Fun Art Blokhus Bewertungen 43

TrustScore 3.5 von 5

3.5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Virkelig fedt koncept med masser af leg og mange muligheder både for helt små, mellemste og voksne. Sov i tiny-House. Fedt fedt fedt og smukke omgivelser. Det var alt hvad man kunne få brug for.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse. Vi var til koncert med Kandis d 14/3 og det var en enestående oplevelse. Rigtig god plads, unnummerede, et fantastisk personale og selvfølgeligt super god musik af Kandis. En vir... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bookede FunArt ultimo 2024 til den store dag i 2025. Kasper var lydhør overfor vores ønsker og kom selv med mange gode ideer til såvel mad som lokalet. Vi var spændte og forventningerne tårnhø... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg sad og malede keramik i flere timer og jeg sad og skrev med en blyant som de havde givet mig som ville blive derpå når min tallerken blev brændt. Det gjorde det også, MEN da jeg fik den end... Mehr ansehen

3.5

Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Blokhusgryden afprøvet

Blokhusgryden afprøvet.
Virkelig lækkert, god smag, super god betjening.
Kan virkelig anbefales.
månedens klassiker !
Blokhusgryde 100,-
Hver onsdag

5. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ville give Stedet 5 stjerne MEN!

Ville give Stedet 5 stjerne! MEN SERVICEN! nok det dårligste service vi nogle sinde har oplevet! Vi var i legeland med 2 børn en på 1 år Og en på 2 år så for dem en kæmpe oplevelse og super legeland! MEN så ville vi købe 2 slushice til børnene men han havde lige et vigtigt opkald og kom om 2 minutter, men så han snakkede videre i telefonen, så gik der 30 sekunder og kom og sagde der er lukket nu og så lukkede han kiosken🤨 altså vi snakker klokken 11.00 om formiddagen! Altså der er ikke service der oppe der er igen folk og vi er i 7 uge, hvad fan*den er meningen😐

14. Februar 2025

Buffet

Min søster og jeg var til en helt fantastisk koncert med Rasmus Lyberth og Julie Berthelsen den 8/2
Vi kunne ikke få armene ned.

Hvor er det synd at restaurant delen er så langt under middel

Dårligt tilberedt mad. Jeg kunne sagtens nævne hvad der var galt, men jeg vælger at sige I ikke skal købe buffeten ved koncerten

Smart der er smalle borde parallelt med os der spiste. Der skulle være plads til dem der kun kom til koncerten

8. Februar 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fødselsdagsfest for 2 på 8år

Vi holdte en fødselsdagsfest for 2 drenge på 8 år og det var lige som det skulle være. Eneste minus er at den fødselsdags gave som de fik fra Fun Art var en softgun som der står at man skal være 18 år for at bruge, det så vi desværre først da vi var kommet hjem.

2. Februar 2025

Hej Mikkel!
Tak for din anmeldelse :)
Jeg er glad for at høre, at I havde en god fødselsdag i vores legeland!
Det er selvfølgelig træls at komme hjem og opdage, at gaven ikke er egnet til drengene - derfor vil vi gerne tilbyde at ombytte gaverne til et par dagsbilletter til vores aktivitetspark.

Kontakt os for at arrangere ombytningen :)

Vh

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Café Fun Art er det hyggeligste sted…

Café Fun Art er det hyggeligste sted man kan forestille sig, og der er kommet ny forpagter, som ydede os fantastisk service, og maden var virkelig god. Vi kan varmt anbefale dette hyggelige sted, indrettet med så mange spændende detaljer. Vi kommer helt sikkert igen!

18. Januar 2025

Hej Ria!
Mange tak for den fine anmeldelse :)
Jeg er glad for, at I havde en dejlig oplevelse - og vi glæder os til at tage imod jer igen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skuffende madoplevelse trods gode mødefaciliteter

Vi havde booket Café Fun Art til et halvdagsmøde med morgenmad, møde og afsluttende julefrokost. Vores oplevelse var desværre langt fra det, vi blev lovet.

Det positive:
Mødelokalerne var helt i top, og vi fik god hjælp til at få skærmen til at virke. Dette gav os en god start på dagen.

Det negative:
Her stoppede den gode oplevelse desværre også. Morgenmaden bestod af fryserundstykker fra Hatting, der havde fået for lang tid i ovnen (vi var blevet lovet hjemmebagt brød). Tilbehøret var yderst sparsomt og kedeligt: ost og salami direkte fra to vakuumpakker fra Rema, hertil nogle skiver agurk og peber. Intet andet. Derudover slap både brød, ost, pålæg og smør op. Da jeg gjorde opmærksom på det, fik jeg at vide, at der var beregnet 1,1 rundstykke pr. person – og der var ikke mere (i forbindelse med booking, havde jeg gjort opmærksom på, at mødedeltagerne var sultne håndværkere).

Til julefrokosten var der rugbrød, der var så tørt, at det ikke kunne spises. Skiverne buede opad på tallerkenen, hvilket siger alt om kvaliteten. Hele madoplevelsen var virkelig skuffende, og bestemt ikke pengene værd – 400 kr. pr. person.

Efterspil:
Som prikken over i’et måtte jeg efterfølgende bede om at få fjernet udgifter til sodavand, vi ikke havde drukket. Victor hævdede, at der kun var 6 sodavand tilbage i kassen, men et billede af kassen (jeg tog for en sikkerheds skyld) viste tydeligt 10 uåbnede sodavand. Når prisen er 48 kr. pr. sodavand (25 cl), er det ikke en uvæsentlig fejl.

Alt i alt var dette en skuffende oplevelse, især når man tænker på de høje forventninger, der blev sat under bookningen. Jeg kan desværre ikke anbefale Café Fun Art til arrangementer, hvor madoplevelsen er vigtig.

13. Dezember 2024

Amatøragtigt

Fantastisk musik med Sko og Torp. Men amatørartigt setup. Man forventer ik at man skal sidde ved langborde som var man til et selskab hvor de halve sidder med ryggen til senen. Desuden var en stor del meget beruset efter at ha spist og drukket sig i hegnet inden koncerten.

9. November 2024

Hej Brian!

Tak for din feedback og for dine rosende ord om musikken – det glæder os meget, at du nød Sko og Torps optræden!

Vi er kede af at høre, at opstillingen af borde og siddepladser ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at skabe en god oplevelse for alle, og din oplevelse giver os værdifuld indsigt i, hvordan vi kan forbedre vores arrangementer fremover. Vi vil bestemt tage din feedback med i vores planlægning, så vi sikrer en endnu bedre oplevelse for alle gæster.

Vi håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen igen til en fremtidig koncert og at vi kan give dig en oplevelse, der lever helt op til dine forventninger.

Med venlig hilsen,

Koncert

Vi tog til koncert med sko/torp, og forventningerne var store. Først fik vi buffet og derefter koncert. billet pris: 1200 for 2 personer. Da vi bliver lukket ind til koncerten, er det en siddende koncert, helt fint for os, vi går til mange koncerter, både siddende og stående. Problemet bestod i, at man vælger at have et selskab samtidig med koncerten, under første sæt, sidder selskabet og larmer, griner højt som er utroligt forstyrende. Under andet sæt, vælger de så at danse, i starten ude i siden, det er også helt fint. Da vi så nærmer os slutningen på koncerten, vælger de at danse helt oppe foran scenen, så ingen kan se noget, og som jo altid er klimaks ved en koncert, hvor kunsterne får publikum til at synge med. Så fra at det skulle være en god aften, blev det en flad oplevelse. Det skal lige siges at sko/torp leverede en fantastisk koncert. Vi snakkede med en medarbejder da vi gik, og fik at vide, at der skulle være plads til at folk kunne danse, så hvis det er konceptet, var det den sidste koncert vi var til i Blokhus. Et lille ps hvis folk skal kunne danse, burde man måske stille borderne tættere på scenen, og lade folk danse bagved borderne. Har aldrig været til en siddende koncert, hvor folk danser foran det siddende publikum.

9. November 2024

Hej Annette!

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse hos Fun Art Blokhus – og ikke mindst tak for de pæne ord om Sko og Torps optræden!

Vi beklager, at arrangementet ikke levede op til dine forventninger, og at støj og uro under koncerten forstyrrede oplevelsen. Det er vigtigt for os, at alle gæster føler sig godt tilpas og kan nyde musikken fuldt ud, og vi kan godt forstå, hvordan det kan være frustrerende, når støj og dans foran scenen påvirker udsynet og stemningen. Din feedback omkring placeringen af borde og dansegulvet er noget, vi bestemt vil tage til os og overveje, når vi fremadrettet planlægger vores koncerter.

Hos Fun Art Blokhus ønsker vi at skabe en balance, hvor både dem, der ønsker at sidde og nyde musikken, og dem, der gerne vil danse, kan få en god oplevelse. Din anmeldelse giver os værdifuldt input til at forbedre arrangementerne, så vi kan levere den bedst mulige koncertoplevelse for alle.

Vi håber, at vi kan få mulighed for at byde dig velkommen igen i fremtiden og give dig en oplevelse, der lever op til dine forventninger.

Med venlig hilsen,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tag derhen vis du vil være der hele dagen

Det er et dårlig ide med at det koster 80 kroner for 10 årige børn og op af så koster det 150 kr. Mig og min familie gad gerne spille minigolf men nej det kostede 150 kr for os alle og det gade vi ikke og ham der var i receptionen sagde at vi skulle bare finde et andet sted. Virkelig dårlig oplevelse.

16. Oktober 2024

Hej Jonas
Tak for din anmeldelse :)

Du har helt ret i, at det er en god idé at komme tidligt på dagen hos Fun Art - så får man nemlig mest muligt ud af billetten, som giver adgang hele dagen!

Vi har kun én billet, som giver adgang til hele parken - derfor er det desværre ikke muligt at købe en særskilt billet til minigolf.

Børn under 3 år er gratis, og ellers er det samme pris for alle - uanset alder.
Det, synes vi, er den mest rimelige prisstruktur for de tilbud, vi har :)

Jeg er ked af, at I har haft en dårlig oplevelse, men håber, at I har lyst til at komme igen en dag, hvor I har bedre tid :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Funart havde deres første koncert i…

Funart havde deres første koncert i går, og det blev en fantastisk oplevelse med lækker mad. Da musikken begyndte, blev dansegulvet hurtigt fyldt med glade mennesker, som alle havde en vidunderlig aften. Det var et rigtig godt arrangement. Tak for denne oplevelse – jeg ser frem til mange flere gode stunder i fremtiden.

7. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den perfekte kulisse til vores bryllup

Cafe Fun Art var den perfekte kulisse for vores bryllup den 24.08.24. Stemningen var magisk, personalet var utroligt imødekommende, og maden var lækker. Vores gæster nød virkelig hvert øjeblik på dette charmerende sted. Udover det fantastiske bryllup kunne vores gæster også nyde at spille minigolf, børnene (og voksne) kunne hoppe på trampolinerne og gæsterne kunne overnatte i de dekorative street art dekorerede hytter. Cafe Fun Art kombinerer virkelig det bedste af det hele! Tak for at gøre vores specielle dag endnu mere mindeværdig!" 🌟

Kæmpe stort tak til det bedste hold: Victor, Cirkeline, Vibeke, Jochen, Flemming, Morten, Andreas, Emil og Signe ❤️

24. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Første gang vi var på besøg

Første gang vi var på besøg, var en god oplevelse, vi spillede minigolf på en flot bane og fik lækker mad i caféen og god betjening, derfor skulle det nye legeland prøves, men stor var skuffelsen.
LEGEOMRÅDE: Det ser så flot og stort ud på billeder, men består af en stor forhindringsbane og enkelte “rum” hvor børn kan deltage i virtuelle udfordringer, den dag vi var der, var der ikke mange besøg, men tænker at, er der mange børn og de ikke har lært at give plads, så vil det være svært at få lov at prøve disse aktiviteter.
Den store forhindringsbane bliver børn hurtig træt af at prøve.
SPIL: Der var spil, som fiskespil, golf, airhockey mm., men de fleste virkede ikke, man skulle konstant have fat i én, for at få hjælp.
Der manglende generelt information ang. hvordan spil virkede og hvad/hvor man fik hjælp.
CAFÉ: kunne kun købe pizza, andet var “udsolgt”, selv om vi ankom få timer efter åbning. Personale virkede sur og slet ikke “mindet” til at betjene et legeland med børn.
TOILETTER: af 3 toiletter, var der ingen sæbe på det ene, og sensor på vand virkede ikke på et andet, så kun ét toilet man kunne få vasket hænder efter besøg.
ADGANG: Legelandet ligger på 1. Sal, så er man dårlig gående eller handicappet, er adgang umulig, dette oplyses ikke på hjemmeside.
PRIS: Konceptet med pris er helt vanvittig, er kun okay, hvis man er heldig med vejret og benytter sig af udendørs aktiviteter også, men benytter man kun legeland er det ALT for dyrt, måske en pris på 75 kr for børn og 50 kr for voksne var acceptabelt.
Håber konceptet med pris, bliver kigget på…især til efterår/vinter, hvor man ikke kan benytte de udendørs aktiviteter.

24. August 2024

**Forfærdelig oplevelse på FunArt i Blokhus**

Jeg havde desværre den værste restaurantoplevelse nogensinde på FunArt i Blokhus. Det hele startede med, at vi fik serveret frosne rejer, sortbrændt kylling og knastørt brød. Og som om det ikke var nok, fandt vi en ELASTIK i dressingen! Da vi høfligt gjorde opmærksom på det, blev vi chokerende nok beskyldt af ejeren for at have plantet elastikken selv. Det er simpelthen uacceptabelt.

Som prikken over i'et, da vi skulle betale, nævnte ejeren, at han "for at være sød" ville lade være med at give os en bøde for at være 10 minutter forsinket – selvom restauranten stod tom. Han opførte sig utrolig uforskammet og sagde endda til min morfar, at han skulle "holde kæft." Vi blev til sidst sendt ud med den fulde regning og en meget dårlig smag i munden, både bogstaveligt og i overført betydning.

Jeg kan på ingen måde anbefale dette sted til nogen. Hvis du vil undgå en dårlig aften og ydmygelse, så find et andet sted at spise.

---

Håber anmeldelsen rammer den rette tone!

27. August 2024

Skuffende oplevelse

Da min yngste bliver 3 år, vælger vi (mor og datter) at tage en tur i det nye lokale legeland i Fun Art, for at fejre hendes store dag.
Fuld af forventning og 300,- betalt, bliver jeg først lidt forundret over at et legeland ligger på 1.sal. Glæder mig dog over at vi ikke har barnevognen med.
Nysgerrigt bevæger vi os ind i legelandet og ved første indtryk virker det dejligt nyt, rent og stilfuldt.
Vi kaster os over det første "rum" med skum, som ser farverigt og spændende ud, men de er virkelig hårde og vi leger ikke meget derinde. Vi får leget en del i et hjørne med legetelte og køkken, men det var måske ikke derfor vi tog i legeland. Men vi hygge os da derinde. Men havde der været andre, havde det helt sikkert ikke været det samme.
Derefter prøver vi klatretårn et med rutsjebaner, hvilket var utroligt lille, men tilgængæld også truet ufattelig kedeligt sammen. Bonus info, så skulle man HELE tårnet igennem for at prøve den utrolig kedelige rutschebane, som ender på en madras, som skrider ud på gulvet ved landing.
Caféen stod til at skulle åbne kl 11.00,det gjorde den ikke.
Det var en skuffende oplevelse, nok mest fordi man betalte 300,- og troede man fik mere for pengene.
Så ved jeg godt at man har adgang til flere forlystelser, men det er begrænset hvad en 3 årig kan i fun art.
Så kunne man få adgang til legeland, og kun legeland, til en mere fair pris, så tænker jeg at det vil give mere mening.
Og 4 rum, til børnefødselsdage, de kvadratmeter kunne man måske bruge til noget andet? Bare tanken om at komme en dag, hvor der er fire fødselsdage igang, det kan det lille Bette legeland slet ikke bærer.
Men nu har vi været der, og vi kommer ikke igen, da fun art ikke egner sig til små børn.

20. August 2024

Slet ikke “Fun” park

For det første er 450 kr for en familie på 3 latterligt..
Når man kommer til trampolinpark bliver man mødt af en masse “skrigende” skilte fyldt med stop/forbudt og regler regler der tager alt væk der er meningen der skal være sjovt ved en trampolinpark. At man skal KØBE skridsikre strømper er inder alt kritik når man i forvejen har betalt forholdsvis meget for overhovedet at komme ind. Det skal så siges at strømperne kan købes i caféen der står til at være åben 12-20, men ALT, hvad der er café, mad/drikke, snacks relateret, ud over en enkelt Pepsi maskine, var lukket 👎🏼👎🏼👎🏼
Legeland..vi var 2 forældre med en 5 årig og en nyfødt baby så pga. trapperne skulle min mand gå op og lege med vores 5 årige, da der ikke er adgang med barnevogn.
Alt i alt en meget skuffende oplevelse og alt for dyrt til, hvad man får for pengene.
Ville ønske, at vi aldrig kom og ville ønske, at jeg kunne få mine penge tilbage.

19. August 2024

Hej Kristina

Først og fremmest vil jeg gerne beklage, at I har haft en dårlig oplevelse hos os.

Det er - som nævnt andetsteds - vores første sæson med et nyt koncept og en masse nye forlystelser, så der er mange ting, vi skal lære.
Vi bliver heldigvis klogere og tilpasser løbende :)

Jeg vil forsøge at give et svar/en forklaring på dine indvendinger:

1. Trampolinparken
Klar og tydelig skiltning omkring trampolinparken er en sikkerhedsmæssig foranstaltning og et krav fra myndighedernes side for at få tilladelse til at drive en trampolinpark. Det er således ikke noget vi har valgt at sætte op, men et krav for, at vi kan holde trampolinparken åben.
Skridsikre strømper er ligeledes en sikkerhedsforanstaltning og er et krav i mange trampolinparker. Man er velkommen til at medbringe egne skridsikre strømper, det er ikke påtvunget at købe dem hos Fun Art.

2. Mad og drikke
Uden for højsæsonen er Café Fun Art åben fra 12-20 (søndag 12-16) alle dage undtagen mandag. Kiosk og/eller cafeteria er åben i weekenden. Gæster er meget velkomne til selv at medbringe mad/snacks/drikke hos os, og det opfordrer vi til, at man gør ved besøg på hverdage uden for sæsonen.

3. Legeland
Det er korrekt at legeland er placeret på 1. sal af multihallen, og der er desværre ikke adgangsmulighed for barnevogne eller kørestole. Det er dog muligt at bære mindre børn op ad trapperne, og netop til de mindre børn er der indrettet et lille "stille"rum med skumlegetøj, telte og madrasser.

Håber, at du kan bruge mine svar - eller at de måske kan hjælpe andre :)

Skulle I have lyst til at besøge os i fremtiden, ser vi frem til at tage imod jer!

Du/I er velkomne til at tage kontakt, hvis der er noget, I ønsker at uddybe eller ønsker svar på :)

En virkelig god oplevelse

En virkelig god oplevelse. Vi ønskede at slå to begivenheder sammen og samtidig have et aktivt element til at starte med. Til festen deltog 65 gæster som både dystede i minigolf, fodboldgolf og Krolf. Gæsterne elskede det og sagde at det var en god måde at møde de øvrige gæster på. Maden var fantastisk og varierende men den traditionelle, men også mere gastronomisk islæt. Rammerne var helt perfekte til vores fest. Kæmpe ros til Fun Art og personalet.

10. August 2024

Super sted!

Superfint sted! Godt koncept og sødt personale! Masser af gode aktiviteter for alle😋 alt virkede rent!
Vil rose de billige softice! Hold fast i det!
Forstår ikke nogle negative anmeldelser, som er lagt her!
Kommer gerne igen!

1. August 2024

Hej Michael!
Tusind tak for dit besøg og den flotte anmeldelse - vi glæder os til at se jer igen! :)

Det er vores første sæson med et nyt koncept og en masse nye forlystelser, så der er mange ting, vi skal lære.
Selvom vi gør os umage hver dag og arbejder hårdt på at give alle en fantastisk oplevelse, så kan det ikke undgås, at noget går skævt af og til i opstarten.
Derfor sætter vi stor pris på alle anmeldelser - også de negative, som vi vil tage til os og lære af!

... men det luner selvfølgelig med en anmeldelse som din, så tak for den - fortsat god sommer!

Genialt sted!

Jeg tilslutter mig IKKE de dårlige anmeldelser der er givet. Vi har i dag haft to børn på 5 og 7 med på den flotteste og mest velholdte minigolf bane vi nogensinde har set. Idylliske omgivelser med rindende vand og virkelig veludført! Legeland var et kæmpe hit med en masse ting vi aldrig har set og prøvet før nogen andre steder. Et helt unikt sted som vi til hver en tid vil anbefale andre at besøge. Vi fik ikke prøvet fodbold golf men havde vi haft mere tid, havde vi klart gjort det til en heldags udflugt med mad osv. Helt fair pris, næsten for billigt når man kan gå ud og ind som det passer hele dagen. Vi kan kun give 5* herfra!

20. Juli 2024

Hej!
Tusind tak for jeres besøg og den flotte anmeldelse - vi er meget stolte over vores minigolfbane, så fedt, at I kunne lide den!

Fodboldgolfen kan også anbefales - og husk, at I gerne må medbringe mad & drikke hjemmefra som kan nydes på turen rundt eller tilberedes i vores grillområde :)

Vi glæder os til at tage imod jer igen!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr