Aldrig har vi oplevet så elendige stole i et så opreklameret og stort opslået byggeri som Gigantium. En høne sidder bedre på en pind. Efter 30 min fik manden ondt i ryggen og jeg sad som i en skruesti... Mehr ansehen
Hvor er det en dejlig svømmehal og komme i dejlige store omklædning forhold og baderum adskilt så man ikke står oven i hinanden og en dejlig stor sauna som er fælles med 4 vinduer i man kan kigge ud o... Mehr ansehen
35 minutters i kø for at komme på toilettet under en ishockeykamp er simpelthen for sindssygt!! Min kammerat gik på toilettet inden første periode var slut - og vendte først tilbage dybt inde i and... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Gigantium - Idræts- og Kulturcenter summer af liv året rundt - fra koncerter og loppemarkeder til udstillinger og idrætsaktiviteter af enhver art. Når GIGANTIUM inden for de kommende år bliver helt udbygget, vil det være et af de største centre for såvel kultur og idræt som messer, konferencer og udstillinger, nationalt og internationalt.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Kocertoplevelse med minusser.
Jeg var til koncert med Hansi Hinterseer i Gigantium den 16. marts 2018 og fandt ud af, at pladserne på lægterne (sektion F) IKKE er beregnet til, at man skal sidde der i over 2 timer.
Elendige stole hvor man med rette kunne sige, at man fik ondt i bagdel og ryg og der var for lidt benplads til voksne mennesker. - Mange flyttede af samme årsag pladser under koncerten, som ikke var udsolgt.
I medierne (TV2 nord og Nordjyske Stiftstidende) bliver der oplyst, at der var 6600 publikummer, det er ikke korrekt. Jeg vil anslå, at kun godt halvdelen af de 6600 billetter var solgt, så man skulle jo ikke tro, at de pågældende medier var til stede i salen, for så måtte de da kunne se, at der var rigtig mange tomme pladser.
Hvad får AKKC/Gigantium ud af at oplyse, at der var 6600 publikummer, når os der var der ved det er løgn?
Jeg har før været til koncerter afholdt i Aalborghallen, hvor sæderne er behagelige at sidde i og lyden er fremragende. Billetpriserne er lidt højere der, men givet godt ud. Der kommer jeg gerne igen, men jeg har været til koncert i Gigantium for første, eneste og sidste gang.
Oplevelsen i Gigantium gjorde, at en ellers fremragende koncert med Hansi Hinterseer ikke blev super god for mig.
Discountbyggeri.
Kors hvor havde jeg i bogstavligste forstand ondt i røven, efter have overværet en i øvrigt fantastisk koncert med den tyske sangerinde Andrea Berg. Magen til elendige stole har jeg aldrig oplevet. Der er jo nærmest tale om hønsepinde, smalle tilligemed, så velvoksne personer havde svært ved at kunne være på deres plads når der sad flere af samme støbning ved siden af hinanden. I øvrigt gyngede tribunen faretruende under store dele af koncerten, så vi flere gange frygtede at den skulle styrte sammen. Og så undrede vi os over at der i så stor en hal kun var 1 indgang.
Discountbyggeri
Kors hvor havde jeg i bogstavligste forstand ondt i røven efter at have overværet en i øvrigt fantastisk koncert med den tyske sangerinde Andrea Berg, men oplevelsen blev skæmmet af de mildest talt elendige stole vi sad på oppe på vesttribunen, der er jo nærmest tale om hønsepinde, som i øvrigt er for smalle, når der som der var tale om på rækken foran os, sad flere velvoksne personer ved siden af hinanden, sad de nærmest lårene af hinanden. Og så en langt alvorligere ting, flere gange under koncerten, gyngede tribunen så meget at vi frygtede at den skulle styrte sammen. Det var meget ubehageligt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.