Glad Tand / Tandlægerne på Godthåbsvej Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kæmpet med tandlægeskræk i over 20 år, men hos Neda har jeg for første gang oplevet ægte tryghed. Neda er hjertevarm, omsorgsfuld og opmærksom på, hvordan man har det under hele behandlingen.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at have været i tandlægestolen hos Neda efter mange års tandlæge skræk kan jeg ikke rose Neda nok for hendes kompentet, omsorgsfulde behandling. Neda har hele tiden fokus på om man er okay unde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik en rodbehandling i dag og jeg vil sige - hellere en rodbehandling hos Glad Tand end en enhver anden behandling andet sted. Kæmpe anbefaling!!!!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter ca 20 års udeblivelse pga personlige problemer og kæmpe tandlægenskræk, har jeg endelig været afsted. Lige fra første tlf kontakt, til første besøg og stadig gældende har jeg bare fået den bed... Mehr ansehen

1. Zahnarzt

Über Glad Tand / Tandlægerne på Godthåbsvej

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi har åbent alle dage året rundt for akut behandling, eftersyn og øvrig behandling. Vi har i 12 år taget særligt hensyn til tandlægeskræk og behandler med moderne udstyr - såsom elektronisk bedøvelse og digital røntgen. Velkommen til behandling i trygge rammer! elektronisk bedøvelse og moderne udstyr til rengøring af instrumenter.

Vi lægger vægt på kvalitet i vores materialevalg og på tandbevarende løsninger.

Igennem 12 år har vi taget særligt hensyn til patienter med tandlægeskræk og andre, som ikke er vilde med at gå til tandlæge. Vi forsøger altid at gøre dit besøg hos så behageligt og smertefrit som overhovedet muligt.

Før behandlingen starter, giver vi dig altid et prisoverslag. En større behandling kan opdeles i etaper, så udgiften fordeles over længere tid. Vi hjælper også gerne med at se på dine tilskudsmuligheder og kan formidle finansieringsløsninger.

GladTand - din tandlæge på Frederiksberg!

”lille

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen service.

Har lige ringet lørdag på grund af mange smerter i tand med krone - blev spurgt om kronen var lavet hos Glad Tand? - svaret nej og fik oplyst, at de så først havde tid tirsdag i næste uge. Nu ringer jeg jo ikke for sjov, men jeg blev bare henvist til tandlægevagten. Så meget for at man kan få en akut tid i weekenden - falsk reklame på hjemmesiden. Tak for ingen ting.

28. Juli 2018

Super god tandlægeklinik

Super god tandlægeklinik.
De tager ens tandlægeskræk meget alvorlig.
"Min" tandlæge, Simon, er mega beroligende og flink. Så det er lige før, at jeg glemmer min skræk! (kun lige før hehe)
Men de er alle sammen rigtigt søde på klinikken, og jeg har 2 gange kunne komme forbi akut (en lørdag og en søndag) uden at skulle betale mere.
Desuden så fik jeg et prisoverslag første dag jeg var der, så der kom ingen ubehagelige ekstra regninger!

Kan kun varmt anbafale denne klinik :-)

15. Mai 2018
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg fik renset tænder og fik…

Jeg fik renset tænder og fik konstateret et stort hul. Klinikassistenten (jeg troede først det var en tandlæge) mente at tanden nok skulle trækkes ud og konsulterede en tandlæge 2 minutter ved at gå til andet lokale og vise denne røntgenbillederne. Hun kom tilbage og fastholdt, at det ville være det bedste at trække tanden ud og indsætte et implantat. Hun virkede dog ikke specielt overbevisende i forhold til at redegøre for et sådant indgreb. Jeg valgte herefter at besøge en ’rigtig’ tandlæge, der fortalte, at det i mit tilfælde ville være meget uhensigtsmæssigt med et implantat og kom med mange gode argumenter for dette. Han mente, at det ville langt bedre at redde tanden og lave en bro. Jeg valgte at stole på denne tandlæge.

24. April 2018

Super behandling!

Er typen, der lider af lidt tandlægeskræk og da jeg for nyligt mistede en gammel fyldning, blev jeg behandlet hos Glad Tand, hos tandlægen Neda. Her fik jeg en ubeklagelig behandling, som jeg er super tilfreds med. Kan kun anbefale Glad Tand, hvis man er på udkig efter en tandlægeklinik med fleksible tider, hvor man også kan blive behandlet i weekenderne.

25. März 2018

Kæmpe ros til gladtand

Efter 5 års pause fra tandlægen, valgte jeg at besøge Gladtand. Jeg fik simpelthen den bedste service og jeg kan varmt anbefale stedet. Et kæmpe ros til tandplejeren Mediha, hun er den bedste tandlæge jeg har haft. Jeg fik tandblegning hos hende, og jeg fik den bedste behandling og et VIRKELIG flot resultat. Hun er den sødeste tandplejer!

Jeg vil altid benytte mig af tandlægerne på godthåbsvej fremover!

19. März 2018

Strålende fornøyd

Jeg fikk rettet mine tenner med Invisalin ved min tannlege Idelis. Er strålende fornøyd med behandling og ikke minst resultatet. Hun rettet opp på mitt store overbitt og utstående tenner. Nå har jeg endelig det smil jeg har drømt om. Kan varmt anbefales.

10. März 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter 12år uden tandlægebesøg var jeg…

Efter 12år uden tandlægebesøg var jeg nødsaget til at kontakte en tandlæge grundet smerter.

Jeg fik den bedste behandling af Neda og hendes assistent. De var begge meget beroligende og omsorgsfuld grundet min nervøsitet.

Jeg har nu fundet min tandlæge, og vil fremover tage til tandlægen minimum 2 gange om året som anbefalet. Min tandlægeskræk er væk! Nervøsiteten er der selvfølgelig stadig, men min tandlægeskræk er forbi.

5. März 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Inman og rodbehandling med smil på læben

Jeg har tidligere fået rettet tænder med inman aligner og i dag gennemgået min første rodbehandling.. Glad Tand gør enhver tandbehandling så behagelig som den kan blive, de er kompetente, tålmodige og yderst rare at blive behandlet af. Kæmpe stor ros her fra.

1. März 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik akut brug for tandlæge sent…

Fik akut brug for tandlæge sent eftermiddag, fik hurtigt en tid hos Glad tand først på aftenen. Kom til dejlige lyse lokaler med venligt personale, som tog godt imod. Ganske kort efter var problemet lokaliseret og behandlingen opstartet. Gik glad derfra uden smerte og ny aftale sikret for videre behandling. Prisen var der ikke tillæg på selvom det var aftenbehandling.

Alt i alt en rigtig god oplevelse trods alt, vil helt klart anbefale Glad tand.

22. Februar 2018

Søde og venlige tandlæger

Fik anbefalet tandlæge Neda fra Glad Tand, og ringede og fik hurtigt en akuttid hos hende. Det var en rar oplevelse, selv for en som mig med tandskræk. Kan varmt anbefales

7. Januar 2018

Helt igennem positiv oplevelse

Helt igennem positiv oplevelse.
Blev mødt af den sødeste receptionist og fik en verdensklasse-behandling af alle - på selve juleaftensdag. TUSINDE TAK!

25. Dezember 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr