue har varen

Super professionelt.
Super professionelt.. tager helt sikkert afsted med globus igen..👍👍😊
Af værste skuffe
Af værste skuffe, når det gælder drivjagt. Har aldrig været så skuffet over en arrangør der højt og helligt ikke betvivler sine polske medarrangører, og ovenikøbet lover klasse jagter.
Dårlig respons, dårlig jagt.. kunne blive ved... øv når man arrangere 2 ture sammen med kunder.
Kan absolut IKKE anbefales

Perfekt Brunst Jagt.
Har lige været på brunst jagt i Polen med Globus Jagtrejser.
Det er det det tætteste man kommer på en perfekt tur, alt spillede bare max, opholdet, polske guider og ikke mindst området der bød på så mange brølende hjorte at det kunne være svært at vælge hvilken man skulle gå efter.
Dette er min 7 rejse med Globus Jagtrejser og det bliver bare bedre og bedre kan kun anbefale dem.
Flemming Schantz
Perfekt.
Mine bedste ture har været med Globus Jagtrejser, Polish Challenge blev gennemført i 2016. 5 arter på 7 dage, heriblandt en guldmedalje muflon. Mine største kronhjorte, nedlagt i Karpaterne i 2017. Jeg har fået de bedste ture i min tid med Globus Jagtrejser og nu fået muligheden for at give disse oplevelser videre.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.