fyns-batteri-service Bewertungen 24

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god og kompetent rådgivning fra Henrik. Han fiksede mit gamle batteri på ingen tid, så jeg blev køreklar igen. Hvis jeg skal opgradere mit batteri, så kommer jeg helt sikkert tilbage igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik for 2 år siden lavet 2 batterier til redback robotplæneklipperen og di køre stadig uden problemer så vil helt klart anbefale dem og Henrik er meget flink og over holder sine aftaler har skrev... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mit Blika batteri gik død efter 3 år og 9 mdr. Søgte på nettet og ud fra rådgivningen blev Fyns batteri service valgt og kan kun anbefales. Rådgivningen og vejledningen herunder hvilken batteri... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået opgraderet batteri til min el-cykel der var total dødt. Nu kan jeg fint komme hurtigt af sted igen ved hjælp fra Henrik Kofoed, som er en yderst venlig og kompetent batteri-reparatør. Kan v... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god og kompetent rådgivning…

18. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik for 2 år siden lavet 2 batterier…

har skrevet i dag for at få en pris for det steget meget men venter på svar
Så deres arbejde fejler ikke noget
Mvh Preben jensen Hyllingeriis
Datoen er ikke rigtig men kan ikke gå længere tilbage

22. August 2025

Godt batteri…

Hej jeg har i efteråret fået lavet mit batteri ved fyns Batteriservice det har jeg ikke fortrudt, det var en rigtig god service og hurtigt. Jeg har nu kørt med det et par dage efter det er blevet godt vejr og jeg skal love for der er skub i det, meget mere end fra nyt.
Hilsen Joan Hansen

17. März 2025

Jeg kan kun anbefale firmaet-10 stjerner
Jeg er yderst tilfreds med en reparation af et batteri til et Airwheel. Det blev til en komplet erstatning, så jeg ikke blot fik et helt nyt men også et bedre batteri.
Jeg takker Henrik for et godt arbejde. TAK

18. Dezember 2024

Krystalklar anbefaling

Krystalklar anbefaling! Virkelig kompetent rådgivning, uforlignelig service og virkelig fair priser! Alle mine udtjente batterier skal skiftes her!

17. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

rigtig ringe samling og batterier.

Jeg fik for 3 måneder siden lavet et SCO batteri hos jer og nøj hvor har jeg været skufet. Først monterede i en tæend og sluk knap oven på mit batteri hvor den efter kort tid irede op. Jeg fin dertil en rigtig batteri ekspert til at si på det. Og det viser sig at det er nohle dårlige lishen seller i bruger og ikke mindst verken isoleret for vand eller noget. Jeg er heldig der ikke er gået ild i batteriet.

20. Mai 2024
fyns-batteri-service-Logo

Antwort von fyns-batteri-service

Hej Rian
Jeg er ked af du har haft dårlig oplevelse med renovering af dit batteri.
Men tror du har skrevet det forkerte sted.

Jeg kan ikke finde dig i mit kundekartotek.
Jeg bruger trykknapper der IP65 tryk godkendt
Og jeg bruger ikke Lishen celler, lige nøjagtig af den årsag du skriver billige celler af ringe kvalitet.
Bruger LG, Samsung og Panasinic celler

mvh. Henrik

Det blir ikke bedre :)

Det blir ikke bedre :)
Havde opgivet tanken om at komme til at cykle på den gamle el-cykel igen, men Henrik fik vakt det gamle batteri til live igen og endda med lidt flere kræfter i og det kan mærkes!
Super god service, pris og kvalitet i top!
Søren Panduro

7. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mit Blika batteri gik død efter 3 år og…

Mit Blika batteri gik død efter 3 år og 9 mdr.
Rådgivningen og vejledningen herunder hvilken battericelle type jeg ville få i mit nye batteri, var perfekt.
Fik en opgradering fra 11ah til 14 ah.
Rigtig god kommunikation under hele forløbet fra Henrik’s side.
Reparationstiden/leveringen er perfekt, sendte det sent fredag den 7/10-22 og fik det igen fredag den 14/10-22
Tak for et super godt stykke arbejde Henrik👍
Mvh. Henrik Christensen(Als)

7. Oktober 2022

Kan varmt anbefales.

Kan varmt anbefales.
Jeg skulle have nyt batteri til min elcykel, men min model var ved at udgå, så jeg kunne ikke købe et nyt batteri. Fik snakket med FynsBatteriService og de kunne gudskelov skifte cellerne i det gamle batteri og sætte ny i. Gik fra et batteri på 36v 8,8ah til en 36v 14 ah. Så nu kan min elcykel igen kører på strøm og jeg kan cykel lange tur igen.
De er også rigtig sød til at ringe og rådgive i telefonen. Jeg føler jeg fik en rigtig god behandling og skulle jeg igen stå i den uheldige situation at have et død batteri. Bliver det FynsBatteriService jeg ringe til.

1. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mit ny-renoverede batteri er så langt…

Mit ny-renoverede batteri er så langt bedre end det min Mate-X kom med fra fabrikken.
Jeg har testet det med en tur på 75 km hvor halvdelen foregik ved ca. 21 km/t og halvdelen ved 27 km/t. Hele turen med tung rygsæk + hård modvind på de sidste 14 km.
Da min tur sluttede var volt gået fra 52 til 46,5 og viste 2 af fem pinde på displayet.
Jeg har aldrig opnået sådan rækkevidde med batteriet fra fabrikken!

24. Juni 2022

Høj klasse

Kæmpe service hos Fyns- Batteri-Service.
Altid hjælpsom ved spørgsmål osv.
Imødekommende og vi fandt en løsning på udfordringerne med mit cykelbatteri.
Kan 100% stå inde for Fyns- Batteri-Service
🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝

13. April 2021

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr