ONLINE.NL Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichters, ik heb aangifte gedaan bij de politie voor slecht €100. Mijn oproep aan iedereen die iets heeft besteld en dat nooit is geleverd. Deze eigenaar, inmiddels opgezocht Richard Gankema maakt... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte ervaring met Gho-online.nl besteld, betaald via paypal, verwachte leverdatum16 feb. niks ontvangen. Meerdere malen gebeld. Telefoonbandje bellen tijdens kantooruren ma tot vr van 15:00 to... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Precies een week geleden een 3 punts slot gekocht via GHO. Helaas alleen de betalings bevestiging ontvangen. Op mail wordt niet gereageerd, en telefonisch niet bereikbaar. Steeds het zelfde bandje... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

even een tegengeluid van deze koper. gho is een prima bedrijf met hradwerkende eerlijke mensen. Ze hebben het soms alleen erg druk, zeker omdat ze ook een montagebedrijf hebben ernaast, aldus richard... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Perfect

Goed georganiseerd . Alleen jammer bij aflevering niet ongeveer de tijd ('s ochtend of 's middags ).

16. September 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Schrijf hier een interessante titel.

Helaas 1 artikel op backorder met levertijd van 1week na tel contact op dinsdag werd gemeld dat levering donderdag werdt echter s avonds op mail de orderbevestiging voor levering op woensdag en deze is ook correct geleverd.

12. September 2012
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

bezorging prima

Vandaag werd de Plieger badkamerkast bezorgd, dacht dat hij compleet gemonteerd was, maar helaas, 4 uur later was de kast in elkaar geschroefd...
Hij was idd de goedkoopste op internet, maar 4 uur werk??
Ik had liever een compleet gemonteerde kast gekregen voor een paar tientjes meer!

28. August 2012

Beste klant,
Het door u bestelde meubel is standaard of fabrikant Plieger en deze meubelen worden standaard als ongemonteerd geleverd. Dit is niet door ons bedacht en is ook geen andere leverbaar. De prijs is dan ook niet goedkoper omdat het zo geleverd is. Gr, Team klantenservice.

Informatie kan beter

Cilinder sloten besteld, waarvan bij de bestelling duidelijk is aangegeven dat de geschatte levertijd met ongeveer 2 dagen bekend zou zijn. Dit werd een week met de mededeling dat het langer zou duren. Nou had ik geen haast met de bestelling, dus wat dat betreft was het geen probleem, maar ben toch wel beter gewend wat info betreft over levertijd en afhandeling. Verder absoluut geen klachten, en zie dit ook meer als een verbeterpunt voor de webshop.

8. August 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

niet snel, wel voordelig en betrouwbaar

Wederom een voordelige keus voor het bestellen van danfoss draadloze modules (CF2) voor de bediening van mijn vloerverwarming. Zijn bijna nergens op voorraad, maar voor de aflevering is nog een extra bevestiging nodig. Gelukkig lukte het deze keer om per tnt post te laten bezorgen, wat bij prive adressen toch het gemakkelijkst is. Tot nu toe zijn alle bestellingen goed aangekomen. Nu nog automatisch verzenden en de voorkeur van koerier als keuze bij bestelling en het is helemaal perfect.

30. Juli 2012
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Helaas trage levering en niet op de afgesproken datum, verders goed behandeld

Groot assortiment helaas hebben sommige producten een zeer lange leertijd. Afspraken over de bezorg datum worden niet nagekomen. Wel zijn producten verkeerd geleverd, maar dit is goed opgelost.

20. Juli 2012

Beste klant,
Soms zijn levertijden inderdaad langer dan verwacht, bestelartikelen worden bij een fabrikant besteld en de levertijden die wij dan doorkrijgen zijn soms te kort en duurt dan weleens wat langer.
Hier proberen wij alles aan te doen om zo toch de bestellingen snel te kunnen leveren.
En als wij een fout maken zullen wij dit niet ontkennen en of ontlopen, we lossen dit natuurlijk direct op. Wel onze welgemeende excuses voor het ongemak. Gr, Team klantenservice.

Uitstekende service

Prima prijs/kwaliteit verhouding. Bijzonder klantvriendelijk.
Zeer snelle levering van de goederen.

16. Juli 2012

Snelle service

on line een specifieke silent condens motor besteld voor de airco en dit is netjes afgeleverd. Bestellen was eenvoudig. Zo wordt internet alleen maar prettiger met dit soort bedrijven.

4. Juni 2012

Scherpe prijs

De prijzen zijn scherp, jammer dat de verzendkosten het duur maakt indien je weinig te bestellen hebt. Ik had de bestelling niet op mijn 'wens' datum maar de dag erna wat gelukkig niet ernstig was. De klantenservice heeft snel antwoord gegeven op mijn vraag al was deze niet 100% volledig.

24. April 2012

Aanrader

Uitgebreid assortiment en lage prijzen. Heb al diverse keren tot volle tevredenheid spullen besteld. Goede en snelle service.

Verbeterpunt: afbeeldingen bij producten ontbreken nogal eens en dat maakt het soms moeilijk zoeken. Zoeken op artikelcodes bij de fabrikant levert dan wel de gewenste info op, maar het zou handiger zijn als dit op jullie website te vinden. Dit is met name relevant wanneer het gaat om artikelen waarbij het esthetische aspect een rol speelt.

29. Februar 2012

Ik koop hier niet meer

Ten eerste geen tussentijdste status van het bestelde. Vervolgens na 3 keer bellen vermoedelijke leverdatum gekregen.
Toen de spullen binnenkwamen kleek de set van 4 gelijksluitende cilinders ten eerste een ander merk te zijn in een slordig doosje van Nemef en de inhoud was ook nog eens tweedehands. Hierover gebeld en dit zou een retourlevering zijn van iemand anders die de boel zou hebben opgelicht. Gaat er bij mij niet in. Slordige logistieke afdeling die blijkbaar gescheurde en bedstikkerde verpakkingen zonder controle verzend.
Uiteindelijk wel de goeie cilinders in de brievenbus ontvangen.

15. Februar 2012

Antwort von ONLINE.NL

spijtig dat u deze review plaats terwijl wij alles correct hebben opgelost.
Dat u een levering heeft gehad met verkeerde inhoud konden wij echt niets aan doen, de inhoud was verwisselt door een klant met een retour, waarom zouden wij hier moeilijk of over liegen.
Wij hebben toch de zending retour laten halen en alsnog de juiste geleverd.

Snelle levering, Goede prijzen

Uiteindelijk wel tevreden over het geheel.. ging om een nieuw cylinder slot voor in m'n voordeur.

Er werd alleen gezegt dat ik nog bevestigd zou krijgen.. deze bleef echter weg.. nu werd de bestelling uiteindelijk via de post verstuurd en was het niet nodig om er voor thuis te blijven.. dit was niet helemaal duidelijk..

Verder helemaal top.. de prijs was goed en de levrtijd kwam wel overeen met de eerst aangeven indicatie hiervan.

15. Februar 2012

Netjes verpakt geleverd

Bestelde aluminium steigerpijp netjes op maat gemaakt en geleverd.
Ingepakt in bubbelfolie. Apart doosje met de koppelingen.
Bedrijf maar gelijk bij mijn snelkoppelingen opgenomen voor een volgende bestelling. steigerpijp.nl ondedeel van gho-online.nl

7. Februar 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr