Teleurstellende ervaring
Ik kocht een skibril voor boven een gewone bril bij Gaby Sports Nendaz aan de prijs van 235 CHF. De volgende dag kocht mijn man een gelijkaardige skibril in Gaby Sports Siviez aan de prijs van 89 CHF. Groot was mijn verwondering over het prijsverschil. Ik wou mijn pas aangekochte skibril inruilen voor hetzelfde model als die van mijn man omdat die mij beter paste en bovendien veel goedkoper was.
Ik had de skibril nog niet gedragen en beschikte nog over mijn kasticket.
Het antwoord was dat ze het zouden bekijken. Nadat wij hiervoor 4 x ter plaatse gingen (2 x in Siviez en 2 x in Nendaz) kwam het antwoord dat ze niet wilden inruilen omdat ik volgens hen de bril zou gedragen hebben. Dit was zeker niet het geval. (Ik kan dit ook bewijzen aan de hand van foto’s die ik nam tijdens mijn skiverlof). Een bediende van Gaby Sports Nendaz bevestigde mij dat de bril, die ik wou ruilen, in perfecte staat was en inderdaad niet goed op mijn gezicht paste. Ze was ervan overtuigd dat er wel een oplossing zou aangegeven worden. De directie besliste er anders over.
Ik ben zeer teleurgesteld omdat ik nu een dure bril heb die me niet eens goed past.
Ik zal hem ook niet dragen.
Gaby Sports is zeer klantonvriendelijk en geeft geen professioneel advies. Enkel zo snel mogelijk geld verdienen is blijkbaar het enige wat telt. Aangezien ik en mijn familie reeds +/- 40 jaar klant ben bij Gaby Sports vind ik het bijzonder jammer dat ze niet langer ons vertrouwen waard zijn. Mij zien ze daar niet meer terug. Gelukkig zijn er nog veel andere sportzaken in dit skigebied zodat ik daar nog terecht kan voor mijn aankopen.