Art International Luxembourg Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I have had the pleasure buying art from Erik / Galleri Draupner for several years. Always had a very professional, dedicated, knowledgeable, trustworthy, personal and kind experience. It is a true ple... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan virkeligt kun gi de højeste karakterer til galleri Art International Luxembourg / Erik Guldager. Vores køb af 2 kunstværker, var gennem hele processen fulgt op af en meget professionel, pe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Når man træder ind i Galleri-Draupner føler man sig straks hjemme. Der er et varieret udvalg af kunst - det gælder indenfor malerier, fotos, glaskunst og træarbejde. Erik formår at sætte sig ind i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak for den gode oplevelse hvad enten det er telefonisk, eller et besøg på det lille Galleri der ligefrem oser af: Venlighed Opmærksomhed Ro Engagement og Styrke :-) V O... Mehr ansehen

1. Kunstgalerie

Vom Unternehmen geschrieben

Fra 2004 - 2015 drev vi galleriet under navnet: Galleri Draupner. Fra 2015 - 2019 drev vi virksomheden videre under navnet: Art International Luxembourg. Fra 2022 fortsætter vi under navnet: Galleri Gudager Vi er et dansk galleri og kunsthandel med danske og udenlandske navne på programmet, ligesom vi i høj grad har specialiseret os omkring investeringskunst.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fremragende Galleri

Galleriet bliver drevet af et meget engageret menneske, en mand med stor viden og stort drive. En mand som altid gør sit bedste for at glæde kunden og som får alt til at lykkes på bedste vis. Jeg kan varmt anbefale Galleriet - ikke mindst kunstneren Vibeke Meng´s fantastiske glasarbejder.

1. November 2016

Verdensklasse

Altid en fornøjelse at besøge Art International Luxembourg - (Tidl. Galleri Draupner). Man bliver behandlet som en gæst og ikke blot som en kunde. Har købt en signeret "Free Speech" af Kurt Westergaard og den har en hædersplads i stuen. Udover at formidle andres værker er det også et plus at indehaverne selv er kunstnere. Blandt andet har jeg set på unikke lysestager fremstillet af træ fra Fregatten Jylland og smuk glaskunst. Kan klart anbefales for alle der er interesserede i kunst af høj international klasse. Desuden serveres der altid kvalitets champagne ved festlige lejligheder og dem er der heldigvis mange af!

25. Oktober 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et af de bedste gallerier der findes

Jeg har handlet hos Art International Luxembourg flere gange, og har hver gang været meget tilfreds.
Ejeren har en stor viden om de forskellige værker han har til salg, og kan altid fortælle en alt hvad der er værd at vide om dem.
Aftalerne omkring den praktiske del indramning og levering osv., er altid blevet overholdt til min fulde tilfredshed.

19. Oktober 2016

Imponerende rådgivning

Vi har ad flere gange handlet hos Art International Luxembourg.
De forudgående samtale og rådgivning - har ført til flere meget tilfredsstillende handler.

Senest blev vi henvist til en af galleriets kolleger, der havde det vi søgte. Det oplever vi som yderst professionelt og seriøst.

14. September 2016

Maleri

Vi har igen købt maleri gennem Art international LUxenborg. Som altid en god og behagelig oplevelse. Proffesionel rådgivning, tillid og ærlighed. God service . Vores varmeste anbefalinger med venlig hilsen BIrthe og Frank.

11. September 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En spontan idé blev til et flot kunstværk

Kørte forbi Luxemborg i vores sommerferie, tænkte... vi kigger da lige fordi galleriet. Vi fik en varm modtagelse, en inspirerende snak og en rundvisning. Jeg faldt over et par værker. Handlede efterfølgende, da jeg kom hjem og fik leveret lidt senere på adressen. Fantastisk service.
Hele vejen igennem har det været en inspirerende og god oplevelse som nu hænger sammen med oplevelsen af at kigge på billederne.
Kan kun anbefale andre at besøge/benytte galleriet👍👍👍👍👍

7. September 2016

Meget fin service

Købte maleri i Luxembourg som blev fragtet til DK og leveret på min hjemme adresse uden udgifter for mig. Handlen var hurtig og gnidningsfri - foregik over telefon og mail.

5. Juni 2016

Troværdig

Jeg har købt 2 værker af galleri Draupner. Det har været en fornøjelse at handle med Erik Guldager. Jeg kan varmt anbefale denne virksomhed. Den kan beskrives som ærlig ,med en stor kompetance. Vil til en hver tid anbefale denne virksomhed. Du er i trygge hænder her.

1. Mai 2016

Fantastisk professionelle

Magen til super betjening er sjældent set, og under de meget travle omstendigheder staidg meget infomative med forskellige oplysninger om hvornår der pakkes og sendes.

18. April 2016

Fremragende galleri

Vi er altid blevet godt modtaget i jeres galleri og I har begge en god
forståelse for hvad vi har ønsket. Vi nyder hver dag de indkøbte ting.
Vi ønsker jer alt godt i Luxenbourg.

10. März 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et fremragende galleri for solide kunstinvesteringer og professionel ledelse

Galleri Draupner/Art International Luxembourg hører i min optik til blandt de mest seriøse og veldrevne kunstgallerier i Europa. Nogle af mine allerbedste kunstinvesteringer nogensinde er gjort hos dette galleri, hvor den kyndige vejledning aldrig er aldrig langt væk. Erik Guldager sætter en særdeles høj standard for seriøs, professionel og ikke mindst 100 % reel galleridrift og får derfor mine højeste anbefalinger.

8. März 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende personlig og professionel rådgivning hos Art International Luxenbourg

Jeg sætter stor pris på faglig, saglig og personlig betjening helt generelt, men når jeg skal handle kunst er det i særdeleshed vigtigt for mig.
Det leverer Art International Luxenbourg til fulde og jeg kan varmt anbefale andre at gøre brug af den store indsigt og viden som findes hos Vibeke og Erik, og som de generøst deler ud af.

16. Januar 2016

Fremragende samarbejde!

Sjældent har jeg oplevet så engageret og dedikeret et samarbejde, som jeg oplevede med Galleri Draupner i forbindelse med min valgkamp som Folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti i juni 2015.

At Kurt Westergaard og Firoozeh sagde ja til at bidrage hver sin alternative valgplakat til mig, er alene Galleri Draupners fortjeneste.

Fra idéen var født til billederne blev leveret, indrammet, trykt og originalsigneret, var Erik fabelagtig til at kommunikere, følge op og levere trods voldsomt tidspres på grund af det forestående valg.

Jeg er dybt taknemmelig for indsatsen og kan på det varmeste anbefale ethvert samarbejde med Galleri Draupner!

14. Juli 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr