garderobegutten.no Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hyggelige og fleksible folk som jobber her. Jeg sjekket ut en del andre aktører i forkant, men gg kunne gi meg det beste tilbudet da det inkluderte befaring før bestilling, i tillegg til at de kunne l... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi brukte firmaet til i alt tre forskjellige løsninger, skyvedørsgarderobe i gangen, skapløsning til soverom og plassnekrede bokhyller til biblioteket. Vi kunne ikke vært mer fornøyd! Vi fikk gode k... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service fra først befaring og planlegging til designer som var tilgjengelig og rask til å hjelpe oss med endringer og ideer. Levering og montering var planlagt kl10 og det ringte på døren k... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God kvalitet til god pris

Rask respons, sto på for å holde tidsaspekt som var lovet, hyggelige ansatte både på tlf og de som utførte jobben. God kvalitet både på skap og arbeid. Litt mer komplett info på kontrakt ( riktig tegning m mål osv ) hadde gitt 5 stjerner.. :-) Viktig for kundens trygghet. Det ble litt mye mailer fram og tilbake.

11. Dezember 2022

Rask og flott service

Rask og flott service. Vi hadde litt hastverk, og de strakk seg langt for å levere på tid. Kom med gode forslag til løsning, og prismessig langt under tilsvarende firma.

28. Oktober 2022

Veldig profesjonelle

Veldig profesjonelle, hyggelige, effektive og ryddige.
Veldig fornøyde med garderobene som ble satt opp.
Vi fikk mange også gode råd under befaringen.
Anbefaler de 😊

13. September 2022

Hyggelig, pålitelig, ryddig

Hyggelig, pålitelig, svarte raskt og presist på våre spørsmål i planleggingsfasen, montørene jobbet veldig ryddig og effektivt. Vi er meget fornøyde!

6. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uprofesjonell aktør

Bestilte skyvedørsgarderobe med skuffeseksjoner av tre som innmat. Hyggelige under befaring, og raske ved utføring av jobben. Dog kort tid etter at jobben var betalt, kom det frem at det var benyttet lav kvalitet på materialet, med lamineringsfeil og skinner som én etter én hopper ut av spor. Sluttet å svare oss på mail og telefon når problemene oppstod. Uprofesjonell og useriøs aktør. Forbrukerombudet neste.

14. September 2021

Veldig fornøyd.

Bestilte plassbygde garderober til et soverom og i gangen i en leilighet.
Først var de innom og tok mål av alt og kom med flere forslag til løsninger.
Noen runder frem og tilbake med tegninger og valg før alt var perfekt.
På installasjonsdagen dukket det opp 2 arbeidere som satt opp alt.
Fordi leiligheten hadde endel skjevheter, så måtte de tilpasse litt, men det ferdige resultatet var helt strålende.
Alt ser utrolig bra ut, det har blitt gjort en solid og god jobb.
Prismessig var de også billigere enn flere av konkurrentene og de kunne også levere på kortere tid.
Kan absolutt anbefales.

2. Juni 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ikke presise, men god pris og rask levering.

Opplevelsene mine med Garderobegutten er stort sett positive. Du kan ikke forvente at de møter opp til avtalt tid, men når de først er på plass er de hyggelige og hjelpsomme. Og kvaliteten er god.

Montørene skulle ringe 30 min før oppmøte, men dukket ikke opp før 3 timer etter avtalt tid -- uten å ringe. Men jobben ble gjort på en god måte, og skapene ser fine ut. Det funker forsåvidt greit når man har hjemmekontor, men hadde vært irriterende om man må ta seg fri fra jobb og de ikke dukker opp (som skjedde den ene dagen vi avtalte befaring).

Pluss for etterskuddsbetaling. Det er fint å få mulighet til å vurdere arbeidet før man betaler. Jeg synes også prisen er god for varen man får.

En ekstra stjerne for at skapene var ferdig montert allerede 8 dager etter befaring. Veldig raskt levert!

10. Februar 2021

Bestille for 2 uker siden

Bestille for 2 uker siden. De kom som avtalt, monterte og jeg betalte når de var ferdige. Flotte garderober 😊 Jeg kan trygt anbefale garderubegutten 😊

13. August 2020

Anbefales

Anbefales
Kan anbefale Garderobegutten, flink, nøye, hyggelig og raskt levert og montert. Ingen betaling før alt er montert. Betaling med bankterminal 👍
Anbefales på det sterkeste.

17. Juli 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

useriøs og uprofesjonell

Jeg burde ha skjønt at noe var galt da de glemte avtalen om befaring, men de var billige og kunne levere raskt.
De tok feil mål så garderoben passet ikke, men lovet å fikse problemet. Alle avtaler vi har satt for å fikse problemet har de ikke møtt opp på. Nå står jeg med en delvis ferdig garderobe uten håp om at problemet skal bli fikset

11. Juli 2020

Veldig positiv erfaring.

Veldig positiv erfaring.

Gratis befaring, med gode tips og forklaringer.

Fikk tilbud om levering og montering av garderobe 12 dager etter bestilling! Kjempebra!

28. Mai 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr