Le site annonçait un climatiseur mobile. Il s'agit en réalité d'un simple ventilateur à un prix nettement excessif pour cette seule fonction. Par ailleurs, celui-ci est de piètre qualité, avec le pied... Mehr ansehen
tu crois commander en hollande mais en fait tout vient de Chine, la qualité du produit est exécrable et ne correspond pas du tout a ce que tu es droit d'attendre. Pour les retours, oublie! il te pro... Mehr ansehen
Wij kochten een airconditioning bleek het achteraf gewoon een blazer te zijn. Heel lang op moeten wachten, kwam uit China. We kunnen dit ook niet gebruiken want er zit een stekker op die we niet kunne... Mehr ansehen
Je bestelt een lamp, komt weken later aan in een kapotte doos dus ws ook defect. Wilt hem op voorhand retourneren en dan komt het… retour naar China met douaneformulier, €51 armer. Ze geven aan dat MT... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
CORRECTE AFHANDELING PROBLEMEN
Bestelling geplaatst en betaald t.b.v. 115 euro.
Na 1 dag mail van Glamorix "Artikel is onderweg".
Na derde dag mail van Glamorix "Artikel niet meer leverbaar". Ik kreeg de keuze om een ander artikel te kiezen of geld terug.
Twee mails naar Glamorix gestuurd om het geld terug te vragen.
Na 5 dagen stond het geld correct terug op mijn rekening.
Ludo Brodelet
BESTEL HIER NIET❗️❗️
BESTEL HIER NIET❗️❗️
Wat een ontzettend flut bedrijf. Mijn dochter heeft hier een hoodie besteld van haar zuur verdiende centen.
Verkeerde kleur toegestuurd gekregen, die ook nog eens veel te klein was.
Retour sturen kan, op eigen kosten naar China. 21€!
(Je kunt de kwaliteit wel raden dus) Voor een waardeloze pullover van zeer slechte kwaliteit, van 39€.
Of ze kon een korting krijgen van 20%. Door een fout van hun?
Na 2 maand (!!) heen en weer mailen en ontevredenheid aangeven, een 100% kortingsvoucher gekregen.
Pullover was inmiddels afgeprijsd, dus opzoek naar het goedkoopste artikel wat ze aanbieden.
Een waterdruppelaar voor de plant van 13€. 😳
Moest er gewoon om lachen toen het binnenkwam.
Een stukje plastic van 4 cm, waar je ook nog zelf een plastic fles op moet zetten.
13 euro!!! Die je bij de A..ion koopt voor 1€.
Wat een verschrikkelijk bedrijf!!!
Wees dus gewaarschuwd!
Koop hier niet!!!
Ik weet niet meer wat ik moet doen
Ik weet niet meer wat ik moet doen, ik heb het product op 12 Jan 2024 besteld en het is nu 24 feb 2025. Ik krijg constant dezelfde e-mail als ik vraag waar het product is en ik wordt er zot van. Ik heb al meerdere keren mijn geld terug gevraagd maar ze zeggen dat het niet kan omdat het nog “onderweg” is
Komen toezeggingen niet na
Komen toezeggingen niet na. Diverse personen werken bij klantenservice en geven niet eenduidige info.
Na mailcontact moest ik foto's opsturen. Dit gedaan en na deze mail kreeg ik bericht dat er een nieuwe lamp zou worden geleverd. Helaas weer een andere mail de levering van de nieuwe lamp gaat niet door. Hierop gereageerd met onderbouwing en ja hierop komt een mail met excuses en er wordt toch een nieuwe geleverd. Uiteindelijk weer een mail ontvangen dat er toch niet wordt geleverd, omdat hun retourtermijn was verstreken.
Bedriegelijke praktijken - NIET BIJ KOPEN
Goederen zien er mooi uit op de site. Maar wacht tot ze geleverd worden, lijkt er kwalitatief in geen honderd uur op . ROTZOOI.
Bedrieglijke praktijken
en dan zijn dit hun retour condities (verklaard veel)
"de kosten voor het retourtransport komen voor rekening van de koper. Omdat onze producten rechtstreeks vanuit magazijnen in China worden verzonden, worden ze, als ze worden geretourneerd, teruggestuurd naar China."
dat had ik te laat gelezen.
Bedriegelijke praktijken
I bought a USB stock 4TB and it did not…
I bought a USB stock 4TB and it did not work and they shipped from China. It took so long and it did not work at all with my Mac computer. I need to return back to China with the registered mail which cost a lot of price to ship back to China.
Koop hier niks!!!
Heb een klok besteld maar deze was van Ali Express denk ik. Kwaliteit van niks! Heb het pakket aangemeld voor retour maar hoor na de eerste mail terug helemaal niks meer. Geld kwijt!
Glamor-NIX
Vooraf betalen moet. Terugbetaling (binnen 4 weken na retourzending) gebeurt niet + Telefonisch onbereikbaar.
Ellendige experience met zeer lange…
Ellendige experience met zeer lange levertijd, die absoluut niet in lijn was met de gecommuniceerde verwachtingen. Bij contact met de klantendienst werd me gezegd zelf contact op te nemen met de post dienst …
Via Google afbeeldingen kwam ik een…
Via Google afbeeldingen kwam ik een leuke klok tegen, direct besteld en verder niet naar betrouwbaarheid gekeken. Na een week mijn mail maar weer eens geopend om te zien waar het blijft. Het zou met 3 weken geleverd worden. Na het verstrijken van de datum was alle informatie verdwenen, er kwam geen pakket meer mijn kant op. Na een email te hebben gestuurd kreeg ik tot mijn verbazing snel een reactie. Ik moest zelf maar contact opnemen met het lost bedrijf. Hier via de email niet akkoord mee gegaan en sinds dien is het stil. Wederom een email gestuurd dat ik mijn geld terug wil maar weer geen reactie.
Update 14-2-2025:
Er is contact met mij opgenomen en er is een voorstel gedaan om een nieuw product op te sturen. Ik ben hiermee akkoord gegaan. Na 8 dagen nog geen track en tracé code of ook maar iets ontvangen dat ze er mee bezig zijn. Wederom een email gestuurd dat ik mijn geld terug wil. En jawel, ik heb mijn geld terug gehad! Alsnog 1 ster want zo run je geen bedrijf!
Scammer!!dont ever buy bags with this…
Scammer!!dont ever buy bags with this company! totaly a scam! they said its leather but its fake !! i am so mad! this company is scammer!
Alles geleverd volgens toezegging en de…
Alles geleverd volgens toezegging en de tassen zijn volgens beschrijving.
Levertijd relatief lang, maar was van tevoren aangegeven.
Complete scam
Complete scam - they sell the same poor quality items as temu but for 4 times the price! They do not offer returns and customer service don’t respond and is likely AI. Don’t buy from Glamorix!
Dropshipping icm overtreding consumentenrecht
Let op! Dit betreft een dropshippingsbedrijf die niet werkende producten vesturen. Ze houden zich niet aan consumentenrecht. Zo willen ze je producten naar CHINA retour laten sturen. GEEN ZAKEN MEE DOEN.
De rode vlaggen:
Geen KVK inschrijving, fysieke adres klopt niet (zit een hotel), telefoonnummer werkt niet.
Teleurstellende service verlening
Mijn zoontje had dacht hij goede en degelijke handschoenen gekocht via Glamorix (waren niet goedkoop). Maar binnen een heel korte tijd waren deze al kapot.
Mail gestuurd maar was net niet binnen de 30 dagen dat hij stuurde. En kreeg als reactie dat ze het heel spijtig vonden maar hem niet meer konden helpen (niet meer binnen de 30 dagen). Opnieuw mail gestuurd maar geen reactie meer ontvangen.
Vind dit heel spijtig en jammer van deze service van Glamorix.
Glamorix NEE, NON
1 handtas besteld maar il kreeg 1 handtas van een andere kleur. En...ik moet zelf de verzendingskosten betalen, met daarvorens een foto opsturen voor ...toelating ! Schandalig !!! Blijf ver van Glamorix. Glamorix est à fuir !!
glamorix handtas
glamorix, besteld en gekregen product ok
Zeer slechte kwaliteit voor de prijs…
Zeer slechte kwaliteit voor de prijs echt verschrikkelijk reageren niet op emails als je wilt retourneren, ik zou echt hier niks halen ze kopen het in china en verkopen 10 keer zo duurder heel jammer van het geld:(
Ook ik werd bedrogen
Ook ik werd bedrogen, jas gekocht, weken op gewacht, blijkt dan inderdaad uit China te komen, echte afzetters!!
Goeie raad, negeer deze site want je komt bedrogen uit!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.