Ik raad deze winkel ten zeerste af ! Hun klachtenafhandeling is verschrikkelijk. Hun retour- en klachtenbeleid is onwettig. Denk goed na voordat je iets koopt. Nooit meer !
Bladveger 112 cm van Agrifab (USA product) Besteld en binnen 2 dagen netjes geleverd aan huis op een pallet, netjes verpakt en gezien de grote van het product geen enkele beschadiging. Prijs is g... Mehr ansehen
Vriendelijke mens . Op tijd komen leveren . Busje olie bijgekregen want had dat vergeten bestellen en tips gekregen . Zeker een aanrader om zaken mee te doen . Materiaal zelf moet ik nog test... Mehr ansehen
Nieuw besteld apparaat bleek niet geheel goed te werken: vervelend maar kan gebeuren. Dezelfde dag kon ik langskomen om alles te regelen. Ter plaatse vakkundig advies ontvangen, daarom voor ander, nog... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Gideonse - het adres voor tuin- en parkmachines en kachels. Lage prijzen en een top-service
Niederlande
- www.gideonse.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 16 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
snelle levering
Zeer snelle geleverd voor een nette…
Zeer snelle geleverd voor een nette prijs.
Goed verpakt
Product voldoet aan de verwachtingen.
Maar 2 sterren ik zou er eens goed over…
Maar 2 sterren ik zou er eens goed over nadenken voor je bij deze onvriendelijke “winkel” besteld. Goede borstel besteld verkeerde borstel geleverd.. kennelijk was het doorzethandel en had de leverancier de verkeerde borstels in de doos gedaan ondanks dat ik vooraf zorgvuldig onderzoek had gedaan! Via whatsapp foto’s gestuurd en uiteindelijk maar opgebeld de meneer aan de telefoon is niet erg vriendelijk en ja dan ben ik dat ook niet… uiteindelijk zelf de leverancier gebeld en geregeld dat ik de goede borstel kreeg chapeau voor de leverancier die de fout direct toegaf en met een oplossing kwam!!
Haha zie reactie hieronder ook nog eens onprofessioneel en omdraaien naar mij tijdens het gesprek heb je er duidelijk op gewezen dat ik de verkeerde borstels had gekregen en had hier al foto’s van gemaakt… voor de kenners ik heb een Tielburger tk30 met ombouwset voor een tk20 daar hoort een AD-090-082 borstelset bij die ik ook had besteld deze borstel is 30cm jammer dat ik geen screenshot kan uploaden hier van de bestelling want geleverd werd een borstel voor een tk37 uit de pro serie zelf toegegeven door de leverancier!! Dus man je **** uit je nek als je er geen verstand van hebt moet je het ook niet verkopen iets met schoenmaker blijf bij je…..!!!! Ervaring nu verandert naar 1 ster je had ook kunnen reageren met sorry u had gelijk excuses voor het ongemak!!

Antwort von Rinus Gideonse
Machine snel ontvangen
Machine snel ontvangen. Goed bereikbaar per telefoon, behulpzaam en snel reageren bij onvoorziene situaties
Heb het artikel retour gezonden
Heb het artikel retour gezonden, echter word het bedrag wat betaald is niet terug gestort
Tevens kun je blijkbaar electro artikelen niet retour zenden, wat niet vermeld word in de kleine lettertjes
Snel geleverd
Snel geleverd, machine werkte direct naar behoren met minimum aan montage en geleverd met olie. Prima tegen redelijke prijs.
Afspraak is afspraak en zijn heel…
Afspraak is afspraak en zijn heel behulpzaam met adviezen.
snel geleverd tegen een nette prijs
Snel geleverd
Onderdelen (branderpan) op voorraad en…
Onderdelen (branderpan) op voorraad en snel afgestuurd.
Ik vind 't wel wat aan de prijzige kant, maar wat niet tegenwoordig?
ze begrepen wat ik wat ik bedoelde toen…
ze begrepen wat ik wat ik bedoelde toen ik belde of het item op voorraad was
snelle afhandeling en bezorging
bedankt george v
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.