5 stjerner skal Garant i Kolding have. Dette skyldes helt klart deres meget dygtige, professionelle og søde sælger Britt B Jensen, som bare har været så behjælpelig med besøg, opmåling, og endda ogs... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Garant Kolding Professionel behandling hele vejen. Projektleder Henrik Thomsen stod for opmåling og tilbudsgivning på hurtig og præcis måde. Tæppepålæggerne Casper og Mikkel kom til aftalt tid o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har haft en supergod kontakt med Britt , hun er en rigtig dejlig person og kom med mange gode idéer og løsninger , vi har handlet mange gange med jer og er rigtig godt tilfreds. Simon (tror jeg... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.
Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.
Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.
På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.
I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.
Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.
Lærkevej 7, 6000, Kolding, Dänemark

Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Så fin behandling og service ang fliser i Kolding🦾🦾😎

Antwort von Garant - Kolding
God faglig vejledning og dejligt at man kunne låne prøver med hjem. Ved bestilling hurtigt ekspedition for få varen hurtig hjem 😊

Antwort von Garant - Kolding
Rigtig god oplevelse ved både køb og opsætning. 👍☀️

Antwort von Garant - Kolding
Vi har fået nye gardiner lavet på special mål fra Garant i Kolding.
Super service, vejledning og montering i hjemmet. Vi fik dem også leveret hurtigere end vi forventede. Kæmpe anbefaling herfra.

Antwort von Garant - Kolding
Der kom 2 glade teknikere. Der var lige nogle problemer med at få 6m ophæng op af trappen til 2. sal, men det fik de hurtigt løst. Nemt og smertefrit for mig. :)
Gardinet hænger perfekt og præcist efter hvad jeg havde ønsket mig.

Antwort von Garant - Kolding
Købte gulv for 3-4 år siden i Garant Kolding . Fik besked at der var 12 års garanti på dette. Nu er gulvet flækket mange steder og de afviser bare ,at garantien er udløbet. ?
De har ingen gang slæbt sig ud for at se gulvet. Første og sidste gang der bliver handlet der. 0 stjerner og ingen anbefaling herfra.
Hans H
Vejen

Antwort von Garant - Kolding
Montøren vurderede gardinet ikke var 100%ok, derfor kom de senere om monterede et andet gardin.
Også god vejledning i valg af gardin.

Antwort von Garant - Kolding
Super god hjælp og skøn personale . God kvalitet og service. Vil til en hver tid anbefale Garant Kolding.

Antwort von Garant - Kolding
Vi går med overvejelser om at få nyt gulv i stuen..
Jeg besøgte derfor Garant i Kolding og var heldig at møde Ulrik, som er meget venlig og tålmodig - super betjening. Skulle så lige forbi med ægtefællen og her er vi heldige at møde Chastine..Utrolig sød og meget hjælpsom. Chastine er meget vidende om div. opbygning af gulve og go til, med et glimt i øjet og et smil på læben, af forklare om de forskellige gulvtyper..
Jeg har i knap 50 år arbejdet med kundebetjening - det jeg har oplevet hos Garant i Kolding, hos dels Ulrik og dels Chastine er i særklasse go kundebetjening - tak for det.
Nu må vi så se, hvornår vi tager os sammen til et et nyt gulv..:o)

Garant Kolding
Professionel behandling hele vejen.
Tæppepålæggerne Casper og Mikkel kom til aftalt tid og var både hurtige og grundige med deres arbejde (og samtidig et par hyggelige gutter)
Vi er meget tilfreds og vil varmt anbefale de tre personer vi stiftede bekendtskab med hos Garant Kolding

Antwort von Garant - Kolding
Hurtig levering og varen svarede til forventningerne.

Antwort von Garant - Kolding
Vi fik kyndig hjælp til valg af gardiner til hele huset. Vi gik igennem både farver og tanker bag, samt deres indretnings eksperts (Britt) tanker og ideer.
Netop installeret og det ser super godt ud.
Tak!

Antwort von Garant - Kolding
Top service og dygtig ekspedient. Vi fik hjælp af Henrik Tomsen fra Kolding butikken. Han kom personligt til vores hus med gulv prøver og gode forslag. Endvidere lavede han en skarp pris og leverede det hele til døren. Det bliver ikke sidste gang jeg køber hos Garant.

Antwort von Garant - Kolding
Billigste pris, fantastisk service og hjælp fra Ulrik i Kolding, levering præcis som jeg ønskede det, så de 85 kvm gulv var klar til lægning 😊 tak for hjælpen!!!

Antwort von Garant - Kolding
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.