Jeg har handlet tæpper af to omgange nede i Garant Valby, og begge gange har Johan været superdygtig til at give mig den hjælp, jeg havde brug for. - Ting bliver leveret hurtigt. - Priserne... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
God oplevelse fra start til slut ifm. køb af akustikgulv. Garant Valby udviste stor fleksibilitet og velvilje og hele tiden med os i centrum - både før, under og efter selve opgaven. Uforuds... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har brugt Garant Valby flere gange gennem de sidste 10 år. Senest har vi fået lagt nye gulve i 3 rum i vores hus. For 4 uger siden besøgte vi den fysiske butik i Valby, og to gange efterfølge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi fik en del råd inden vi besluttede os for et bestemt gulv hos Garant i Valby til vores køkken. Vi var særdeles glade for vejledningen, og gulvet ligger snor lige nu, og med et super godt samarbejde... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.
Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.
Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.
På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.
I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.
Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.
Roskildevej 150, 2500, Valby, Dänemark

Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Dyrt tæppe – synlig fejl – utilfredsstillende kundeservice
Vi kan desværre ikke anbefale Garant Valby.
Vi købte et væg-til-væg-tæppe til knap 23.500 kr. for ca. 12 m² — altså næsten 2.000 kr. pr. m² inkl. montering. Efter monteringen viste der sig hurtigt en tydelig bule/fejl i tæppet.
I stedet for en reel og kundevenlig løsning har vi oplevet et tungt og utilfredsstillende forløb, hvor vi som kunder i praksis står tilbage med besværet. Garant Valby har tilbudt at komme og rette fejlen, men uden at give os en tilstrækkeligt klar og betryggende skriftlig plan for, hvad arbejdet konkret vil indebære, hvor omfattende indgrebet bliver, og hvordan de vil sikre, at der ikke opstår nye skader eller problemer.
For os handler sagen ikke kun om en bule i et tæppe. Den handler om kvalitet, ansvar og kundeservice.
Når man betaler næsten 2.000 kr. pr. m² for et tæppe inkl. professionel montering, bør man kunne forvente, at resultatet er i orden fra starten. Og hvis det ikke er det, bør kunden mødes med klarhed, ansvarlighed og en løsning, der ikke påfører kunden yderligere bøvl og usikkerhed.
Det har vi ikke oplevet hos Garant Valby.
Vi er stærkt utilfredse med både produktet, monteringen og den efterfølgende håndtering.
Jeg har fået nyt gulv I køkkenet fra Garent i Valby. Super søde dem der kom og målet op og havde prøver med. De samme 2 kom og lagde gulvet det er så flot 😊. De er også søde dem jeg har haft kontakt med pr tlf.

Antwort von Garant - Valby
- Ting bliver leveret hurtigt.
- Priserne er meget konkurrencedygtige i forhold til andre steder.
- Og personalet er bare super rare mennesker, der møder en med positiv energi, når man kommer ned i butikken.
Kæmper anbefaling herfra :)

Antwort von Garant - Valby
Min gardinsnor var i stykker. Fik god behandling og gratis reservedel.

Antwort von Garant - Valby
Fik hjælp med mit gardin problem.

Antwort von Garant - Valby
Besøgte butikken på Roskildevej og havde en super god oplevelse. Personalet var yderst imødekommende og serviceminded. Kan klart anbefale at handle der. Kommer igen en anden gang.

Antwort von Garant - Valby
Super hjælp til at få løst mit gardinproblem.

Sød smilene service minde

Antwort von Garant - Valby
Sebatian fra Valby afdeling var professionel, hjælpsom og serviceminded. Min order var afleveret til tiden og hele bestiling processen var nem.
Tak

Antwort von Garant - Valby
Fantastisk service, super tilbud, god kaffe!

Antwort von Garant - Valby
God oplevelse fra start til slut ifm. køb af akustikgulv.
Uforudsete udfordringer blev håndteret på pragmatisk og retfærdig vis. Og vigtigst af alt er resultatet blevet virkelig godt.
Det her var anden gang vi valgte Garant Valby til et gulvprojekt i vores lejlighed. Vi vælger dem igen, hvis behovet opstår i fremtiden.

Antwort von Garant - Valby
Hold jer langt væk fra Garant! Min oplevelse har været præget af dårlig rådgivning, manglende gennemsigtighed og sjusk. I butikken blev jeg anbefalet af XX at lægge linoleumsgulvet efter køkkenet var monteret – for at “spare kvadratmeter”. Det viste sig at være direkte forkert, hvilket montøren sagde som det første, da han skulle montere gulvet. Dårlig start på vejledningen, og det gav også en del bøvl for montørerne.
Prisen? Først et overslag på 15-25.000 kr., men tilbuddet kom som én linje på 25.900 kr. uden detaljer. Først efter utallige opkald og flere timers telefonkontakt med XX fik jeg en udspecificering på linjeniveau, og prisen blev justeret ned, fordi den var urimelig. Det er en ekstremt uprofessionel og ugennemsigtig måde at behandle kunder på, og en ret åbenlyst dårlig måde at anse sin kunde som "dumme" for at forsøge at få prisen op.
Selve arbejdet? Første forsøg var der to synlige revner i gulvet. Jeg skulle selv ringe ind. Ingen information fra Garant selvom det var tydelige revner. Garant sendte fire mand for at rette op og lægge helt nyt gulv, men resultatet er stadig ringe: et sted med meget tydelige lim buler, fordi limen på det første forsøg ikke var korrekt fjernet, samt at gulvet var lagt over køkkenfødderne, så soklen ikke kunne komme på. Da jeg på monteringsbesøget overfor montørerne påpegede bulerne i gulvet, fik jeg at vide, at det blot var “gasbobler”, som ville gå væk i løbet af et par dage. Og da montøren kom tredje gang, indrømmede han, at det var overskydende lim – og at det ikke kunne fikses, og de derfor skulle lægge gulvet om igen.
Efter utallige timer i telefonen med XX og forklaringer, der ikke giver mening, samt en hård forhandling med XX, fik jeg til sidst 5.000 kr. retur. Jeg valgte at få penge tilbage, da jeg simpelthen ikke længere stoler på deres vejledning, eller at de kan løse opgaven, og frygter, at yderligere forsøg kun vil gøre det værre.
2 stjerner fordi, at Garant trods alt gik med til en løsning med 5.000 dekort, men deres vejledning montering og kunderservice er virkelig ikke meget værd. Jeg har brugt alt for meget tid på dem og er endt med utilfredsstillende resultat.
Opdatering 5 måneder efter gulvet blev lagt:
Gulvbrædder fra tidligere trægulv kunne tydeligt ses igennem det nye gulv flere steder. Efter flere besøg hos mig og meget tid at maile med Garant, gik de endelig med til at lægge det om. Det nye resultat (altså det 3. Forsøg) er blevet flot og som jeg ønskede mig det.
Hele forløbet trækker dog stadig gevaldigt ned. Alt alt for mange timer har jeg skulle bruge på koordinering, mails og samtaler med Garant. Gå hellere et andet sted hen.

Antwort von Garant - Valby
Godt udvalg og alle leverings aftaler overholdt

Antwort von Garant - Valby
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.