Gertruds Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi spiste en gertruds burger udenfor i dag. Det var en virkelig trist oplevelse - alt det den gamle “Café Skt Gertrud “ stod for findes desværre ikke mere. Burgeren så mere trist ud end en happy meal... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hjertevarm modtagelse så snart vi trådte ind i caféen. Opmærksomt personale, med stor viden om mad og drikke. Vi fik 3 retter med tilhørende vin og kaffe til desserten. Maden perfekt tilberedt, flot... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi havde en rigtig god oplevelse med nytårsarrangementet på et fuldt udsolgt Gertruds. Supervenlig og kompetent betjening, herunder god viden om de vine, der blev serveret. En fint sammensat nytårsme... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeres modnet skinke på jeres charcuteri bræt var desværre svær at tykke igennem(meget sej og intetsigende) og jeres kogte skinke gav ikke rigtig nogen god stemning eller mening. Alt manglede lige at d... Mehr ansehen

1. Restaurant

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

GERTRUDS is dining and drinking, socialising and working

Mangelhaft

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Gertruds i Odense

Et besøg en lørdag aften på Gertruds, var hvad der kun kan betegnes som en katastrofe. Meget sjældent har vi som kærester en friaften fra diverse forpligtelser og den blev desværre tilbragt på ovennævnte. Vi blev rimelig hurtigt tildelt et bord, hvilket skulle vise sig, at være personalets eneste succes den aften ift. at servicere gæsterne. I første omgang besluttede vi os for 2 retter af månedens menu. Den startede med gråand. Havde vi været på slankekur, så var den ikke blevet sat på pause af forretten, for der var et stykke bryst på en halvanden centimeters tykkelse og meget lidt tilbehør. Anden var stegt så hårdt, at den ikke bare var sej, men også tør og i den grad levede op til sit navn om at være grå. Den smagte leveret og grimt- det eneste positive, der var at sige om den ret er, at der på ingen måde var risiko for at anden have salmonella - så voldsomt var den tilberedt. Med tanke på, at vi meget sjældent har lejlighed til at være sammen alene, så orkede vi ikke at brokke os -.hvertfald ikke på nuværende tidspunkt. Der gik usandsynligt lang tid før hovedretten blev serveret - lammekrone med rodfrugtmos og list grønsager ved siden. Hvor anden var stegt i stykker, så havde lammet kun lige kysset panden. Den var rød som tatar og havde derfor meget svært ved at slippe benet. Igen meget små portioner, så kuren vi ikke var på, led ingen overlast. Mosen var så ikke mos, idet der var hele stykker i af diverse rodfrugter - en ny smart trend eller sjusk- jeg er ikke i tvivl. Da talen naturligt faldt på, at vi jo nok var nødt til at finde et kulinarisk supplement efter Gertruds grundet de meget små portioner, så besluttede vi os for at forsøge os med desserten i månedens menu - et, skulle det vise sig, skæbnesvangert valg. Betjeningen på Gertruds er et kapitel for sig - aldrig før har vi oplevet et så uopmærksomt personale. Om det er en stil på stedet, man underviser personalet i, skal jeg ikke kunne sige, men de havde en sjælden evne til at overse kunderne - måske en praktisk egenskab at besidde, hvis altså man ikke lige er tjener. Det tog en evighed at få bestilt den dessert, som var en egen fortolkning af cheesecake. Smulder af knuste chokoladekiks overhældt med en ubestemmelig creme og et par bær på toppen, blev serveret i et glas, hvor åbningen var så smal, at det var utrolig besværligt at indtage - sikkert ligeså besværligt at anrette og på ingen måde umagen værd. Ja, vi var blevet advaret! En egen fortolkning af en klassiker af en ueffen kok - hvad kunne man andet forvente en endnu en kulinarisk katastrofe. Vi fik 1 glas øl, en danskvand og en kop kaffe foruden de nævnte retter. En uspecificeret regning blev vi ikke præsenteret for, men måtte betale 982 - igen efter at have ventet i endnu en evighed på regningen. Vi bad om en specificeret regning og kunne konstatere, at de 2 desserter fra månedens menu ikke var en del af menuerne, men afregnet særskilt til lidt over det dobbelte i pris. Dette konfronterede vi tjeneren med i den forvisning om, at det var en fejl. Heller ikke her skuffede Gertruds. Han lod os vide, at når man bestilte desserten fra månedens menu på et andet tidspunkt end resten af menuen, så var det ikke længere en del af menuen, men skulle afregnes særskilt - ja, hvorfor skulle den slags ikke være anderledes end på Gertruds end på andre anstændige spisesteder i kongeriget. Efter lidt palaver desangående, henviste han dog til en åbenbart overordnede tjener. Hun rettede fejlen og udbetalte lidt penge retur. Dog kunne hun på ingen måde se et problem i førstnævntes tjeneren forklaring. Om det således er en forretningsmetode på Gertruds eller en fejl, står hen i det uvisse. Vi havde på mange måder været bedre tjent med at gå på een af de verdensomspændende burgerkæder man finder her i landet - det havde koste en tiendedel, vi var blevet mætte omend ikke kulinarisk beriget, de kan stege en bøf trods alt og betjeningen er i det mindste opmærksomme, venlige og service - alt det kan man desværre ikke sige om Gertruds.

17. November 2021

Kedelig Linguine au Poulet

Betjeningen: fin og opmærksom (men det er fint at sige hej eller velkommen - ikke "hej med dig")
Maden: Linguine au Poulet. Pastaen var fin med fløde, lidt svampe og parmesanost. Kyllingen smagte ikke af noget. Kødet var tørt, og kokken havde glemt at fjerne noget brusk. Retten var ikke pengene værd.
Desserten creme brulee var udmærket. Dog kunne jeg ikke smage, at der skulle være tale om lakridssukker.
Gertruds har fået en stor konkurrent i Madklubben ved siden af. Her fik jeg for nogen tid siden kyllingeret, der var helt perfekt.

25. August 2021

Glutenfri retter - ejer benægter

På tur med igennem Odense og tænkte på at spise på dette sted, som skulle have glutenfri retter. Ankommer til cafe'en og bestiller Cesar salat uden brød kroutoner. Tjeneren spørg om vi ønsker noget glutenfri brød, hvilket vi takker ja til. Da vi modtager maden og brødet, er teksturen af brødet slet ikke noget der minder om glutenfrit brød. En halv time efter kommer konsekvensen med dårlig mave, selvom der kun blev taget en bid af brødet og blev efterfølgende spyttet ud. En mail blev sendt til Cafe'en, men ejeren benægtede alt istedet for at undskylde - DÅRLIG STIL. Det skal siges at vi intet andet var indtaget denne dage, der skulle pege på noget. IKKE et godt sted.

17. August 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk stemning og service :-)

Fantastisk stemning, mad, vin og service. Dejligt at komme på en cafe med opmærksomme tjenere og et lækkert internationalt menukort, selvfølgelig i fransk stil.
Kan varmt anbefales hvis man er på jagt efter en god brunch, frokost, eller bare en rigtig god kop kaffe.

9. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mig og min veninde var på cafébesøg hos…

Mig og min veninde var på cafébesøg hos jer en aften og skulle hygge os. Vi bliver mødt af en meget snobbet og egoistisk kvindelig tjener i baren. Vi spørger om menukortet, og hun siger at vi kunne bare gå ud udenfor og se hvad vi vil have også komme ind og bestille bagefter, da en tjener ikke vil komme ud og betjene os, da de altså ikke havde bemanding til det... Hvad pokker er det for noget???!?? iøvrigt fik vi jordens mest sølle nachos med kylling.. øv oplevelse...En mandelig tjener kommer ud bagefter og spørger om det smagte godt, hvor vi forklarer at det overhovedet ikke gjorde. Han svarer på den mest snobbet måde, at vi bare kunne sige at der skulle mere på...Men der var nærmest ingenting på....Har jeres personale overhovedet nogen idé om hvordan man skal behandle ens kunder?!?!? Har de overhovedet haft et kursus i kundeservice? Har de overhovedet nogen pli og dannelse??

Hilsen en meget frusterende kunde.

Ps: Vil faktisk ikke give nogen stjerner overhovedet. Det har i ikke fortjent.

3. Dezember 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gertruds har et udvalg af mad og drikke…

Gertruds har et udvalg af mad og drikke i høj kvalitet. Der gåes ikke på kompromis med noget. Det hele starter med at man føler sig velkommen med en positiv og smilende betjening.
Tjenere kender deres menu kort og hvad de i øvrigt tilbyder. Enjoy

23. März 2018

En meeh oplevelse

En meeh oplevelse. Spiste med min mor der inde. Jeg fik confiteret andelår, hun fik cæsar salat. Når en salat ligger oppr over 100 kr så skal det også være spiseligt.
Men første gang hun fik en salat lå kyllingebrystet med en noget bleg side op af, da vi vendte det fandt ud af hvorfor, det var meget sort. Vi fik fat på en tjener og bedte om en ny. Der gik 20 min før vi fik en ny. Ingehaveren undskylder med at de lavet tingene fra bunden. Da jeg selv er uddannet kok ved jeg godt hvor langt tid det ville tage at lave den salat. Og det er ikke 20 min. Det er dog stadig så tørt at det er uspiseligt.

Bag efter tilbød han da en kop gratis kaffe men vi havde brugt så lang tid på at vente at vi ikke havde tid så vi fik drikkevarende gratis. Ville dog hellere have haft god mad

14. November 2017

Manglende betjening

Lørdag 12/8 lige omkring midnat ankommer vi to herrer og vælger at bestille en kop varmt som afslutning på en tur i bio. Den spinkle unge dame som passede bordene ude på gaden under den opstillede pavalion er optaget af at rydde af, men ser os komme. Hun fortsætter med sit arbejde og da hun ikke tager imod os, retter jeg henvendelse og spørger om vi må "slå os ned" Hun siger at vi bare kan sætte os, hvilket vi gør og regner med at hun vender tilbage. Det gjorde hun ikke! Dvs. Ikke til os, der sad ganske få andre gæster under den hvide overdækning og hun går forbi et par gange og forsætter med at rydde af. Vi undrer os lidt over hendes prioritering, men vælger at tage den med ro da vi ikke havde travlt. Et kvarter senere bliver vi enige om at rejse os og gå da vi spildte vores tid og ikke havde lyst til at bruge nogle penge på stedet. Idet vi forlader stedet bemærker den unge pige, at vi ikke længere sidder hvor vi sad og får øje på at vi fjerner os fra stedet. For en ordens skyld retter jeg en sidste henvendelse hvor jeg lidt tørt men venligt gør opmærksom på at vi nu er gået da, vi ikke blev betjent. Jeg fik ikke noget svar, men en " mine" der klart signalerede " det må i da virkelig selv om" , " surt for jer" agtigt. Når jeg tænker på , at alle tidligere oplevelser på dette sted har været positive så vil jeg bare minde om at en tjener bør kunne betjene ellers er man i den forkerte branche. Gertruds er rent madmæssigt helt i orden og jeg betragter denne episode som enkeltstående.

14. August 2017
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Service god - køkken begrænset

Har lige spist middag på Cafe Skt Gertrud i Odense.
Betjeningen er unge og venlige, - meget serviceminded.
Køkkenet har svært ved små ændringer og er ikke særligt imødekommende. Der er ingen særlig omstillingsparathed ift at sætte kunden først eller tilpasse til særlige behov

13. März 2017

Ubehøvlet teenage tjener!!!

Lørdag aften 12, marts 2016 kl 18.07. Vi går ind på Skt Gertrud Cafe og ønsker et bord, en ung tjener kigger overlegent på os og på vores 10 årrige søn og siger "I kan få et bord, men i kan ikke bestille burgers, nachos eller salat"? Vi spørger om det har noget med at vi har et barn med? "Ja, delvist" svarer knægten? (Som ejer vil jeg vurdere mit personale noget oftere, se andre anmeldelser her!)
Vi kommer fra København hvor Cafe Victor over i Formel B, aldrig har opført sig sådan fordi vi har vores dreng med! Hvad sker der lige her? Så ingen børn på Skt Knud eller Gertrud eller hvad det nu hedder, fordi i allerede er glemt!
Per

12. März 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En café med sjæl og kant

Efter adskillige måltider nydt på Café Skt. Gertruds - somre på terrassen og kolde vintre i caféens hyggelige kroge - føler jeg mig mere end berretiget til at anmelde stedet, maden og servicen.

Caféen har for det første en perfekt beliggenhed - midt i byens centrum. Det, der er mest iøjenfaldende, når man træder indendøre på caféen er en helt speciel atmosfære, der ikke kan købes for penge - en ting, som jeg personligt sætter stor pris på. Rundt omkring ved de forskellige borde sidder stamgæster, der er på fornavn med tjenerne og som ved, at Caffe Latten altid serveres som dobbeltshot - man får straks fornemmelsen af, at stedet har historie og kant. Bag baren står garvede tjenere, som har styr på deres menukort og som uden tøven kan anbefale den hvidvin, der går bedst til Moules Frites.

Maden på Café Skt. Gertruds er ligeledes upåklagelig. De travle dage sætter selvfølgelig sine præg på serviceniveauet - men på trods af travlhed er tjenerne alligevel i stand til at holde overblik og give et smil med på vejen.

En af de bedste ting ved caféen er dens alsidighed - at den rummer både et hyggeligt café område, hvor man kan dele en omgang nachos med en veninde, og et finere brasserie, hvor man kan nyde et vidtomspændende a la carte kort.

Altså; jeg kan på det varmeste anbefale Café Skt. Gertruds til alle - Udefrakommende som indfødte i det Odenseanske miljø. Den ultimativt bedste café i byen - i alle henseender!

30. Januar 2015

Odense´s bedste Cafe/ Brasserie

Hej
Tænkte jeg lige ville skrive et par ord her på Trustpilot, det har jeg aldrig fået gjort... :-)

Jeg kommer meget på Cafe Gertruds med hele familien og er kommet der igennem mange år.. Jeg har ikke andet end positive ting at sige om Gertruds, både om maden og serveringen. Jeg er selv inde for samme branche og hvis jeg selv skal sige det...... MEGET kritisk over for mad generelt.. og jeg kan kun sige at det er super lækkert mad de serverer. Der er ikke så meget andet at sige end at det er super hyggeligt, god atmosfære, sødt og venligt personale og uden tvivl byens bedste mad

****** 6 stjerner herfra...

Med Venlig Hilsen
Nicolaj Thrane

16. Dezember 2014

Virkelig dårlig service.

Sidder her på Cafe, og bliver NØD til at dele min frustration over stedet.

1. Stiller mig i baren for at få et bord, bliver komplet ignorrert i 5 min, mens 4 teenage "tjenere" løbet forvirret rundt som hovedløse kyllinger. Spørger så venligt om ikke godt vi kan få et bord, og får et surt svar, i må altså lige vente lidt. (der er 5 tomme borde for næsen af os) Så går tåben hen og lægger ny papirsdug på et ANDET bord, hvilket jo tydeligvis er MEGET vigtigere end at servicere sine kunder.

Får LANGT om længe et bord, med eet menukort til tre personer. Ingen respons fra personalet, vi må deles. Finder ud af hvad vi vil have, og vinker to gange efter en "tjener" som hver gang peger på sin kollega i baren. Jeg regner naturligvis med at hun mener at han snart kommer og tager imod vores bestiiling, men ak nej, jeg rejser mig op og spørger om vi godt må bestille, og får et surt svar "du må selv bestille i baren" Jeg nævner pænt at det måske så havde været rart at vide, hvortil hun svarer meget fornærmet "du kan jo bare læse i kortet"

Får langt om længe bestilt, og mens vi venter ser vi nabo bordet har en skål oliven. Spørger pænt tjeneren der kommer med vores drikkevarer, om vi ikke kan købe sådan en skål mens vi venter. Kigger på mig som om jeg er en idiot og svarer, "nej da, den hører kun til nachos" Jeg svarer pænt at jeg jo kan se at de HAR oliven, så mon ikke lige han kunne lave en skål til os hvis jeg smed en 100 kr. Han kigger igen mærkeligt på mig, og svarer "nej SELVFØLGELIG kan du ikke det"

TAK for "service"

Efter at have skrevet denne bedømmelse modtager jeg denne besked fra indehaveren.

Hej, Du er sikkert hørt det før men du er en overfladiske, fed, tykhudet, dobbelt moralske og falske primadonna fuld af løgn historie og jeg vil helst ikke ser dig blandt alle vores rare gæster på Cafe Skt gertrud mere.
Mark Beetson

7. Dezember 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr