Vores hund trives fint på foderet fra Gilpa. Han er 6 1/2 år nu og gennem alle årene har vi fået leveret hans foder fra Gilpa, fra hvalpefoder til voksenfoder og nu lidt mindre kalorierrigt, da han er... Mehr ansehen
Jeg har haft et fast abonnement hos Gilpa siden jeg fik min hund for 1½ år siden, da de førte det samme foder som han havde fået hos opdrætteren. Erik hjalp mig med at vælge et passende voksenfo... Mehr ansehen
Jeg giver 5 stjerner, fordi kundeservicen altid er i top. Teamet hos Gilpa har hver eneste gang været utroligt hjælpsomme og taget sig tid til at besvare alle mine spørgsmål – altid med stor ve... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har kendt til firmaet GILPA og deres foder siden 1990 ,både som privat kunde og som forhandler. Jeg har stort set aldrig brugt andre produkter fordi gilpas foder har alt hvad vores kære dyr behøv... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Über Gilpa - Hundefoder & Kattemad
Vom Unternehmen geschrieben
Gilpa.dk er en e-mærket netbutik som sikre at kunden altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.
Gilpa er specialister inden for hunde- og kattemad – og det har vi været siden slutningen af 90erne. Vi importerer og forhandler hunde- og kattemad af høj kvalitet til en fornuftig pris - fra flere af markedets erfarne producenter. Vi har et bredt og nøje udvalgt sortiment til alle typer af hunde og katte – og til alle typer af ejere.
Vi sælger både til private og engros – og tager vores forretning og det at kunne tilbyde vores kunder det bedste til netop deres hund meget seriøst. Af samme grund har vi – for at gøre vores sortiment komplet – udviklet vores eget allergivenlige, kornfrie kvalitetshundefoder, First Buddy, baseret på and og kanin.
Vi har mange års erfaring med foder.
Vi har selv hunde og har haft det altid.
Vi ved, at dyr er forskellige og har forskellige behov. Det er vores kunders garanti for, at vi ved, hvad vi taler om, og at vi rigtigt gerne deler ud af vores viden.
Vi rådgiver meget gerne om det rigtige foder til netop din hund, og du er altid velkomne til at ringe, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, om dit kæledyr får det rigtige foder
Vi har hos Gilpa.dk har handlet med hundefoder og kattemad siden slutningen af 90'erne og ejes og drives i dag af Lena og Erik Aalund, som bor på en landejendom nær Varde hvor de er omgivet af deres hunde. Hundene bruges aktivt til markprøver og jagt.
INGEN salg på adresse, 6800, Varde, Dänemark
- kundeservice@gilpa.dk
- www.gilpa.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Foder med gods i
God service, hurtig og gratis levering. Min hund blev mere muskuløs og fik mere energi efter at være startet på foderet. Det er foder af høj kvalitet!!

Antwort von Gilpa - Hundefoder & Kattemad
5 stjerner er nok for lidt😉 Løb tør for…
5 stjerner er nok for lidt😉 Løb tør for hundemad torsdag. Skrev til Erik og han sørgede for levering dagen efter fredag. Så kan så absolut kun anbefale at handle her.

SUPER SERVICE.
SUPER SERVICE.
Jeg har enkelte gange haft spørgsmål og senest udfordringer med en rabatkode. Jeg har skrevet mail og indenfor mindre end et døgn har Erik svaret og afklaret spørgsmål eller afhjulpet udfordringen. Udover den gode service er min hund meget tilfreds med sit foder☺️

Mine bedste anbefalinger
Nem og overskuelig hjemmeside, rigtig god service og hurtig levering.

Antwort von Gilpa - Hundefoder & Kattemad
Jeg har fået vare for første gang og…
Jeg har fået vare for første gang og det gik ubekageliget.

Super service!!!!
Super service!!!!
Et lille problem med nogle tyggeben i restordre blev løst lynhurtigt og på en meget generøs måde!!
Mange tak fra Alice og mine “gæstevovser”🐕🦺🐕🦺

Super hurtig levering
Super hurtig levering, gode priser og gode produkter!

Fantastisk service
Fantastisk service, kan kun anbefale at handle hos Gilpa

Antwort von Gilpa - Hundefoder & Kattemad
Hurtig og korrekt levering og min Mops…
Hurtig og korrekt levering og min Mops elsker det

Antwort von Gilpa - Hundefoder & Kattemad
Virkelig god kundeservice og hurtig…
Virkelig god kundeservice og hurtig levering.

Glipa kattemad..
Jeg sad og kikkede lidt på internettet over for at finde noget godt og sundt kattemad.. fordi da ene af mine misser som er blevet steriliseret for mere end et år siden.. blev hendes pels kedelig og hun fældede meget til der kom næsten bar pletter.. jeg måtte gør noget.. da det de fik..ikke var godt nok mere for hende..Efter en del søgning fik jeg fat på jer og ville prøve at købe det.. for at se om det var bedre.. Og tænk efter en mdr.. kunne jeg se forandring i hendes pels.. den begyndte at vokse ud.. og er blevet så flot.. så den skinner i mørket..😛 så ja jeg er overlykkelig .. så mange tak for det gode foder til mine to misser..

Altid godt
Vi har i en del år købt vores hundefoder hos Gilpa og har haft rigtig mange ordrer.
Det har aldrig været noget at sætte en finger på. God pris og hurtig levering.

Antwort von Gilpa - Hundefoder & Kattemad
Hurtig levering lige til døren
Hurtig levering lige til døren. Og min hvalp elsker det

Antwort von Gilpa - Hundefoder & Kattemad
Selv har jeg ikke smagt på Dr John men…
Selv har jeg ikke smagt på Dr John men Makker giver 5 hundehoveder 🐶🐶🐶🐶🐶

Antwort von Gilpa - Hundefoder & Kattemad
Præcis levering, produkt til god pris
Har nu købt hunde fodder i over et år, altid præcis levering, passende priser, nem at ændre levering tidspunkt. Har en hund med problemer med maven, her har vi fundet et produkt som passer perfekt til hende. Kan varmt anbefale dette firma.

Antwort von Gilpa - Hundefoder & Kattemad
Super nemt at bestille og ændre ved…
Super nemt at bestille og ændre ved behov. Bliver leveret efter 2 dage. Har været kunde i over 1 år og fortsætter 🤩👍

Antwort von Gilpa - Hundefoder & Kattemad
Gilpa får ros igen herfra 👍
Jeg har for en del år tilbage rost dette firma, da de har super godt foder, mulighed for abonnement, så foder bare kommer med fragtmand med fast selvbestemt interval og så har de super service 👌 Vi bruger STADIG Gilpa, men har været nød til at skifte foder, da vores gamle tæve på snart 11år, har fået sart mave på dine gamle dage.. IGEN er Erik fra Gilpa bare suuuper dygtig og deler ud af sin viden.. Vi køber nu et andet foder med probiotisk indhold og vores tæve trives igen. Endnu engang STOR anbefaling herfra 💙🐾❤👍

Antwort von Gilpa - Hundefoder & Kattemad
Min hund er glad for jeres hundemad

Hurtig og Super Service
Oprettet mig som Bruger d. 20/01-2024 og bestilte 5 sække hundemad og fik dem leveret allerede d. 23/01-2024. Kan varmt anbefales herfra. Hundene elsker Arkwrights Complete Chicken
Mvh
René

Antwort von Gilpa - Hundefoder & Kattemad
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.