Hold nu op en god oplevelse. Vi har netop fået monteret vores fire specialbyggede skydelåger til vores indbyggede klædeskab. Fantastisk service og fleksibilitet fra start til slut. Vi har følt os virk... Mehr ansehen
Vi valgte GarderobeXperten på anbefaling og sender vores egen anbefaling med disse ord. Fra vores første besøg i forretningen har vi fået en professionel vejledning af Kim, som har fulgt projektet... Mehr ansehen
Fremragende oplevelse.! Kim kom og rådgav os og målte op. Han koordinerede levering og montering til UG +. Emil kom på slaget som aftalt, og 3,5 time efter stod vores indbygningsklædeskab der, s... Mehr ansehen
Jeg har været super tilfreds med alle…
Jeg har været super tilfreds med alle jeg er stødt på hos Garderobexperten. Både vejledning, opmåling og opsætning af garderobe. Tømmeren havde styr på finishen, alt skrald blev fjernet og der var pænt ryddet op efterfølgende. De kan varmt anbefales.
Super oplevelse
Super oplevelse
Har købt et garderobeskab hos garderobexperten .
Rigtig god service og hurtig levering, kan varmt anbefale at handle hos dem 😃
Fantastisk service og produkt🤩
Fantastisk service og produkt🤩
Alt har været nemt. De overholder aftaler og besvarer henvendelser med det samme. Cem har været pålidelig, serviceminded og let tilgængelig for kommunikation. Håndværkeren har udført et flot arbejde og i øvrigt ryddet op efter sig. Alt i alt en ualmindelig god oplevelse at handle med garderobexperten🤩.
SUPER SERVICE!!!
Overordnet kriterie for en god service
Bestilling:
Det var nemt at navigere på hjemmesiden. En af deres medarbejdere tog sig tid til at køre til Nyborg på Fyn med farveprøver og opmålte nøjagtigt, som vi ønskede det. Han var utrolig venlig og havde service i højsædet!
Levering:
Vi blev løbende informeret om leveringen, og vognmanden ringede mig op for at aftale et præcist leveringstidspunkt. Alt blev leveret uden problemer, og vognmanden var både hjælpsom og imødekommende.
Kvalitet:
Komforten i vores walk-in er enestående! Farven er præcis, som vi havde håbet på, og kvaliteten er robust og solid—det kan både ses og mærkes.
Jeg kan varmt anbefale GarderobeXperten!
Jeg kan absolut kun anbefale at du…
Jeg kan absolut kun anbefale at du køber dine nye garderobeskabe her.
Vi har fået super gode garderobeskabe,- og personalet i butikken og chaufføren der leverede havde positiv attitude, var venlige, smilende og var løsningsorienteret.
Derudover fik vi et fantastisk råd vedrørende opsætningen, så løsningen blev extra flot at se på.
Jeg handler meget gerne her igen.
Min kone og jeg købte en garderobe med…
Min kone og jeg købte en garderobe med skydelåger, vi fik en utrolig professionel vejledning.
Alt i alt en virkelig god behandling.
Dårlig oplevelse hos GarderobeXperten
Jeg havde en yderst ubehagelig oplevelse med en medarbejder hos GarderobeXperten. Her er et resumé af hændelsen:
Prisforhøjelse: Før jeg besøgte butikken, ringede jeg for at få en pris på skydedøre til vores walk-in closet. Jeg blev informeret om en pris på omkring 8.XXX kr. Men da vi ankom personligt, var prisen steget til 9.400 kr, inklusive opmåling, som ifølge deres hjemmeside skulle være gratis.
Forhandling: Efter at have forhandlet prisen lykkedes det os at lande på 8.500 kr. Jeg bad om 2 minutters betænkningstid, men pludselig steg prisen til 9.000 kr.
Benægtelse og uhøflighed: Medarbejderen benægtede at have sagt 8.500 kr, selvom min kone og jeg tydeligt havde hørt dette beløb. Desuden var hans tone og opførsel gennem hele processen meget ubehagelig.
Fakturakopi og afslag: Jeg bad om en kopi af kvitteringen, men i stedet rev han fakturaen midt over og nægtede at sælge til mig, fordi “kemien ikke var der.”
Jeg har aldrig oplevet en så uprofessionel sælger og kan ikke anbefale GarderobeXperten til andre. Det er skuffende at høre, at andre kunder også har haft lignende oplevelser

Antwort von Garderobexperten
Vi har været rigtig glade for at handle…
Vi har været rigtig glade for at handle med GarderobeXperten, god kvalitet, god kundeservice, hurtig levering og exelent håndtering af reklamation. Kan varmt anbefale GarderobeXperten.
Mvh Poul
Vi har haft en rigtig god oplevelse med…
Vi har haft en rigtig god oplevelse med at købe garderobeskabe hos garderobexperten.
Personalet var utroligt hjælpsomme og søde. De guidede os gennem valgmulighederne og gav os gode råd til at vælge de rigtige skabe til vores behov.
Vi er meget tilfredse med kvaliteten af vores nye garderobeskabe 👍 Jeg kan varmt anbefale dette firma.
To gange super god kvalitet og service
Jeg har nu to gange handlet nyt klædeskab med Kim hos Garderobexperten. Jeg må sige at de har styr på tingene, også selv om forholdene for montering og opmåling ikke har været de bedste med skå vægge mv. Super godt service, kvalitet og rigtig flot montering af Tømmermester Emil.
Flottte, flotte skabslåger!!!
Superfin vejledning ved køb - og så bare superflotte skydelåger til eksisterende indbygget skab. De kører også let og lydløst, selvom de 275 cm høje og tunge. Også god kommunikation undervejs i den lidt lange produktionstid.
Super god oplevelse og service fra…
Super god oplevelse og service fra start til slut! Vi har netop fået monteret klædeskab, 2 m bredt, endevæg og med skydedøre fra gulv til loft. God vejledning, hurtig ekspedition og tegninger af Nicklas, effektiv opmåling af Nicklas, opfølgning og justerede tegninger fra Nicklas, levering til dato af Jens Jørgen og grundig montering af Mie. Alt er foregået efter planen og til aftalte datoer med sms-varsling dagen før levering og montering. Vi er yderst tilfredse med resultatet og kan kun anbefale Garderobeexperten.
Fantastisk arbejde
Fantastisk arbejde. Cem + Michael gjorde et godt stykke arbejde. Stor fleksibilitet med levering, og montering.
Anmeldelsen trukket - gjelder ikke forms i Danmark - beklager masse
Anmeldelsen er fjernet - beklager at jeg ikke så at dette var ett firma i Danmark - min anmeldelse gjaldt firma i norge

Antwort von Garderobexperten
Fantastisk oplevelse
Fantastisk betjening i butikken og efterfølgende opfølgning på opsætning af skabet, alt i alt en fed oplevelse.
Reliable and professional service
Reliable and professional service. The wardrobe is nice looking and functional. I can recommend!
En rigtig god oplevelse.
En rigtig god oplevelse.
God service og gode råd og vejledning. Vi er meget glade for de rigtig flotte skabe vi har fået bygget.
God kommunikation
God kommunikation, opmålning, samt montering..
Meget glad for mine smukke bronze spejllåger🧡
Flot garderobeløsning
Flot garderobeløsning, som blev leveret af et professionelt team.
Kim viste stor fleksibilitet da garderoben ikke kunne opsættes som først aftalt. Tak for det:-).
Og håndværksmæssigt har Emil leveret et flot stykke arbejde. Vi er meget tilfredse.
Alt i alt - en rigtig god oplevelse
God og kompetent rådgivning fra Kim. Montering af skydedørene blev foretaget af Troels, som var imødekommende og en meget dygtig håndværker. Alt i alt, en rigtig god oplevelse. Kan varmt anbefales.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.