- Glaser
- Zimmermann
- Fachhandel für Glasartikel
- Glasschneide-Service
Über Gjerulff - Viborg
Vi hjælper med at skabe den perfekte indendørs stemning til dit projekt. Vi skaber unikke løsninger i fritstående glasafskærmninger eller brusekabiner.
Smukke løsninger i glas. Gjerulff leverer alt i fleksible glasløsninger til udestuer, altaner og terrasser fra den finske specialist Lumon.
Løsningerne kan tilpasses og udformes til alle udestuer, altantyper, terrasser og pergolaer – og vi er altid parat til at komme med et spændende forslag til private, restauranter, cafeer og virksomheder.
En udestue eller en inddækket altan kan give dig det maksimale udbytte af dit uderum – en fredelig oase, som du kan bruge året rundt. Vores løsninger er både stilfulde og nemme at integrere, således at det arkitektoniske udtryk ikke ødelægges. Uanset om du drømmer om en udestue, en vinterhave eller en afskærmet altan, står vi klar til at rådgive dig. Klik rundt her på siden og lad dig inspirere.
Gjerulff er certificeret Premium Partner af individuelle løsninger fra Schüco, som er en af verdens førende leverandører af vindues-, dør- og facadesystemer i aluminium, PVC og stål af høj kvalitet.
Andre services:
- Tømrer
- Døgnvagt
- Showroom
Vi er leverandør af godt håndværk. I dag har vi også en afdeling med erfarne håndværkere og specialiserede fagfolk, som hjælper dit projekt helt i hus.
Gjerulff er grundlagt i 1927 og har gennem årene udviklet sig til at omfatte alt, hvad man kan forestille sig inden for branchen.
I dag har vi både en vidtfavnende glarmesterforretning og en omfattende tømrerafdeling, som laver alt – fra at skære et stykke glas til drivhuset eller skifte et vindue, til de helt store opgaver med komplette bygninger og montering af facader i glas og aluminium.
Farvervej 18, 8800, Viborg, Dänemark
- 86601555
Das haben sich andere Leute angesehen
Keine Bewertungen
Dieses Unternehmen hat noch keine Bewertungen erhalten.