GlasogFlasker.dk Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse og kundeservice! Jeg bestilte fornyligt 30 krydderiglas, hvoraf flere af dem desværre var gået i stykker undervejs i forsendelsen. Jeg ringede ind og fik fat på den sødeste med... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste service, fantastiske produkter. Brug glas og flasker hvis du skal ha styr på dine krydderier, lave saft, confittere, eller andet. Og går forsendelsen galt, hvilket det gjorde for mit vedkom... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Selv om jeg havde bestilt en forkert vare svarede de omgående på min mail og rettede det til, og da flaskerne jeg bestilte viste sig at være udsolgte fik nogle lidt dyrere i stedet, uden ekstra regnin... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I får 1 stjerne for jeres vare beskrivelse hvor der ikke fremgår under protoktet at jeres saft/most emballage er 100 procent tæt. Så det burde i nok få ændret. Også får i 5 stjerner for at refun... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fachhandel für Verpackungsmaterial
  2. Glasfachhandel
  3. Glaswarengroßhändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

GlasogFlasker.dk vil være din foretrukne leverandør og tilbyder et af Danmarks største udvalg indenfor glasemballage og flasker til fødevareproducenter.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hej Åse.
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi stræber altid på at yde en hurtig og effektiv levering af vores kvalitetsglas, og er glade for at det bliver værdsat.

Hej Giti.
Mange tak for din anmeldelse! Vi sætter pris på din anerkendelse af vores effektive og hurtige levering. Kundetilfredshed er vores højeste prioritet, og vi er glade for at vide, at vores indsats blev bemærket. Vores team arbejder hårdt for at sikre, at alle ordrer behandles og leveres så hurtigt som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig men hjemmeside og lynhurtig…

Dejlig men hjemmeside og lynhurtig levering

9. Juli 2023

Hej Johan.

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du har haft en dejlig oplevelse med vores hjemmeside og at vores leveringstid har været lynhurtig. Vi fortsætter med at stræbe efter at tilbyde en fremragende oplevelse for vores kunder.

God service

Hurtigt ekspedition

25. Juni 2023

Hej Anja.

Tak for din anmeldelse! Vi er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med den hurtige ekspedition og service. Det er noget vi altid stræber efter.

Krydderiglas

Det var første gang vi handlede med glas og flasker, men bestemt ikke sidste gang, alt klappede og en kundeservice man ikke møder mange steder. Jeg vil helt klart anbefale alle der mangler noget som glas og flasker har så køb det her.
Hilsen en meget tilfreds kunde
Mikael dahl

12. Juni 2023

Hej Mikael.

Tusind tak for din positive anmeldelse Vi er super glade for at høre, at din første oplevelse med os var en succes.

Vi sætter en ære i at levere kvalitetsprodukter og enestående kundeservice til alle vores kunder.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

God oplevelse

God oplevelse. Hurtigt svar på mail, og god kundeservice, da jeg ville lægge et par ekstra flasker til min ordre. Hurtig levering.

29. Mai 2023

Great excellent super

Great service respect

22. Mai 2023

Hello Leighton,

Thank you for your kind review.

We always strive to provide the best possible service to our customers, and we are delighted to hear that you had a great experience with us. We look forward to welcoming you back to our online store in the future.

Best regards,

Bjarke // Glasogflasker.dk

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse og positive feedback. Det glæder os at høre, at du har haft en tilfredsstillende oplevelse med både vores leveringsservice og vores omfattende udvalg af produkter. Vi stræber altid efter at tilbyde den bedst mulige oplevelse for vores kunder.

Vi håber at se dig på webshoppen en anden god gang. :-)

Med venlig hilsen,

Bjarke
GlasogFlasker.dk

Hej Torben.

Tak for de fine ord.
Det sætter vi meget pris på. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os, og håber at se dig på webshoppen en anden gang.

Hej Hanne.

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse hos os, og at leveringen er forgået hurtig og præcis.

Vi håber at se dig igen på webshoppen en anden gang. :-)

Topservice

Hurtig levering, topservice og kvalitetsprodukter

30. März 2023

Hej Søren.

Tusind tak for den rigtig flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre. Vi bestræber os hver dag på at levere en god service til vores kunder, og er glad for at den bliver værdsat.

Hurtig service og levering

Hurtig service og levering, super fine produkter til en skarp pris.

21. März 2023

Hej Karoline.

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at vores produkter, service og lave pris lever op til dine forventninger. Vi håber at se dig på webshoppen en anden god gang :)

Kan varmt anbefales

Bestilte 110 glas, modtog få dage senere. Meget tilfreds med købet og god kundeservice

12. Februar 2023

Hej Hiba.

Vi er super glade for at du har haft en god oplevelse hos os. Det betyder meget for os.

Vi håber at se dig en anden god gang på webshoppen. :)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ FANTASTISK SERVICE!

Hvis jeg kunne give dem 6 stjerner havde jeg gjort det.
Super service! Der var et par enkle glas flasker der var gået i stykker ved sendingen - men ringede ind og de sendte nye på deres regning 😁 virkelig god service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

28. Januar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Natashia.
Mange tak for den fornemme anmeldelse - det er vi utrolig glade for. Det glæder os at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os.

Der kan ske fejl i forsendelse når man har med glas at gøre, og så stræber vi os altid på at hjælpe vores kunder så godt som overhovedet muligt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og hurtig vejledning pr

God og hurtig vejledning pr. Telefon tidligt om morgenen

1. Januar 2023

Hej Dora.

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for din gode oplevelse hos os, og håber at se dig på webshoppen en anden god gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode varer til en god pris

Hurtig og let bestilling på webshoppen. Varerne fremme 2 dage senere. Varerne er i fuld overenstemmelse med beskrivelse og billeder.
En SUPER god oplevelse

5. Dezember 2022

Hej Poul Erik.

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det varmer i denne kolde tid.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os - det er noget vi går meget går op i.

Fremragende

Sikker levering

18. November 2022

Hej Verner.

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at levering gik som forventet. Vi bestræber os altid efter at levere hurtigt og sikkert ud til vores kunder.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bad delivery

Bad delivery.
I specifically deliver to parcelshops despite working from home to avoid missing the delivery guy and having to pick up the parcel at the other side of town.

To get the parcel, I was on my way for over an hour. They were not even close to my selected parcel shop. They werent even in my part of town. And I need to pay 90DKK for the delivery. This is not good enough.

3. November 2022

Hi Wolf.

First of all i am very sorry that our usually high standard regarding our delivery and service did not match what you can expect. We made a mistake and that somtimes happen when you handel a lot of packages. However that doesn't make it right, and for that we are very sorry.

If you would write an email to: info@glasogflasker.dk i will make sure that you will get compensated for our mistake.

Best Regards

Meget fin service,

3. November 2022

Hej Jeanette.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os. Det er noget vi stræber meget efter. Vi håber meget at se dig på webshoppen en anden god gang.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr