0 Stjärna – Garantipartner Köpte garanti här och det visade sig vara helt värdelöst. Varje gång samma problem uppstod vägrade de betala och sa att det “inte ingick”, trots att felet kom tillbaka... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Das haben sich andere Leute angesehen
Tyvärr var min upplevelse med denna…
Tyvärr var min upplevelse med denna garanti mycket dålig och väldigt frustrerande. Jag köpte en bil med två års garanti. När ett elektriskt problem uppstod i bilen (som inte har någon koppling till motorn alls) vände jag mig till dem eftersom jag trodde att garantin skulle täcka problemet, vilket är hela poängen med en garanti.
Till min stora förvåning vägrade de dock att betala något alls. Deras motivering var att jag var två månader sen med den senaste servicen. Samtidigt hade bilen bara körts cirka 700 miles under det året, vilket gör det helt orimligt att använda detta som en ursäkt för att neka en reparation av ett elektriskt fel som inte har någon koppling till den vanliga servicen.
För mig känns detta som ett tydligt sätt att undvika ansvar, och det gör att garantin de säljer i praktiken saknar värde när kunden faktiskt behöver den.
Jag känner mig tyvärr mycket orättvist behandlad, och därför kan jag inte rekommendera någon att göra affärer med dem eller lita på denna garanti. När man betalar för en garanti förväntar man sig stöd när ett problem uppstår – inte att företaget letar efter ursäkter för att slippa hjälpa.
En mycket dålig upplevelse. Jag kommer inte att använda deras tjänster igen.
0 Stjärna
0 Stjärna – Garantipartner
Köpte garanti här och det visade sig vara helt värdelöst. Varje gång samma problem uppstod vägrade de betala och sa att det “inte ingick”, trots att felet kom tillbaka gång på gång. Jag fick själv stå för felsökning flera gånger.
Slöseri med pengar och ingen trygghet alls. Rekommenderar inte Garantipartner under några omständigheter.
Jag ger garantipartner 3 plus eftersom…
Jag ger garantipartner 3 plus eftersom hade fel både i adblue ventil samt kupefläkt. Kupefläkt fick garantipartner stå för men inte ventil. Läser vi garantivillkor så ingår avgassystem med. Då tycker man att adblue borde ingå. Märkligt att de inte ville ersätta? Tur att mercedes tog det på garanti.
Garanti? nej, knappast
Bilen gick sönder efter 11 månader, men garantipartner var inte ens intresserade av att diskutera några reparationskostnader utan konstaterade bara att ingen försäkring gäller. Bilverkstaden som gjort felsökningen sa även att det inte var en särskilt trevlig ton från garantipartner.. Rent skräp helt enkelt, hoppas att ingen betalar en enda krona för deras försäkring, inte ens om man får den gratis är det någon mening med den.
BORDE DÖPA OM SIG TILL INGEN GARANTIPARTNER
Jag ringer in för att dubbelkolla om de stod för självrisken vid bärgning och fixa höra 10 gånger om att de stod för självrisken vid bärgning. Ringer in idag för att höra hur vi ska göra med fakturan för bärgningen och får då höra att de endast tar självrisken OM reparationen går på garantin.
SKURKAR
Helt värdelös garanti, friskriver sig alla fel. Otrevliga och oseriösa—spara era pengar.
Ångrar verkligen att tecknade denna
Ångrar verkligen att jag tog deras försäkring. När jag läser i lugn och ro inser att jag att bilen inte var berättigad till garanti, som försäljaren ändå sålde.
Skojare
Hänvisar till märkesverkstad och förklarar hur betaltningen ska gå till. Backar efteråt på sina ord och säger att det är för sent och de inte ska betala ut en krona, även välldigt otrevliga i telefon.
Riktiga skojare
Teckna absolut inte detta bluff företag.
Teckna absolut inte detta S K I T företag.
Bara blåser en på pengar och vill inte lägga ut för ridning av bil trots att din garanti finns kvar. Akta er
Se upp, köp ej!!!
Se upp, teckna absolut inte detta lurendrejeri! Köpte en bil för 425.000:- och tecknade 12 månaders tilläggs garanti som
bilfirman utlovande var suverän och var gilltig i 12 månader. 7 månader sedan fick jag problem med bilen, Garantipartner påtalade att min garanti var ogiltig då jag kört 1300mil sedan jag tecknade garantin, dvs gällde den numera inte. Detta var ingen information som framkom på deras plansch/kort och heller ingen information som angavs ifrån bilfirman (det står finstilt på deras hemsida).. KÖP IKTE!!
Vi köpte en begagnad bil som vi fick…
Vi köpte en begagnad bil som vi fick den siste april och efter knappt 3 månader skar motorn, vi kontaktade bilhandlaren som sa att vi hade 12 månaders garanti på bilen. Bilen hamnade hos märkesverkstaden och dom konstaterade att det skulle bli ett motorbyte i allt detta hade vi kontaktat Garanti Partner som utan att meddela oss hämtat bilen till annan verkstad. Bilen har varit där i ca 9 veckor utan återkoppling ifrån Garanti Partner eller verkstaden vet ej hur detta slutar men den Garantin bilhandlaren köpt är inte värt något alltså se upp med Garanti Partner som säljer enligt mig en värdelös försäkring
Pålurad försäkringen av bilhandalaren
Pålurad försäkringen av bilhandalaren. Bilen går sönder och garantipartner nekar naturligtvis ersättning. Köp inte det här skräpet, gå på bilhandlarens garanti och reklamationsrätt istället.
Sämsta garantin i hela Sverige
Sämsta garantin i hela Sverige, ni lurar folk
Man betalar för plus garanti för ett helt år
Till slutet ni vill inte laga bilen
Plus man betalar för felsökning
Ni sitter och bluffar människor och era kunder
Håller er borta från Garantipartner!
Håller er borta från Garantipartner!
De ljuger, svarar inte på mejl och vägrar visa bevis för sina beslut.
Jag förlorade p.g.a. deras oseriösa hantering.
Aldrig mer!
Mycket dåligt bemötande
Mycket dåligt bemötande. Jag kontaktade dem angående ett garantiärende, men blev mött med en otrevlig ton och brist på förståelse. Medarbetaren lät mig inte prata klart och visade ingen vilja att hjälpa till. Dessutom fick jag ingen tydlig information i deras tidigare mejl om att bilen behövde in på verkstad inom viss tid. Servicen var under all kritik – jag är väldigt missnöjd.
Hemska att ha med å göra...
Hemska att ha med å göra...
Dom drar sina egna slutsatser utan att kolla med verkstaden och ger avslag direkt.
Men som vi alla vet är det gängkrig just nu i Sverige och det skulle förvåna mig om Garantipartner inte blir drabbade av det kriget! 👍
bluff
Först säljer dom sin tjänst med gröna skogar och så mycket löfte , som sagt vill framföra mitt missnöje med den service jag fått. Jag har försökt komma i kontakt med er för att få hjälp med min reparation, men det har varit mycket svårt och jag har fått vänta länge i telefonväxeln utan att få prata med någon.
När jag väl kom fram och berättade om mitt ärende fick jag till svar att ni inte kunde hjälpa mig eller att ni hittade på ursäkter. Det känns väldigt oprofessionellt och som att ni inte tar ansvar.
Det här är en garanti som oseriösa…
Det här är en garanti som oseriösa bilhandlare säljer till dom som köper begagnade bilar, dom ids inte att skicka en bekräftelse på att en försäkring finns. Lika lite som att presentera vilka villkor som finns, dom finns tydligen bara för att bilhandlaren ska kunna tjäna lite extra.
När jag frågade en annan lite mer trovärdig handlare, så sa han indirekt. Du är lurad på 15 tusen av den andra bilhandlaren. Deras försäkring på tre år kostade hälften, så troligast delar Garanti partner premien hälften, hälften mellan dom och bilhandlaren och det pålägget på köpet får kunden betala. Sen kommer dsk försäkringsbolaget att hela tiden neka alla ersättningar, det är deras vinst.
Går inte att komma i kontakt med dessa
Går inte att komma i kontakt med dessa, bara krångel när man hamnar i ett läge där garantin ska stötta….
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.