Vi har brugt Garlux i et par omgange og altid med meget flot resultat. Senest havde vi et gardin med et lille problem og han kom enorm hurtigt og fixede det. Kan varmt anbefales.
Vi har haft behageligt besøg af Leonardo. Han har sat plissegardiner op i vores nybyggede hus i Præstø. Fra starten havde vi fået 2 tilbud og Leonardo var den 3. Hurtigt besluttede vi os for ham. Han... Mehr ansehen
Vi fik for 4 år siden sat gardiner op og vi er stadig rigtig glade for dem, flotte og i god kvalitet. Opsætningen skete den gang hurtigt og til vores store tilfreds af Leonardo. Forleden gik noget i... Mehr ansehen
For et par år siden købte jeg plissegardiner til hele huset hos Garlux ved Leonado. Fik en yderst dygtig, venlig og professionel vejledning. Leonado målte op og opsatte siden gardinerne som passede p... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Skræddersyede gardiner, markiser og tæpper uden en masse besvær. Alle vores produkter bliver tilpasset individuelt. Vi leverer eksklusive løsninger til private, hvor finish og kvalitet er i absolut fokus. Vores gardinbus er i særklasse, når det gælder shop at home. Vi har altid en eksklusiv løsning til netop dig. Vi har ingen standardprodukter og kan derfor ikke oplyse nogle priser inden et besøg. Vi opfordrer kun til seriøse henvendelser. Vi glæder og til at besøge dig :) De bedste hilsner Garlux Gardiner - kører for fulde gardiner
Das haben sich andere Leute angesehen
Super tilfreds med besøget af Garlux og…
Super tilfreds med besøget af Garlux og Leonardo 🙂
Super service , perfekt betjening som altid
Service og produkter i top...
Forleden gik noget i stykker ved hævemekanisme nok pga. forkert træk i snoren. Leonardo kom ud og lokaliserede problemet og bestilte en ny del i stedet for den knækkede, – alt sammen uden beregning. Rigtig god service – vi kan kun på det varmeste anbefale Leonardo /Garlux.
Vi søgte et komplet tilbud på…
Vi søgte et komplet tilbud på gardiner/lameller til et nyt rækkehus, så fandt jeg Garlux igennem 3F fagforeningsside(pluskort) hvor vi kunne få hele 20% på hele aftalen. Jeg ringede til Leonardo fra Garlux og aftalte et møde omkring opmåling, stilarter af gardiner/lameller og pris. Selve mødet foregik rigtig fornemt, roligt og uden pres, dvs. Leonardo havde afsat god tid, så man kunne finde den rigtige løsning, som vi havde brug for, for vores hjem. Vi aftalte nærmere og han bestilte varerne, som ankom 2 uger efter bestilling, hvor han derefter kom og satte det hele op på et par timer. Det var en god oplevelse, god service og vi kan klart anbefale Garlux til andre, som vil have en god løsning på kvalitetsgardiner/lameller til deres hjem. Tak til Leonardo og Garlux, vi er super tilfredse med resultatet.
Garlux - nye gardiner
Vi er så glade for vores nye gardiner - de ser forrygende ud, det er god kvalitet og har ændret vores stue meget positivt!
Leonardo, der målte op og monterede gardiner og stang (med lys i), er bare den bedste! Han er serviceminded udover alle grænser.
Desværre glemte både han og jeg trækstænger til gardinerne, jeg ringede til ham og dagen efter blev de leveret med bil til vores adresse!
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til alle, der skal have nye gardiner!
Super god service
Super god service! Meget professionel og kompetent rådgivning og håndtering. Gardinerne er i høj kvalitet, og monteringen er udført til perfektion! De største anbefalinger herfra!
Topservice
Vi har købt gardiner og persienner af flere omgange hos Garlux, og kan kun give vores allerbedste anbefalinger.
Rullegardin
Vi fik en meget fin og hurtig service af Leonardo i forbindelse med vores rullegardin.
Det kan varmt anbefales at bruge firmaet.
Thomas
Super oplevelse
Oplevede fantastisk service og grundig vejledning da jeg købte rullegardiner til mit hjem. Jeg er yderst tilfreds og det er bestemt ikke sidste gang jeg vælger Garlux. Kan absolut anbefales.
Tak for flotte gardiner
Super flotte gardiner og fantastisk service. Tak 👍☀️
En god oplevelse.
Gardinmontør Leonardo kom efter tlf. aftale og målte op til plissegardiner. Herefter drøftede vi farve og materialer, jeg fik nogle gode råd. Efter 4 uger blev gardinerne hængt op. De passede perfekt og jeg har stor glæde af dem.
Super god service
Mødte tilfældigt Leonardo fra Garlux for nylig, og forklarede ham om et problem med et enkelt lift-gardin, der var blevet "lidt slapt" (det er fra 2015).
Straks tilbød Leonardo sin hjælp - og kom forbi og fik fixet gardinet på no-time.
Super god service - kan kun give de bedste anbefalinger til Garlux og Leonardo :)
Leonardo yder en meget fin service.Fik repareret mine gardiner uden beregning, selv om garantien var udløbet.
Super god service.
Super god service.
Kan kun anbefale Garlux og den gode behandling som Leonardo giver mig som kunde.Han er yderst hjælpsom og gør så man føler sig tryg.Har netop fået ny markise og er super tilfreds med forløbet.Stor hjælp på altanen med flytning af sne og møbler.
Tak
Kun ros
Vi er virkelig glade for vores nye gardiner. Super flot resultat. Leonardo er behagelig og kyndig og hjalp os til at træffe de rette valg - men uden at føre vores hånd eller presse på nogen måde. Vil anbefale til hver en tid
Bedre gardin service får du vist…
Bedre gardin service får du vist ikke.....
Også hvis der er noget der skal justeres på dine gardiner, så kommer Leonardo hurtigt og søger for at alt bliver perfekt. TAK, Dorthe
Du kan kun være tilfreds med garlux
Vi har Garlux - persienner og fuld tilfredse .
Vi var nød til en justering , så vi kontaktede Leonardo .
Han er altid venlig og professionel , så han fik hurtig “ fundet “ et hul i kalenderen og hjalp os med ønskede justering .
Vi kan kun anbefale Garlux .
A og G . Køge
Fantastisk!
Leonardo kom og satte gardiner op i stuen, og i mit soveværelse. Det tog ham sammenlagt en times tid, og det arbejde han har lavet, er simpelthen bare så professionelt! Kan klart anbefale Leonardo, og Garlux.
Mange tak!
Fantastisk service hos Garlux
Vi købte og fik monteret gardiner fra Garlux i vores lejlighed på Frederiksberg. Det var en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. Leonardo vejledte os grundigt, og gardinerne er smukke, i god kvalitet og hænger perfekt. Leonardo er fantastisk rar, venlig og ordentlig at have besøg af, og han giver så fin service. Jeg giver ham min bedste anbefaling. Så køb trygt dine gardiner hos Garlux!
Fantastisk venlig og god service og et…
Fantastisk venlig og god service og et meget flot resultat med lameller til vores nye vinduesparti. Tak til Garlux
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.