Gindeberg Guld Sølv Ure Bewertungen 31

TrustScore 3.5 von 5

3.3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte et fint armbånd hos Gindeberg med sten i. Jeg havde det på en gang nytårsaften, men da jeg skulle have det af var det næsten ikke til at få af. Og der var faldet 3 sten ud. Jeg har ha... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været yderst tilfreds ☆ Min svigermor har fået sat 2 ekstra sten i sin Ring og der har været rigtig god service. Hun kunne ikke selv komme i butikken så alt har gået gennem 3 part og det har f... Mehr ansehen

1. Juweliergeschäft
  2. Schmuckreparaturservice
  3. Uhrengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Gindeberg Guld Sølv Ure er en familiedrevet guldsmedebutik igennem 3 generationer, som har sin oprindelse helt tilbage til 1952. Guldsmed Gindeberg blev grundlagt i 1952 af ægteparret Martha og Guldsmed Kaj Gindeberg, på Smedegade 86 i Horsens. Her drev de butikken sammen, indtil de i 1959 flyttede butikken til Graven 6 i Horsens. Ægteparret Martha og Kaj Gindeberg fik sønnen Bo Gindeberg, som også uddannede sig til Guldsmed. Bo Gindeberg gik i lære ved Gilbert Pretzmann i Århus, og her fik han ikke bare sit guldsmedebevis, men også datteren Lone som på det tidspunkt arbejdede i sin fars guldsmedebutik. I 1980érne overtog Guldsmed Bo Gindeberg butikken sammen med sin kone Lone Gindeberg. Den drev de sammen, indtil deres søn Guldsmed Brian Gindeberg overtog butikken i forbindelse med generationsskiftet i 2016. Brian Gindeberg gik i lære som guldsmed da han var 17 år, og det lå helt naturligt for familien, at Brian en dag skulle overtage butikken. Så får vi at se, om Brian kan føre butikken videre til enten en eller begge af hans 2 drenge.

3.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Altid en fornøjelse

Altid en fornøjelse, at handle hos Gindeberg. Alle mine smykker er der fra og ikke én eneste har jeg været utilfreds med. Jeg bruger dem hver dag og er simpelthen så glade for dem. Går altid ud af butikken med et smil - virkelig god service.

12. Januar 2026

Hej Sille
Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre du er glad for dine smykker & hvor er det skønt at du går ud af butikken med et smil.
Pigerne fra Gindeberg

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte et fint armbånd hos Gindeberg…

Jeg har haft det på EN aften…..
Men Gindeberg mener det er min egen skyld at det har lidt overlast.
Men hvorfor sælger de så noget bras. Jeg har alligevel betalt 1675 kr. for det, men nu kan jeg grave det ned ude i haven.
Hvorfor anbefaler forretningen ikke man købe et mere holdbart smykke end sådan noget tyndt noget?
God service!!!! Ikke her.
Jeg har talt med en lokal guldsmed og han sagde at det måske ikke er min egen skyld, jeg kan have ramt en bordkant.
Men man køber vel ikke et armbånd og så ikke må bruge det.

30. Dezember 2025

Hej Vivi
Tak for dit feedback .
Du har købt en armring med oval form i 925 sterling sølv med små zirkonia sten på toppen. Da vi modtager din armring med posten kan vi straks se at armbåndet ikke længere har den ovale form , men nu er blevet rundt og med et knæk på toppen af armringen. Dvs at armringen har fået et tryk eller er blevet klemt, og det kan den selvfølgelig ikke holde til. Det er jo sølv og ikke jern.
Da det er selvforskyldt og ikke en fejl i armringen, så er den heller ikke dækket af reklamationsretten.
Men vi vil dog gerne hjælpe dig. Vi har forsøgt at finde en løsning med dig, men det har du indtil videre ikke været interesseret i.
Med venlige hilsner
Personalet i Gindeberg

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De har deres helt egen måde at regne…

De har deres helt egen måde at regne på. Skulle ha byttet et sølv armbånd til en korter og dermed lettere model. Ingen refusion til trods for at kæde er lettere. Fik derimod at vide at hvis det nye armbånd havde været dyrere i indkøb end det gamle så var det blevet endnu dyrere. De har stadig det armbånd som er indkøbt til gammel pris og derved kan tjene endnu mere på det end oprindeligt.
Hold jer langt væk.

9. Januar 2026

Hej Peter
Vi kan godt forstå din frustration over din bytning af et sølv armbånd til en kortere længde. Som du selv skriver, burde der være en prisforskel når det nu er en kortere model og derved også et lettere armbånd. Men der er desværre ingen prisforskel. Men lige pt når vi køber lige netop dette armbånd hjem, er det sådan at de faktisk har samme pris uanset om det er længde 21 cm eller 19 cm. Så der er ingen prisforskel på de 2 længder og derfor ingen refusion. Og nej vi kan ikke tjene mere på det oprindelige armbånd da det koster det samme. Vi beklager selvfølgelig at du har oplevet at det har været en dårlig "handel" men vi er ikke ude på at snyde nogen. Vi håber dog, at du fremover igen vil besøge vores butik.
Personalet i Gindeberg

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtigt svar og ekspedition

Super hurtigt svar og ekspedition. Købet var pakket smukt ind, uden jeg havde bedt om det.

17. November 2023

Antwort von Gindeberg Guld Sølv Ure

Vi siger tusind tak for dine 5 stjerner!! Vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at anmelde vores webshop. De bedste hilsner

Antwort von Gindeberg Guld Sølv Ure

Ihhhh tusind tak for dine 5 stjerner! Og mange tak for at du gav dig tid til at give os en anmeldelse. De bedste hilsner
Gindeberg Guld Sølv ure

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun anbefale Gindeberg Guld Sølv og…

Kan kun anbefale Gindeberg Guld Sølv og Ure. Bestilte, og fik pakken dagen efter. Gaven jeg havde bestilt, var flot pakket ind, lige klar til fødselsdagsbarnet.

9. November 2023

Antwort von Gindeberg Guld Sølv Ure

Af hjertet tak for din fine anmeldelse af vores webshop ! Vi håber fødselsdagsbarnet blev glad for gaven.

Fantastisk service

Fantastisk service
Go respons og feedback

25. Oktober 2023

Antwort von Gindeberg Guld Sølv Ure

Mange tak for dine 5 stjerner og tusind tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse! Det sætter vi stor pris på.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

go betjening men måtte købe det online…

go betjening men måtte købe det online selvom jeg var i butikken for de havde det ikke hjemme og synd det er sådan efterhånden :-)

5. Oktober 2023

Hej
Vi vil gerne sige et stort TAK fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse.
Det sker desværre en gang i mellem at vi ikke har varen på lager i vores fysiske butik, selvom varen er på vores webshop.
Vi håber stadig at du har lyst til at handle hos os en anden gang
Vi sætter stor pris på dine 4 stjerner!
Pigerne i Gindeberg

Kan kun varmt anbefales 🤩

Super service, fornuftige priser og mega hurtig levering 👍🏻
Kan kun varmt anbefale Gindenberg.dk 🤩

12. September 2023

Antwort von Gindeberg Guld Sølv Ure

Vi siger 1000 tak for din fine anmeldelse ! Vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at anmelde os. De bedste hilsner
Pigerne i Gindeberg

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Desværre meget uheldig oplevelse med…

Desværre meget uheldig oplevelse med denne guldsmed. Modtog i gave et par øreringe købt på Gindebergs hjemmeside. Øreringene er gået i stykker af to omgange. Den korrespondance jeg har haft med de ansatte ved Gindeberg har været mildest talt ubehøvlet, og jeg har skulle overbevise en medarbejder, som fra start antog at jeg ikke havde ret, om min sag. Status er, at jeg står med et par øreringe som er gået i stykker ved almindeligt brug, som denne butik på ingen måde vil tage ansvar for, eller er villig til at lave en reklamation. Absolut dårlig service, og et sted jeg - eller folk i min omgangskreds, aldrig vil handle igen.

7. September 2023

Hej Caroline
Du har helt glemt at skrive at første gang din ene guld creol ørering gik i stykker fik du en helt ny af os, selvom den ikke var reklamations berettiget. Grunden til at det ikke var en reklamation var fordi Du havde knækket en pind på selve øreringen. Den knækker ikke af sig selv. Men du fik en helt ny af os alligevel uden beregning, da vi gerne ville give dig en god service. Kort tid efter skriver du igen, at nu var hele den ene ørering fuldstændig bøjet og knækket efter du havde givet din veninde et kram. Det er desværre heller ikke en reklamation, da øreringen kom i klemme og faktisk ikke er en fejl eller mangel på øreringen. Det må anses som at være et hændeligt uheld fra jeres side at øreringen på en måde kommer i klemme mellem jer. Men det kan vi ikke se er vores skyld. Og denne gang vil vi ikke sende dig en ny uden beregning. Så kan det måske være derfor at du kalder korrespondancen ubehøvlet fordi vi ikke vil sende dig en ny ørering igen!
Vi kan på ingen måder forstå at du kalder os ubehøvlet, for det er ikke tilfældet. Vi behandler vores kunder med respekt og taler/ skriver med vores kunder i en god tone uanset hvad problemet er.

Hej Anne Merete
Tusind tak for din fine anmeldelse og tak fordi du tog dig til at anmelde vores webshop. Det sætter vi stor pris på. Af hjertet tak. De bedste hilser
Pigerne fra Gindeberg Guld Sølv Ure

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Utrolig dårlig kundeservice

Jeg havde købt en varer online som skulle returneres. For det første fuldte der ingen følgeseddel med i pakken.

For det andet, da jeg vælger at returnere varen i den pågældende på, møder jeg en medarbejder der modtager varer og vender sig om og går. (Som om det var det).

Jeg spørger om jeg ikke får en kvittering på at den er afleveret. Nej det gør man ikke. Hvilket jo er helt forkert, for de kunne jo i princippet efterfølgende påstå de Alslev havde modtaget den og mine 1000kr ville være væk. Jeg står fast på jeg kræver en kvittering og han bliver sur. Han ender med at lave et lille stykke papir med hans underskrift på, hvad h….. skal jeg bruge den til. Jeg havde ikke andre muligheder end at forlade butikken. Han forklarede at sådan fungerede deres system ikke. Det er jeg faktisk ligeglad med. Det er skisme for dårligt. Og mega dårlig kundeservice. Aldrig har jeg oplevet man ikke får en kvittering for en varer retur.

For det tredje kunne jeg ikke få pengene retur, da varen var købt online og det kunne deres system for øvrigt heller ikke håndtere. Jeg måtte vendte på de fik tid til at gå ind i systemet og manuelt sende pengene retur. Og modtog først pengene dagen efter.

17. Dezember 2022

Hej Susanne
Vi er da kede af at du ikke føler at du har fået en god service.

Vedr følgesedler så vedlægger vi ikke fysiske følgesedler idet man får dem på en mail - dette er for at minimere papirspild pga miljøet. Dette står beskrevet i vores handelsbetingelser.

Vedr pengene retur når man har købt via vores webshop står der beskrevet i vores handelsbetingelser at vi tilbagebetaler via vores webshop når man returner et online køb i vores fysiske butik og at pengene går ind på det kort som er benyttet med købet . Der kan gå op til 5 hverdage før at pengene kan ses på ens konto - i dit tilfælde var det dagen efter. Det afhænger af hvilket kort man har brugt.
Vi behandlede din retur ca 20 min efter du var gået ud af butikken. Du skulle meget gerne have modtaget en mail med refunderet ordre - altså en kvittering for din tilbageførsel. Der kan gå lidt tid før du får en mail.

Med venlige hilsner
Gindeberg Guld Sølv Ure

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr