Fuzzies

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtigt levering. Skindsutsko til min god pris (tilbud) Lidt slik til knægten, chokolade til forældrene 👍 Og fint med håndskrevet tak for ordren😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg fant superstilige og myke barnetøfler her. Antiskli av gummi er viktig for å unngå glattslitte såler. Likeså mykt skinn og lave skohøyde som ikke hindrer bevegelighet i fot og ankler. Min modell... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte varerne over middag og fik dem leveret dagen efter - så kan det næppe gøres hurtigere! Strømperne er lækre og bløde, og bedst af alt er de ikke så stramme i skaftet at de efterlader mærker. F... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

..... Vil til enhver tid anbefale Fuzzies! Da min vare (sutsko på udsalg) efter bestilling viste sig være udsolgt blev jeg tilbudt at vælge en anden ikke nedsatsutsko til reduceret pris. Fuzzies stod... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Schuhgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos Fuzzies finder du hjemmesko til børn og babyer - drenge og piger, smarte pusletasker og praktiske rygsække til børnehaven.

Kontaktinformationen

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Supergod kundeservice

Jeg bestilte (outlet-)hjemmesko til ungerne, og uheldigvis var alle de tre par, jeg bestilte udsolgt. Samme dag, som jeg havde besltilt, blev jeg ringet op og fortalt at skoene var udsolgt, men at jeg frit kunne vælge mellem alle de andre modeller, også nye, og stadig til outlet-pris, så vi fandt ud af, hvilke jeg skulle have i stedet for, og de kom med posten få dage senere, inkl. et par ekstra strømper uden beregning. Så jeg kan kun være tilfreds med den kundeservice, selv om jeg ikke fik de sko, som jeg oprindeligt havde valgt. Og i øvrigt er vi meget tilfredse med Fuzzies hjemmesko. Virkelig god kvalitet, fint design og meget holdbare, og det er de eneste, som ungerne gider at have på, så de må også være behagelige.

5. Dezember 2012

Go' service :)

Super hurtig levering, super varer - intet at sætter finger på. Handler helt klart hos Fuzzies igen. :)

29. November 2012

Super service

Jeg har flere gange bestilt hjemmesko til min søn og har altid været meget tilfreds. Det er nemt at bestille og oftest har jeg varen dagen efter. Jeg kan kun anbefale Fuzzies kvalitet.

12. November 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk sko til små børn!!

Har brugt Fuzzies til mit barn, fra hun kunne kravle og bruger dem stadig. De giver en god bevægelses frihed til barnet, hun bruger de bløde futter både i dagligdagen og til gymnastik. Et rigtig godt produkt, som jeg har anbefalet til andre.

9. November 2012
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

fel på väskan

Skötväskan jag beställt levererades snabbt, och den var fin och hade många bra funktioner, så den kändes prisvärd först. Men sen upptäckte jag att den reglerbara axelremmen är påsydd tvinnad, på så den krånglar vid upphängning. Jag har inte tid/ork att reklamera detta, men det var väldigt dåligt tycker jag!

1. November 2012
Fuzzies-Logo

Antwort von Fuzzies

Hej,
det var tråkigt att höra att du inte är nöjd, detta är inget vi har upplevt tidigare eller hört om. Naturligtvis vill vi hjälpa dig och ge dig en ny,för att kunna göra det måste vi ha fler uppgifter, så maila mig gärna på kundservice@fuzzies.se så fixar vi det! Vänligen Lotta / Fuzzies Sverige

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fin service men store problemer med størrelser

Vi bestilte to par hjemmesko efter størrelsesanvisning på siden.

Vi har været fint tilfredse med kvaliteten af skoene her efter en måneds tid.

Problemet er dog, at der er omkring 1 cm i forskel på de to par sko - til trods for, at de jo er samme mærke - og begge har samme størrelse (vi har tjekket med indpakningen).

Vi valgte at beholde begge par, da det ene par kan passes nu - og det andet senere - men det var alligevel lidt irriterende, og vi gad ikke bøvle med returfragt, da skoene så hurtigt ville blive relativt dyre.

Der var stor forståelse fra Fuzzies side, som beklagede meget - og gav os en kompensation.

Den brugte vi på at bestille sokker - forskellige modeller - men samme størrelse.

Igen var der desværre stor forskel på størrelsen. Størrelse 4-6 er for små efter første vask til vores knægt på 3 år.

Vi har intet at udsætte på kvaliteten, men vi vil ikke selv handle der mere, da det er et stort irritationsmoment, at man ikke kan regne med de angivne størrelser.

EDIT: Vi har som nævnt intet at udsætte på kundeservice, men på alle de sko, jeg lige har været inde og kigge på, er størrelse 27/28 angivet med præcis samme cm-størrelse. Og det var ikke den oplevelse, vi havde med skoene.

24. Oktober 2012
Fuzzies-Logo

Antwort von Fuzzies

Som skrevet beklager vi meget ulejligheden med størrelserne.

Selvom skoene er Fuzzies mærke, kommer de fra forskellige sæsoner og forskellige producenter, og derfor kan der være afvigelser i størrelsen.

Som jeg også skrev til dig i tidliger mail har vi været igang med en process på siden, hvor vi har lagt størrelserne ind under hver sko, så hver model er opmål og stemmer. Så vi ikke møder samme udfordringer igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og hurtig betjening, ved levering og returnering .

Jeg har købt fuzzies siden min største datter på 3 kunne kravle,kvaliteten og formen holder super godt. Jeg har altid købt de sutsko med velcro, da dem med elastik har strammet om hendes fødder. De har en super god støtte og samtidig har de et pænt design. Man kan altid købe de billige i en superbrugs, men de er ikke nær så gode i kvalitet. Og jeg gir gerne lidt mere for et par sutsko med god støtte samt god kvalitet. Det bedste for mine børns fødder, de skal bruge dem i mange år:-).
Køber jeg nogen der er for små eller pasformen forkert er der gået ca en uge fra jeg har sendt dem retur og fået den passende størrelse. Så jeg kan varmt anbefale fuzzies:-)

22. Oktober 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lille rygsæk MEN med stor omtanke :-)

Dejlig lille rygsæk, nem for mit barnebarn at åbne selv, rigtig god til udflugten med børnehaven, plads til madpakke og drikkelse, samt evt. regntøj eller skiftetøj ,gode brede skuldre stropper og ikke mindst spændet på maven, der holder skuldre stropperne på plads, så den er rar at gå med.
Jeg taler af erfaring da jeg selv arbejder i børnehave og ser mange børn med store problemer med deres rygsæk.
Skal der være et minus, er det at i ikke, kan levere den med navn på.:-)

12. Oktober 2012

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr