Kæmpe oplevelse!! Jeg havde en helt igennem fantastisk rejse til Afrika med Globus Rejser. Fra start til slut var alt virkelig godt planlagt og professionelt håndteret. En særlig stor tak til Mikk... Mehr ansehen
Alt gik op i en højere enhed med bukkepremieren i Polen bestilt hos Globus Jagtrejser. Vi er tre jagtkammerater som har været særdeles uheldige to gange med et ander selskab, så det var... Mehr ansehen
Simpelthen for useriøst.. vi var klar til at booke flere store rejser hos globus jagtrejser, men ville starte med en bukkejagt til Polen som lød godt. Midt i koorspondancen med Mikkel stopper alt komm... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bukkejagt RYPIN 11-13/5 2018 Topkarakter til såvel Globus som reviret. Vi var 4 mand afsted, absolut tilfredse med såvel udbytte som betjeningen på reviret. Var indkvarteret privat hos Jagche... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos os får du Kvalitet og tillid til en fair pris. Vi er omkostningsbevidste på vore kunders vegne og kan derfor tilbyde nogle af markedets skarpeste priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Globus Jagtrejser er grundlagt på baggrund af mange års erfaring i planlægning og gennemførelse af jagtrejser, hvorved kontakten er skabt til vores gode og loyale samarbejdspartnere. Du kan altid ringe, maile eller sende en SMS. Du og dine jagtkammerater er også meget velkomne til at besøge vores kontor/showroom i centrum af Varde. Her kan vi i et hyggeligt jagtmiljø, planlægge din næste jagtrejse, med udgangspunkt i dine ønsker, drømme og økonomi. Vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden Medlemsnr. 2602 samt DJA (Danske Jagtrejse Arrangører) Medlemsnr. 21 Mange jægerhilsner Tue Loldrup Bech-Hansen, Indehaver
Storegade 2-4, 6800, Varde, Dänemark
- +4570707525
- info@globusjagtrejser.dk
- www.globusjagtrejser.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Skotland 2023
Min oplevelse med Globus Jagtrejser under min jagtrejse til Skotland efter hjorte i efteråret 2023 var desværre meget skuffende.
Først og fremmest var jagtføringen langt under standard. Vores guide virkede uengageret og utilfreds, hvilket gjorde hele oplevelsen kedelig og deprimerende.
Derudover var metoderne til bjergning af nedlagt vildt usikre og uorganiserede, hvilket indikerede mangel på erfaring og professionalisme.
Men det værste var den totale mangel på forståelse og reaktion fra firmaet repræsentanter, Thomas og Tue, da vi forsøgte at klage over vores oplevelse. Deres manglende engagement og forståelse var dybt frustrerende.
Jeg vil stærkt anbefale Globus Jagtrejser at holde sig til jagture i Polen, hvor de måske kan opnå en mere passende standard for deres tjenester. Jeg kan på ingen måde anbefale Globus Jagtrejser til andre som skal til Skotland, medmindre der sker betydelige forbedringer.
I får en stjerne, da nul ikke er en mulighed.

Antwort von Globus Jagtrejser
Jeg har rejst på jagt gennem mange år…
Jeg har rejst på jagt gennem mange år og med mange forskellige jagt rejseselskaber men jeg har aldrig rejst med nogle bedre end globusjagtrejser skal afsted med dem igen nu for 6 gang i træk service er i top opfølgning optil under og efter jagt Tue og Thomas er top profesionelle folk der vil deres kunder det bedste vi har aldrig haft noget der ikke kunne ordnes eller findes udad de er altid ved telefonen og ellers ringer de tilbage med kort varsel men man skal huske fordi man bestiller en jagttur og forventer noget så er det stadigvæk på den frie vildtbane hvor vind og vejr osv ikke er noget man er herre over vil man være 100% sikker på og skyde noget skulle man måske overveje jagt i hegn men tænker ikke det er Tue man skal have fat i
Jeg kan kun sige rigtig Go tur med globusjagtrejser seriøst selvskab
Mvh Kasper Steffensen
Aldrig igen
Træls oplevelse er en ting, en anden og mere ærgerlig er den absurd dårlige service og kommunikation efterfølgende. Næste 40 års jagtrejser må jo så bestilles et andet sted.

Antwort von Globus Jagtrejser
Spændende revir med masser af vildt
Spændende revir med masser af vildt. Mange store og specielle bukke. Kompetente og dygtige guider. Alt i alt en super oplevelse.
Vi har haft den dårligst oplevelse…
Vi har haft den dårligst oplevelse med Globus Jagtrejser. Så vi vil ikke anbefale folk at ta med dem. De laver om på din rejse få dage før du skal afsted uden at oplyse dig om det. De lover gode revir, hvor vi kun skal ned at skyde 6end, men det de har glemt at oplyse jagt klubben om, for de kunne da ikke forstå hvorfor vi ikke vil skyde en spis. Når man først har betalt for rejsen til dem, så høre man ikke mere til dem, før de skal ha penge igen, når turen er slut. Ingen oplysninger om, hvad tid skal vi på jagt, hvor skal man mødes, hvad med mad, hvordan foregår det, du høre ingen ting, det må man selv finde ud af. Så jeg ser ingen grundt til at bruge et så dårligt firma igen.
Når man skal på bukke jagt så betale man mange penge, så må man også forvente at der er styr på de ting man har aftalt, det skal man bare ikke forvente hvis man rejser med Globus Rejser. 🤬De skulle slet ikke ha haft en stjerne, men man kan ikke vælge 0.
Hej igen. Jeg svare da lige på din besked. For det første må du ikke oplyse et navn hvis du ikke har fået tilladelse af personen, og den tilladelse har du ikke fået af mig. så det ser jeg gerne du sletter. Fedt at du kan svare her, for alt andet kan du ikke svare på. Ved ikke lige hvor du har hørt om os fra, men det lyder da spændende, sende mig gerne de oplysninger. Vi har været 4 personer afsted og vi 4 har aldrig været afsted sammen før, så mærkelig at du skriver du har hørt om os før. I sender ikke en mail hvor i oplyser at vi har skiftet hotel, i sender en voucher hvor hotel navnet er blevet skiftet, og det har i ikke oplyst noget om på anden vis. Få dage før afrejse. Da vi bestille rejsen gjorde vi meget opmærksom på hvilken hotel vi vil have. Det vælger du så at lave om, få dage før afrejse, Ja det er rigtig at du tilbyder at vi kan få penge tilbage, med så få dage til afrejse er det meget svært at nå at finde et rejseselskab, så alternativet var at aflyse eller tage afsted vi skulle nok bare have aflyst. Og kan så også lige oplyse at det hotel vi blev flyttet til på ingen måde var bedrer end det andet.
Vi har slet ikke nogle forventninger om at skydebukke i den vægt klasse men vi er blevet lovet gode 6ender. Det var ikke det der var blevet bestilt hos jagt klubben. Derfor blev vi præsenteret for spis bukke. Du har solgt en jagt til os, og bestil noget helt andet i Polen.
Folk må selvfølgelig selv vælge hvem de vil rejse med, men vi anbefalede bestemt ikke at rejse med jer.

Antwort von Globus Jagtrejser
Det var en fantastisk god jagttur
Det var en fantastisk god jagt for mig og min søn.
Vi var indkvarteret privat, et virkelig godt sted, og den service vi fik både rent jagtmæssig og maden var helt i top.
Det var virkelig dejlige og gode/humoristiske mennesker som sørgede for en god oplevelse.
Endvidere kunne de 2 sønner/jagtgeider tale både tysk og engelsk, hvilket jo også betød en del for oplevelsen. Så alt på turen var bare i top.
Bukkejagt Polen 2023
Bukkejagt Polen 2023, jeg har rejst med Globus Jagtrejser flere gange og det har været en fornøjelse hver gang. på denne tur, her i 2023 må jeg bare stadig konstatere at det stadig er en fornøjelse. alt spiller bare fra bestilling til hjemkomst.
Hermed mine bedste anbefalinger til Globus Jagtrejser.
Med jægerlig hilsen Gert Preen
Fed tur til Irland, med fantastisk vært
Vi havde Thomas med på en helt igennem velplanlagt jagttur! Der er styr på kontakten til outfitter, det er professionelt og samtidig rigtig hyggeligt, da både Thomas og outfitter i Irland er gode, sociale mennesker, som elsker jagt og vil gøre ALT for at jagten lykkes! Der blev serveret dejlig hjemmelavet mad, og der var alt hvad hjertet kunne begære af drikkevare - også serveret foran den varme brændeovn i vores fine lejlighed.
Kun de bedste anbefalinger herfra - vi skal afsted igen snart 💪
Klassetur til Irland
Vi havde en klasse tur med Globus til Irland, hvor service, guider, terræn og forplejning var helt i top! Jeg glæder mig allerede til at komme tilbage og opleve brunstjagten på Sikahjort.
Vi valgte Globus fordi de ingen dårlige…
Vi valgte Globus fordi de ingen dårlige anmeldelser har, vi ved nu hvorfor, de får de dårlige slettet 😆
Vi bestilte pakken hjort +6.99 kg og derefter buk.
Jeg blev præsenteret for 1 hjort og 1 buk på 4 dage 🙄 afskudsbuk og hjort på 3.8 kg
Man kan sælge luftballoner alle steder og kalde det den frie jagtbane🤔
De gider ikke engang ringe til Polen og fortælle hvad de 4 tosser kommer for, tolken anede ikke at det var 6.99 + kg hjort vi kom for, han sagde bare skyd hvad i får serveret af jagtføren ellers kommer i tomhændet hjem som dem før jer.
Jagtføren sagde katastrofe katastrofe hele tiden.
Vi kunne ha sparet 80-100.000 kr hvis globus gad kontakte reviret og spørge om de nu tænkte der var mulighed for 4 x 7+ kg hjorte. Så kunne turen blive aflyst, men...
Der blev ikke set hjorte over 4-5 kg tværtimod den makkeren sagde nej til om morgnen blev præsenteret for en anden om aftnen.
Vi blev enda tilbudt at låne deres riffler med natkikkert så var det bare igang.
De lagde ikke skjul på at de ikke kunne lever varen de stakkels polakker.
Det mest ophidsende var de 2 gange vi var ved at køre galt, den ene gang frontalt med en heste transport 😆
Pensionatet anede ikke engang at vi kom 😁
Så det bliver 0 stjerner herfra.
Frie jagt bane jo jo 🤑

Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse! - Min lillebror og jeg skulle til polen, for at nedlægge en kronhjort, og bestilte et fastpris arrangement gennem Globus Jagtrejser. Det var absolut ikke nogen succes..Reviret vrimlede med Polske svampeplukkere, som vandrede i skoven på kryds og tværs, også inden det blev lyst om morgenen, og derfor blev jagten tilnærmelsesvis umuliggjort. Yderligere blev 2 af 4 morgenpürsch ødelagt af skovmaskiner/skovarbejdere mindre end 50m fra tårnet vi sad i..Fik på opfordring noteret i protokollen at det ikke var muligt at skyde på 2 outings. Trods dialog med Tue, og notaterne i protokollen, kunne der ikke blive tale om en refusion/kompensering for den ødelagt jagt!! Min lillebror var heldigvis så heldig at nedlægge en flot hjort den sidste morgen inden hjemrejsen, så lidt positivt skete der da :)
15/10-2022 Svar til nedenstående: Skal man have refusion for en jagttur hvor store dele af jagten ikke var muligt ? Bedøm selv!

Vellykket hjortejagt
Turen til Polen gik over al forventning.
På de 4 dage, som turen varede, fik jeg nedlagt 3 flotte hjorte, hver med en gevir vægt omkring 6 kg, + en buk.
Dejlig mad, god indkvartering og guiden, der bare ved, hvor hjortene holder til.
Så jeg er nødt til at give Globus Jagtrejser
5 stjerner, da alle mine villeste jagtdrømme endnu en gang blev opfyldt.
Jeg har rejst med Globus flere gange, og der har aldrig været noget at klage over.
Så jeg kan varmt anbefale Globus Jagtrejser.
Hjortejagt
Indkvartering og oplevelse var fuldt som lovet.
Super god kunde pleje
Alt var som aftalt hjemmefra
Alt var som aftalt hjemmefra, jagten i top, og super gode guider, som virkelig prøvede at få os til skud. Opholdet og forplejningen var særdeles go. Kan bestemt anbefale globus jagtrejser. Mvh allan
Hjortejagt med stor succes igen igen
Jeg har i flere år været på jagtrejser med Globus jagtrejser og alt har været på plads lige fra bestilling til hjemkomst og slutafregning.
Super gode revirer, guider, forplejning og jagter altid punktlig efter de forventninger der var lovet af Globus jagtrejser.
Mvh Henrik
Super god rejse
Super god rejse , der er styr på tinge fra Globus , fint sted vi Boede , fin forplejning alt i alt en god tur 🙂🦌. Hilsen Per ø

Kan varmt anbefales
Vi var tre gutter der rejste til Polen med ønske om at få nedlagt vores første Kronhjort. Tue hjalp os med at finde et godt revir med profesionelle guider og god indkvartering, hvilket resulterede i 3 kronhjorte og 2 bukke. Vi har haft vores bedste rejse indtil videre, og det er bestemt ikke sidste gang vi rejser med Globus. Dejligt at rejse med et selskab, der fokusere på tillid og kundens behov og samtidig har priser hvor almindelige folk har råd til at være med.
Jeg vil til enhver tid anbefale Globus jagtrejser, hvis man ligesom mig ikke har den store jagtrejseerfaring. Globus er altid til rådighed, hvis der skulle dukke spørgsmål op før, under og efter rejsen.
Alt i alt en fantastisk rejse! Vi ser frem til flere gode ture med jer 😊
Mvh. Peter, Mathis og Kim

Antwort von Globus Jagtrejser
Altid en god oplevelse at rejse med…
Altid en god oplevelse at rejse med Globus Jagtrejser. Eller skal man sige Tue og Thomas for den personlige kontakt er i højsædet. Rigtig god dialog omkring ønsker og krav op til rejsen og meget fornuftige priser
Fantastisk bukkejagt!
Stor ros til Thomas og Tue for en fantastisk bukkejagt i Polen med flotte bukke. Det er rart når forhåbninger og realitet stemmer overens. Perfekte rammer, kanon service og på gensyn herfra. Tak for en fantastisk jagttur!
Endnu engang en fantastisk bukkejagt…
Endnu engang en fantastisk bukkejagt med Globus Jagtrejser. Top revir og fantastisk planlægning. High score herfra
Vh Rudi ..
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.