Hair by Stender Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skulle finde en ny frisør i lokalområdet, og valget faldt på Hair By Stender på Farum Bytorv. Jeg fik tilbudt en tid hos eleven Misha, som er på sidste år af den 4-årige frisøruddannelse. Hol... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en super god oplevelse hos Hair by Stender på Strøget! Jeg blev farvet af Burak, og han gjorde et fantastisk stykke arbejde – Han var virkelig professionel, lyttede til mine ønsker og kom... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I had my eyebrows done today, and I’m extremely unhappy with the result. They look very uneven and badly shaped, with empty spots, missing color, and one side higher than the other. It honestly lo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Normalt laver jeg ikke anmeldelser på diverse platforme, men hands down til deres nyeste medlem, Burak, som gjorde hele min oplevelse til noget så unikt at den fortjener mere end 5 stjerner. Tak... Mehr ansehen

1. Friseur

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos Stender lægger vi vægt på, at man som kunde føler sig godt tilpas under hele opholdet hos os, og vi mener at en god dialog mellem frisør og kunde er ekstremt vigtigt. Vi tager os tid til hver enkelt kunde, og gør vores bedste for at imødekomme ønsker, samtidig med at vi giver vores ærlige input. Vores frisører brænder for deres arbejde, og en naturlig entusiasme er blandt andet noget af dét der gør Stender til en af Danmarks bedste frisører. Stender samarbejder med de fleste danske mode- og reklamebureauer, og har udover det et tæt samarbejde med Loréal og Wella.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

39 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Stender Ringsted.

Har lige været hos frisør Stender i Ringsted.
Og er sååå glad for mit hår.
Nanna er og bliver den bedste frisør.
Tager helt fra Helsingør til Ringsted.
Da hun er den eneste der får lov at røre mine kære lokker😊 hende kan i være stolte af👍

3. Oktober 2023

Kære Missnoname

Hvor er vi glade for at høre de flotte ord om Nanna i Stender Ringsted. Vi vil straks sørge for at hun får dem også.

Stener Administration

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dygtige frisører

Kommer ofte hos Stender i Birkerød. Dygtige profesionelle frisører og rigtig god stemning, hvor man altid føler sig velkommen til en god kop kaffe.

28. September 2023

Kære Lars,

tak for de pæne ord om Stender Birkerød. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen til både klip og kaffe :-)

Bedste frisør i Birkerød

Perfekt klipning hver gang og oven i hatten en super service og familiær god stemning. Jeg kommer ca hver 14 dag og ser frem til et hvert besøg

30. September 2023

Kære Lars.

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med at få ordnet hår i Stender Birkerød. Vi vil sørge for at personalet for de pæne ord.

God betjening og godt håndværk hos Stender i Birkerød

Jeg er kommet hos Karina hos Stender i Birkerød i mange år og er altid glad for den gode betjening, stemning og Karinas evne til at opfylde mine ønsker

29. September 2023

Kære Merete

Mange tak for din flotte anmeldelse af Karina i Stender Birkerød. Vi vil sørge for at hun får de flotte ord.

Top service hos afblegnings-dronningen Carina i Stender Amagerbrocenteret

Jeg havde en super oplevelse hos Carina i Stender i Amagercenteret. Jeg ønskede at vende tilbage til blond hår, og havde en lang meget mørk udgroning. Et par uger forinden var jeg forbi salonen for at bestille tid, hvor hun kunne se farven på mit tynde skandinaviske hår, og jeg viste billeder af den lyse farve jeg ønskede mig. Vi kom frem til at det ville tage minimum 2 behandlinger med 2-3 måneders mellemrum med tætte reflekser for at komme frem til mit ønskede resultat. Det var helt som forventet. Allerede nu efter min første behandling er jeg meget tilfreds. Mit hår er allerede nu blevet meget lysere end forventet, og min skarpe mørke udgroning er helt usynlig.
Ifht. service var jeg meget træt efter en lang arbejdsuge da jeg kom ind i salonen, og jeg var lidt nervøs for, om jeg ville føle mig tvunget til at føre en lang samtale. Carina var så sød og nænsom, og opfangede lynhurtigt min energi. Hun kom med blade og kaffe, og lod mig bare sidde stille og roligt og nyde oplevelsen i min egen verden. Det var så afslappende. Mange tak for det. :) Jeg glæder mig til næste gang!

15. September 2023

Kære Malene

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en super oplevelse hos vores afblegnings-dronning, Carina ;-) Dejligt at høre at hun har givet dig en rigtig gos helhedsoplevelse.
Vi vil sørge for at Carina får den flotte ros.

Stender i Birkerød

Jeg har i årevis gået hos Karina fra Stender i Birkerød. Hun er dygtig og nærværende og sætter sig ind i kundens ønsker. Desuden er der altid en god og afslappende stemning i salonen.
Min søn går også fast hos hende nu og er ligeså begejstret.

23. September 2023

Kære Nina

Mange tak for de 5 stjerner og de pæne ord om Karina i Stender Birkerød.
Vi vil sørge for, at Karina får den flotte ros :-)

STEDER Roskilde

STEDER Roskilde
Jeg er har fået ordnet håret de sidste mange år hos Stender i Roskilde, da det hver gang er en god og behagelig oplevelse med et meget tilfredsstillende resultat.
I går hed frisøren Mehibe. Hun var meget sød og hyggelig at snakke med, grundig med sine behandlinger og ydede ekstra service, og jeg var bestemt en tilfreds kunde.
Næste frisør tid bliver også hos Stender.

20. September 2023

Kære Dorthe

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god og behagelig oplevelse hos Mehibe i Stender Roskilde. Vi vil sørge for, at hun får de pæne ord af vide.

Stender Værløse…

Jeg har været kunde hos Stender Værløse i mange år efterhånden og jeg har altid været tilfreds. God service, smilende personale som kan sit kram. Jeg er ofte kommet med nogle skører ideer ang. mit hår, men jeg er altid blevet taget seriøst og resultaterne har været perfekte 👍🏻

16. September 2023

Kære Mathilde

Dejligt at høre at du er tilfreds med at komme hos personalet i Stender Værløse. Tak for de pæne ord :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forfærdelig oplevelse hos Winnie hos…

Forfærdelig oplevelse hos Winnie hos Stender i Herlev

Hun var yderst uprofessionel, hun rev i mit hård, så voldsomt jeg måtte få hende til at stoppe, hun sagde hun kun klippet en stil og det var den hårstil jeg skulle have, efter hun havde brokket sig over hvor grimt mit Hår var, på en ikke pæn måde.

Så skulle hun føntørre det, hun brændte min hovedbund og jeg sagde hun skulle stoppe den var for varm.
Hun nægtet og føntørre videre. Meget ubehageligt.

Hun sagde også jeg ikke måtte få skrå pandehår fordi det klippet de ikke, så jeg SKULLE havde lige pandehår.

Har været hos mange frisører i min livstid og hun var den værste nogen sinde, hun skulle finde sig et andet job.

Hun brugte den time på at klage over sit arbejde og stedet.

11. September 2023

Kære kunde,

Vi beklager at din oplevelse hos os ikke levede op til dine forventninger. Du må meget gerne kontakte os på tlf.: 44 91 83 18, så vi kan tale om dit besøg.

Vi ser frem til at høre fra dig.

De bedste hilsner
Stender Administrationen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stender Værløse er super!

Sofie fra Stender Værløse var virkelig dygtig. Jeg har krøller og det er ikke altid frisører ved hvad de skal stille op. Vi snakkede om det inden hun vaskede og jeg er så glad for resultatet. God hovedbundsmassage og god samtale. Jeg kommer ikke til at blive klippet andre steder fremover.

16. September 2023

Kære Kristina

Hvor er vi glade for at høre, at du har haft sådan en god oplevelse hos Sofie. Vi vil straks give de flotte ord videre til hende.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er blevet klippet hos Stender i Amager…

Er blevet klippet hos Stender i Amager Centret i snart 10 år - oftest af Carina - og jeg har været tilfreds omtrent lige så længe 👌👍🇺🇸

8. September 2023

Kære Simon

vi er glade for at høre at du tilfreds med at komme hos Stender Amager. Vi elsker glade kunder :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Absolut den bedste frisør!

Jeg havde givet Stender Amager 10 stjerner hvis jeg kunne! Både min mand, jeg, vores børn (og min mor) bliver behandlet af Carina og har alle gjort det i årevis. Carina er absolut den dygtigste frisør vi nogensinde har kendt. Kvaliteten er altid førsteklasses og hun rammer altid vores ønsker. Salonen har de mest kompetente medarbejdere, som alle er så drøn søde, smilende og imødekommede. Det er en kæmpe fornøjelse at komme hos Stender Amager, hvor kvalitet, stemning og håndværk altid er i top!

8. September 2023

Kære Ditte

Tusinde tak for de flotte ord. Vi er rigtig glade for at høre, at du er rigtig tilfreds med Carina hos Stender Amager. Vi vil selvfølgelig overbringe hende de flotte ord :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dygtige frisører og god atmosfære

Dygtige frisører og god atmosfære. Altid en god oplevelse at gå til Stender i Værløse

4. September 2023

Kære Tove

Mange tak for de 5 stjerner og de pæne ord om Stender Værløse :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kommer tilbage igen og igen….

Jeg har været kunde i Stender, Værløse i over 10 år, og har gennem årene prøvet andre frisører, men Maria, der er “min” frisør har en evne (faglig kompetence) til at forstå hvilken type jeg er, og vi finder altid sammen en frisure, der er både “tilfældig”, sporty men også elegant - lige som jeg vil ha’ det😃Der er også altid en god stemning i salonen, så jeg kan varmt anbefale Stender, Værløse …

Kære Hanne

Tak for din flotte anmeldelse af Maria hos Stender Værløse. Vi vil sørge for at hun får de flotte ord selv :-)
Mange tak for din meget flotte anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er super glad for en perfekt klipning…

Er super glad for en perfekt klipning og farve af mit hår.
Professionel rådgivning i forhold til køb af hårprodukter

23. August 2023

Kære Maria

Så dejligt at høre at du er tilfreds med resultatet efter et besøg hos Stender. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen :-)

Frisør Mark i hair by Stender Roskilde…Top profesionel

Frisør Mark i hair by Stender Roskilde har i dag givet mig en super oplevelse. Med stor faglighed har han vejledt mig i forhold til farvning og striber. I en hyggelig og rar atmosfære fik jeg en top professionel behandling og jeg er meget tilfreds med resultatet.
Jeg kan kun varmt anbefale frisør Mark.

Kære Janne

Vi vil sende din anbefaling af Mark direkte videre til ham, og det vil han helt sikkert blive glad for. Dejligt at høre at du er tilfreds med resultatet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk til børn og lytter til deres…

Fantastisk til børn og lytter til deres ønsker. God oplevelse gennem flere år👍

Kære Mathilde

Vi er glade for at høre at du har mange gode oplevelser hos Stender, og føler at der bliver lyttet til Jeres ønsker.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid god oplevelse hos Stender i…

Altid god oplevelse hos Stender i Værløse. Dygtige frisører, som kender og kan huske en. 🌷

Kære Amalie

Dejligt at høre at du får en god oplevelse hos Stender Værløse, det er vi meget glade for at høre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stender Værløse god for hele familien.

Vi har igennem en årrække blevet klippet hos Stender i Værløse. Vi har haft forskellige frisører og alle har altid givet en god klipning og lyttet til børn voksnes ønsker. De har givet gode anbefalinger ud fra hvordan håret falder, krøller og eventuelle vivler. Det har altid været en god oplevelse med søde folk i salonen og der har ikke manglet noget. Deres tidsbestilling er utrolig let og en fordel at kunne få klippet sine to børn samtidigt. Altid en god oplevelse.

23. August 2023

Kære Nicki

Vi sætter utrolig stor pris på, at høre at du er tilfreds med din/jeres behandling i Stender Værløse. Og dejligt at høre, at det er hele oplevelsen der er rigtig positiv. Mange tak for de fine ord.

Stender Administration

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr