Op de site staat: levering de volgende dag. Op de 13e besteld en betaald, op de 17e nog niks in huis. Ik boos dus. Natuurlijk ook boos mailtje gestuurd. Binnen een uur antwoord en excuses... ze zitt... Mehr ansehen
3 sets snaren besteld en binnen 20 minuten al het erg leuke email bericht dat ze verzonden zijn. Volgende dag in huis, eindelijk een onderneming die waarmaakt wat beloofd wordt! (Next day delivery... Mehr ansehen
Nadat ik een geweldige mail had gekregen waarin stond dat mijn pakje was ingepakt door een verpakkingsspecialist die tot voor kort bij NASA werkende was, kreeg ik een tweede mail waarin stond dat de g... Mehr ansehen
Uitstekend! Nadat ik de nieuwe snaren op mijn gitaar heb gezet werkte ze meteen! En de bijgeleverde plectrums doen hun werk uitermate goed. Geen geklaag, geen tegenstrubbelingen. Ze laten gewoon de... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Gitaarsnaren.com is een webshop gespecialiseerd in het supersnel leveren van snaren en diverse accessoires voor gitaar en basgitaar.
Europalaan 28 D, 5232BC, 's-Hertogenbosch
- 073 7508666
- info@gitaarsnaren.com
- www.gitaarsnaren.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
In één woord Werelds.
Geweldig en snel geholpen. Goede alternatief gekregen voor een snaar die niet op voorraad was.
Wat beter kan zijn de velden check bij de bestelling. Natuurlijk zou ik mijn huisnummer niet mogen vergeten in te vullen maar een foolproof check kan dit voorkomen. Een bestelling kan niet doorgaan voordat alle mandatory velden zijn ingevuld.
Veel keuzes goede snaar informaties om de gevoelige snaar te kiezen.
Dus werelds.
super.
super snelle levering en super leuke mail dat het onderweg is. super goede snaren ( die ik altijd al gebruikte ) voor een super goedkopere prijs.
Overzichtelijk,gemakkelijk en snel
Beste muziekvriend Theo. Raak de juiste snaar en bestel bij Gitaarsnaren.com
snel en goed in orde
Ik heb nu een aantal keer besteld bij gitaarsnaren.com en het is me heel goed bevallen! Er werden eens andere snaren dan ik besteld had geleverd, maar dit werd snel en zonder gedoe opgelost!
Ik kom terug!
Ik bestel voortaan altijd hier.
Ik had even geen tijd en zin om naar de winkel te gaan voor nieuwe snaren, dus wilde het wel eens online proberen. Alles overzichtelijk op een rij en snel geleverd. Prima service! Ook handig de tips en uitleg over welke snaren bij je passen.
Uitstekende service, goede kwaliteit
Goede webshop met duidelijke artikel omschrijving, duidelijke prijsweergave, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Snelle levering en ideaal dat het door de brievenbus past, dan hoeft er dus niemand thuis te zijn op moment van levering.
lieve mensen en snelle zending
Ik heb binnen 24 uur mijn snaren binnen prachtig en goed verzorgt.
Snel en ook nog tijd om persoonlijk te zijn.
(Als naar een vriend schrijven ... eeehhh)
Leuk was het om elkaar even te ontmoeten, zo maar tussendoor. Je woorden brachten een grijns en een smile toen ik je humoristische stijl van presenteren herkende, tussen alle zakelijkheid in.
Ja, ik denk dat ik nog wel es aanwaai als het zo uitkomt.
Groetje,
Jo
snelle afhandeling
ik moest alleen even wennen aan de manier van betaling linkt na bestelling niet gelijk door naar ideal ,dus achteraf zelf even alles in voeren
voor de rst oke
Perfecte internetshop
De verzendbevestiging is een beetje oubollig, maar de verzending is snel.
Alles prima in orde.
Ik blijf klant.
Goede en snelle service
De snaren heb ik dinsdag besteld en woensdag kreeg ik ze al in huis. Netjes afgeleverd zonder eventuele tekortkomingen.
perfecte service... meer en beter kan ik het niet zeggen....
perfect! aanrader...!
Snelle en leuke service + goede kwaliteit / prijs verhouding!
Lekker toegankelijke website, service met een vleugje humor en artikelen met een goed prijs - kwaliteit verhouding.
Snelle en correcte levering en nog gevoel voor humor ook.
Prima
Grappig verhaaltje erbij, over alle voorzorgen die men neemt voor een goede kwaliteit en verzorging.
Goud!
Het is lang geleden dat ik enthousiast werd, vrolijk werd van - en me verbonden voelde met een online shop die me wat eenvoudigs verkocht.
Gitaarsnaren.com is geweldig, niet alleen vanwege de leuke verzendbrief en echt het enige adres dat je nodig hebt voor je snaren.
5 echte sterren!

Antwort von Gitaarsnaren.com
Snelle en correcte verzending van de bestelling
De 14 verschillende items zijn zonder vergissingen geleverd
supet snelle service.
In mijn bestelling zat en set snaren diemet niet op voorraad was. Er werd keurig gebeld en een alternatief aangeboden. Netjes!
Dave
In een woord: PERFECT! Goedkoop m'n spullen besteld en erg snel ontvangen.
Prima!
De volgende keer dat ik nieuwe snaren nodig heb bestel ik ze weer bij Gitaarsnaren.com!
De mail die gestuurd werd als verzendbevesting vond ik hilarisch! :-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.