Dankjewel voor de proefrit ,we vonden t…
Dankjewel voor de proefrit ,we vonden t fijn na deze ervaring ook onze deskundigge heeft de auto goed gekeurd we zijn er heel blij mee en hopen op veel veilige km mijn dank voor de goede afwikkeling
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Niks kopen hier! Auto gekocht (import) met de vraag of hij schade had gehad en daar waren ze heel duidelijk in dat het niet het geval was. Conclusie: schadeauto... ontzettend veel kosten aan gehad en ze wilde hem niet terugnemen. Als ze hun geld binnen hebben is het voor hun goed.

8-7-2026 Update reactie op Garage Noordzicht:
Er is nooit gecommuniceerd vooraf over jullie voorwaarden. Daarbij, een testrit zou moeten kunnen. Zo kan ik nadenken hoe de auto rijdt en of ik t geld uit wil geven aan de specifieke auto.
Je verschuilen achter een poetsbeurt is gelul. Jullie zijn gewoon niet klant- en service gericht.
En dan nu een beetje janken en schijnheilig doen dat werkt niet.
------
Testrit werd geweigerd want ik moest toezeggen dat ik m daarna ook koop. Excuus hiervoor is; anders moest ie weer naar de poetser en dat kosten 250 euro.
Met dat soort gelul is het beter om zon garage te skippen.
Wel knap, jezelf uit een verkoop praten.

Antwort von Garagenoordzicht
Heb bij garage noordzicht een auto gekocht heb hem nu 9mnd het is 1 bak ellende steeds hoge kosten aan bij ophalen auto bleek ook de rolhoes uit de kofferbak verdwenen te zijn. Bij opmerking terug gekregen!! Garage noordzicht wist van de problemen

Antwort von Garagenoordzicht
Mijn auto gebracht voor reparatie,en vandaag weer opgehaald,moet ik toch even melden perfect gedaan ,grote klasse rijd weer als een zonnetje ben heel blij, m’n grote dank mannen.

Antwort von Garagenoordzicht
Waardeloze bedrijf! Als het geld bij hem binnen is, is elke vorm van service verdwenen! Bij dit bedrijf is totaal geen passie voor auto's, maar passie voor geld! Reageert niet op mails. Afspraken na de verkoop komt hij niet na. Koop hier nooit meer een auto!

Antwort von Garagenoordzicht
Na een paar problemen die goed zijn opgelost tevreden

Antwort von Garagenoordzicht
Heb hier ooit een ford fiesta st gekocht die blijkt van de sloop af te zijn geweest!
Ik heb dit ondekt om uiteindelijk zelf naar een ford dealer te gaan bleek dat er veel van die auto niet orgineel was.
Ook terug moeten gaan voor de versnellingsbak. Hebben ze wel opgelost maar niet goed 2 maand later heb ik de auto ingeruild bij een ford dealer en een verlies gedraait van bijna 10.000 euro in 1 jaar.
KOOP NOOIT HIER EEN AUTO!!!! GarageNoordzicht in apeldoorn.

Antwort von Garagenoordzicht
Vandaag bij garage noordzicht een fiat 500 opgehaald ben er heel blij mee dank je wel voor deze fantastische auto ben heel blij gr Maria
In het begin is het allemaal prima en is er van alles mogelijk. Echter als blijkt dat de auto verborgen gebreken heeft wordt er niet meer gereageerd op emails etc.

Antwort von Garagenoordzicht
Gisteren m'n seat ibiza opgehaald en wilde even zeggen dat ik super tevree ben dankjewel

Antwort von Garagenoordzicht
9 maanden geleden een ford focus gekocht bij garage noordzicht. ben goed geholpen door de werknemers wil de mannen van garage noordzicht bedanken voor de goeie service .

Antwort von Garagenoordzicht
Leuke Volkswagen polo gekocht, hartstikke netjes geholpen door de mannen. Ga zo door!

Antwort von Garagenoordzicht
Ik heb onlaats een auto gekocht bij garage Noordzicht .En ik wil even laten weten dat ik super tevreden ben.Ik ben goed geholpen door verkoper mocht een proefrit maken alles werd mij goed uitgelegd over de historie van de ford focus ik wilde ook een aankoop keuring,endat verliep op rolletjes bij de keuring een paar kleine dingetjes en bij aflevering gerepareerd toppie m’n complimenten .Goed gedaan

Antwort von Garagenoordzicht
Sinds vorige maand ben ik de trotse eigenaar van een Seat Leon. Na vergelijk kwam dit bedrijf als beste uit bus. Vriendelijk personeel, ruime keuze en nette afhandeling. Absolute aanrader

Antwort von Garagenoordzicht
Wij zagen op internet een mooie citroen c1 staan bij garage noordzicht. We besloten er heen te gaan en werden vriendelijk aangesproken door ik denk de eigenaar. We konden meteen een proefrit maken. Heel mooi en fijn autootje waar nog wel nieuwe banden op moesten. Dat werd netjes geregeld. Ook heeft de auto een beurtje gehad en een nieuwe accu voordat wij hem mee naar huis kregen. Ik kan mij totaal niet vinden in de slechte reviews die ik heb gelezen over dit bedrijf. Wij hebben onze eigen auto garage er ook even naar laten kijken en het is echt een prima zelfs nog in zeer goede staat auto. Ik hoop dat ik er nog vele kilometer mee mag/kan rijden!
Garage noordzicht bedankt !

Antwort von Garagenoordzicht
In oktober 2023 een Suzuki Swift gekocht. Tijdens rit naar huis hoorden we een ratel. Teruggereden en kwam van het stilstaan. Na 2 weken contact opgenomen en moest de auto brengen voor reparatie. Waarschijnlijk druklager. Daarna nog exact hetzelfde. Mijn monteur laten repareren en bleek een puinhoop in de koppelingsplaat en daaromheen. Zeer onveilig. Contact met Apeldoorn moest m weer brengen maar had daar totaal geen vertrouwen in..Dit grapje heeft me 1200 euro gekost en Apeldoorn gaf niet thuis...kun je wel garantie hebben maar heb je dan weinig aan..ronduit slecht.

Antwort von Garagenoordzicht
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.