Fysioterapi Nordvest Bewertungen 85

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Virkelig søde fysser og dejligt at være i et lille bassin, hvor der er roligt. Omklædningsrummene er meget sparsomme, hvilket er godt at være forberedt på, inden man kommer første gang.

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fysioterapeut Bendik Habib, har hjulpet mig fra lange arbejdsdage med smerter, til nu at kunne arbejde uden problemer igen efter en skade. Super kompetent, dygtig og sød behandler, jeg klart vil anbef... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kom med en skade efter et motorcykeluheld. Blev virkelig godt taget i mod, og følte mig set og hørt igennem hele forløbet.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Babysvømning: Dygtige instruktører, dejligt lille hold. Det eneste negative er, at omklædningsrummene er lidt lille og kolde for de små.

Unternehmensdetails

1. Physiotherapiepraxis
  2. Gesundheitszentrum für Kinder
  3. Fitnessstudio
  4. Masseur
  5. Krankengymnast
  6. Schwangerschaftsbetreuung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi yder professionel fysioterapeutisk behandling, kvalitetsrådgivning i forbindelse med sundhedsorienteret Fitness og forebyggelse af sygdomme relateret til inaktivitet, arbejdsforhold, motionsvaner og overbelastning i arbejdsliv og fritid. Fysioterapi Nordvest er præget af højt serviceniveau, venlig og direkte kommunikation med vores patienter, kunder og samarbejdspartnere, gode faciliteter og et givende og inspirerende miljø for alle involverede.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Vicky - Børnefys

Min søn på dengang 5 mdr. gik i første omgang hos Vicky, da han var låst og skæv. Allerede efter første gang begyndte han at rulle fra ryg til mave, som han ikke havde gjort før. Derefter har vi gået på hendes rytmik og motorik hold, som også har været virkelig sjovt og givende. Kæmpe anbefaling her fra :)!

14. Juni 2021

Hej Mara
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Den sende jeg med stor glæde videre til Vicky.

Tusinde tak

Signe Hjort har været en utrolig god hjælp og støtte under hele mit genoptræningsforløb. Hun har udarbejdet gode og realistiske planer og har altid haft en smittende munterhed som det gør hele lidt nemmere at gå til.
En kæmpe tak skal lyde herfra.

8. Juni 2021

Hej
Tak for den pæne anmeldelse, som jeg glædeligt sender videre til Signe.
Brian

Fantastisk dygtige fysioterapeuter

Jeg går hos Anne Mette der arbejder med blandt andet BeActivated og ser kroppen som en helhed. Det har hjulpet mig meget, da mine kropslige udfordringer er meget modsatrettet. jeg har blandt andet fået større bevægelighed, mere styr på mit åndedræ og nogen smertelindring.
Det kan være overvældende med BeActivated, men på den gode måde.

Det er høj faglighed, løbende efteruddannelse og stor omsorg for patienten der kendetegner NVfysser. Kan kun anbefale dem og er taknemmelig for at jeg fik dem anbefalet af en ven oprindeligt.

Går altid derfra i godt humør med et smil på læben.

26. Mai 2021

Kære Bjørn
Tak for den flotte anmeldelse, den sender jeg videre til Anne Mette.

Højt fagligt niveau

Venlig, empatisk personale, der er har et højt fagligt niveau og jeg går altid derfra i bedre humør og mere mobil.

20. Mai 2021

Hej Helga
Tak for de pæne ord, jeg sender dem videre til hele klinikken :-)

Fantastiske børnefys Vicky

Fantastiske børnefys Vicky, som fik min datter på 10 år til at gå efter 5 mdr hvor hun var gangbesværet. Super engageret, fagligt skarp og mega sød!!!

11. Mai 2021

Hej Malene
Tak for de ringtig pæne ord om Vicky, jeg er helt enig :-)
Jeg sender roserne videre til Vicky

Jeg vil gerne anbefale

Jeg vil gerne anbefale
Rasmus Risbjerg Poulsen.
Han er virkelig dygtig, lyttende og han tog min skade alvorligt👌
Tak for hjælp 🙏🙏🙏

14. März 2021

Hej Ewa
Tusind tak for de pæne ord. Jeg sender roserne videre til Rasmus!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min 6-årige søn har fået meget…

Min 6-årige søn har fået meget kvalificeret behandling af Vicky Ebbesen. Vores søn har både gået til træning hos Vicky og fået laserbehandling - hun er fantastisk med børn og super dygtig.

26. Februar 2021

Hej Lykke!
Tusind tak for de pæne ord, dem sender jeg videre til Vicky!

Kompetente og empatiske fysioterapeuter

Jeg har været meget glad for mine forløb, både hos Sara og Jakob fra Fysioterapi Nordvest. Begge er meget kompetente i deres felt og meget empatiske fysioterapeuter! Man bliver altid mødt med et smil og der bliver altid lyttet til ens behov.

Endnu engang tak for jeres indsats, især i denne svære tid med en masse corona-restriktioner :)

25. Januar 2021

Kære Eda!
Tak for dine pæne ord, jeg sender roserne videre til Sara og Jacob!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fysioterapi Nordvest is the place to go

Fysioterapi Nordvest er et rigtig godt sted, at komme i forbindelse med genoptræning af kroppen. De er yderst kompetente og rigtig søde. Jeg kan helt bestemt anbefale dem som behandlere☺️

11. Januar 2021

Tak for de pæne ord!

Empatisk og holistisk

Jeg har primært været i behandling hos Anne Mette og har været ovenud tilfreds med forløbet. Anne Mette er sindssyg dygtig og empatisk. Hun arbejder holistisk og finder årsagen til problemet. Jeg går altid derfra med et mere harmonisk og smertelindret standpunkt, end da jeg kom. På baggrund af ovenstående, kan jeg varm anbefale Fysioterapi Nordvest!

22. Dezember 2020

Tak Karoline
Jeg sender roserne videre til Anne Mette!

Virksom fysioterapi

Jeg har fået virkelig god hjælp af behandlingsformen, " Be activated" og som flere af fysioterapeuterne i FysioterapiNordvest er uddannede i. Jeg har specifikt modtaget behandling af Anne Mette Thøgersen, som leverer en yderst kvalificeret og empatisk fysioterapi.

18. November 2020

Kære Birgitte
Tusind tak for de pæne ord, dem sander jeg straks videre til Anne Mette som fortjener roserne.
Brian Frøstrup Fisker

Yogaholdene er fantastiske

Yogaholdene er fantastiske! En uformel stemning på de små hold. Særligt Maria og Andrea er yderst kompetente, velforberedte og nærværende i deres praksis.
Massage hos de fysioterapeut studerende kan også varmt anbefales.
En perle i Nordvest❤️

8. Oktober 2020

Hej Jane
Tak for de flotte ord, dem sender jeg med glæde videre til Maria, Andrea og vores studerende!
Brian

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God fysioterapeut (Signe) og god…

God fysioterapeut (Signe) og god betjening i receptionen. Jeg skulle have mine kvitteringer sendt på mail et år efter behandling og det tog mindre end et minut før jeg fik dem.

16. Juni 2020

Hej William
Tak for de pæne ord, dem sender jeg videre til Signe og receptionen!

Fantastiske fysioterapeuter!

Jeg har flere virkelig gode oplevelser med Fysioterapi Nordvest. For nyligt er jeg blevet behandlet for bækkenløsning ifm. graviditet og det har hjulpet mig så godt på vej. Tidligere har jeg været i et genoptræningsforløb efter en korsbåndsskade i mit knæ. Selvom de to fysioterapeuter, jeg har været i behandling hos, arbejder meget forskelligt, har jeg i begge tilfælde modtaget den bedst mulige behandling og vejledning, så jeg har kunnet komme på benene igen. De er simpelten så dygtige og det har føltes trygt og behageligt at være i hænderne hos dem begge, så jeg kan kun anbefale stedet!

3. März 2020

Hej Maria

Tak for de meget flotte ord, jeg sender roserne videre til Signe og Ida som fortjener dem .

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter i mange år at have siddet for…

Efter i mange år at have siddet for mange timer ved en computer havde jeg forskellige alvorlige symptomer i skulder, albue og strømmende ud i hænderne, hvad forhindrede mig i en del arbejds- og fritidsaktiviteter. Katrine undersøgte og behandlede forskellige steder og fandt årsagen såvel som behandlingen, så jeg nu igen er symptomfri og arbejds- træningsklar osv

8. Dezember 2019

Hej Flemming!
Tak for de pæne ord, jeg sender roserne videre til Katrine.

Perfekt!

Jeg er blevet behandlet af Annemette. Altid sød og hjælpsom. Tager sig god tid

22. Januar 2018

Antwort von Fysioterapi Nordvest

Tak for de pæne ord, jeg giver roserne videre til Anne Mette.

Babysvømning 2-8 mdr

Helt fantastisk, rolig omgivelser, behagelig instruktør, der fik en til at være tryg. Eneste minus, at mit hold var det sidste, ville ønske vi kunne have forsat, da det var uges højde punkt. Håber det vender tilbage igen.

1. Januar 2018

Hej Dorthe
Tak for de pæne ord. Vi håber vi kan finde et nyt bassin i fremtiden.

Babysvøm 2-8 mnd

Babysvøm 2-8 mnd: Fantastisk introduktion til det med vand i rolige omgivelser. Kan kun anbefales. Anna

30. Juni 2017

Antwort von Fysioterapi Nordvest

Tak for de pæne ord, dem sender jeg videre til Charlotte.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter mange år med store rygsmerter og …

Efter mange år med store rygsmerter og mange forskellige behandlinger uden resultat, er jeg begyndt til behandling ved Anne Mette. Efter bare et par behandlinger er jeg begyndt at kunne mærke tydelig forskel, ikke bare i min ryg, men hele min krop. Fantastisk behandling og meget venlige mennesker på klinikken! Tak for hjælpen!

23. Mai 2017

Hej Nanna

Tak for de pæne ord, jeg sender straks roserne videre til Anne Mette.

Babysvømning

4. Mai 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr