Skulle have læst fejl ud på min bil det blev klaret på 15 min med mega go service fra værkføre kæmpe førnøjelse 😀
Fantastisk service hos Frøsigs Autoværksted. Jeg fik lavet en super gennemgående service på min bil. Mekanikeren Christoffer var meget hjælpsom i processen og tog sig tid til at fortælle mig om... Mehr ansehen
På hjemvejen kørte vores Nissan Qashqai som en drøm. Tusind tak til de dygtige mekanikere hos Frøsigs autoværksted på Finlandsvej i Haslev. De gør hvad som helst for at finde ud af hvad der er gal... Mehr ansehen
Byens bedste mekaniker ingen tvivl. Aftaler, tidsplan og underretninger herom behandles med respekt i en sådan grad, et er tydeligt, at i tilstræber en udførelse af jeres arb. Som helst skulle efter... Mehr ansehen
Værksted og carcare
Finlandsgade 21, 4690, Haslev, Dänemark
- +4531324690
- vaerksted@froesigs-auto.dk
- www.froesigs-auto.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Mega go service
altid god og venlig betjening
Det har været en fornøjelse at bruge…
Det har været en fornøjelse at bruge jer. Det gir tillid, at I ikke gir op på udfordringer.
Super Service
Tak for hjælpen med flat dæk, 3 timer før afgang til ferie. Tusind tak. Hilsen Jan
Hurtig og god service
Super god og hurtig service
Stor kundevenlighed
Stor kundevenlighed. God information og tilbud omkring service og reparationer.
Der er altid super god service.
Super værksted dygtigt personale altid…
Super værksted dygtigt personale altid godt og venlig service
Ualmindelig god service
Ualmindelig god service. Fik udført service og sat 4 nye dæk på til en meget fair pris. Dejligt :-)
Hurtig service og ekspedition
Hurtig service og ekspedition. Super god stemning ved afhentning mellem personalet, på telefonen og i kundebetjeningen
De gør hvad der skal til
På hjemvejen kørte vores Nissan Qashqai som en drøm.
De gør hvad som helst for at finde ud af hvad der er galt😂 om det så er at køre med motorhjelmen oppe mens en mekaniker hægter sig fast i motorrummet, for at finde ud af hvor mislyden kommer fra; så gør man det. Et vildt syn 🤩😂
Nærværende, faglige og smilende og utrolig venlig modtagelse…
Nærværende og utrolig venlig modtagelse når jeg kommer med bilen. Alt bliver lavet perfekt og værkstedet giver forståelig information om det tekniske. Det er glade mennesker der arbejder hos Frøsig 😄
Venlig modtagelse og de var præcise med…
Venlig modtagelse og de var præcise med at starte på aftalt tidspunkt.