Friends2camp Bewertungen 17

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Valse reviews.

2 dagen geleden zijn er tegelijkertijd maar liefst TWEE 5-sterren reviews gegeven, direct na elkaar, met nét aangemaakte accounts die verder niet 1 review hebben geschreven, over een vakantie van een jaar geleden... is dat meneer C. Doolhof zelf weer toevallig? Heel Facebook staat vol met vreselijke ervaringen. Maar toch poppen ineens de positieve reviews weer op. Van de organisatie zelf.

21. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beter hadden we het ons niet kunnen wensen!

Samen met mijn tienjarige dochter, heb ik hier afgelopen zomer een geweldige vakantie mogen beleven! We hadden geboekt voor een week, maar zijn uiteindelijk twee weken gebleven. Dat zegt misschien al wel genoeg. De camping is lekker overzichtelijk en ligt mooi aan de Ourthe. De eigenaren doen hun best om er een zorgeloze vakantie van te maken. Er worden leuke activiteiten en avonden georganiseerd voor zowel de kinderen als voor de ouders. Ik vond het best spannend om dit avontuur alleen met mijn dochter aan te gaan, maar we hebben ontzettend fijne mensen mogen ontmoeten en kijken met veel plezier en warmte terug naar de tijd die we hier hebben doorgebracht!

1. August 2025

Opdringerige organisatie, oneerlijke werkwijze

Als je zo opdringerig te werk gaat, door in alle Facebook-groepen te gaan zitten, mensen ongevraagd berichten gaat sturen, als zogenaamde klant die meegeweest is je eigen bedrijf overal promoot, reviews alleen toestaat als ze positief zijn, bloggers die niet zijn meegeweest een verhaal laat schrijven enz, dan gaat dat heel snel rond binnen de doelgroep...
Jullie manier van werken is niet oké.
En jullie vakanties en manier van met klachten omgaan zijn, zoals in tig FB-groepen te lezen is, ook niet oké.

Hou het netjes, dat werkt uiteindelijk beter dan deze aanpak.

17. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fijne tijd gehad in prachtige omgeving

Een hele fijne tijd gehad bij Christiaan en Monique op de camping. Ze zijn super aardig en vriendelijk en heten je van harte welkom.
Het concept van 1 ouder camping werkt erg goed, ouders en kinderen verbinden heel snel en er groeien snel vriendschappen. Ze organiseren leuke activiteiten en excursies maar ook niet teveel en te druk en ook niet teveel harde muziek. De camping is klein en overzichtelijk, kinderen kunnen overal zelf naar toe. De douches zijn heerlijk en er is zelfs een wasmachine die je mag gebruiken. Het zwembad is koud, maar erg leuk en de ligbedden zijn super. Ook de prijzen bij de bar zijn betaalbaar.
In de avond borrelen de ouders met elkaar om elkaar beter te leren kennen en de kinderen spelen met elkaar. Ik had een safari tent en dat was helemaal top.
2 tips: de foto’s van de tent komt niet overeen met wat op de site staat, die zou ik even updaten. En een speeltuin/speelrek voor de kinderen zou een leuke toevoeging zijn.
Bedankt voor de leuke vakantie!

11. August 2025

Wat een heerlijke plek

Wat een heerlijke plek

Als een-ouder zag ik redelijk op om naar een camping te gaan met mijn 2 tienerzonen. Het idee dat als hun hun plekje hebben gevonden ik weer alleen voor de tent zou komen te zitten met een Sudokuboekje en de tijd uit zitten tot een schappelijke tijd om naar bed te gaan.

Toen kwam ik deze camping tegen en was redelijk snel verkocht. Het idee dat de meeste daar hetzelfde zouden hebben haalde me snel over.

Aangekomen op de camping werden we super fijn onthaald door Christiaan en Monique, het down to earth en relaxte hadden we dus al voordat we überhaupt een stap binnen de poort hadden gedaan.
Vanaf dan werd het alleen maar beter.

De sfeer die ze hebben weten te creëren door meteen met heel de camping een samenkomst te organiseren laat je heel snel voelen dat je niet de enige bent.

De activiteiten die vaak ook gratis waren, de goed betaalbare hapjes en drankjes bij de bar maakt dat bijna iedereen indien ze wilde de saamhorigheid kon opzoeken en ook vinden.

De mensen die ik op deze plek heb leren kennen zal ik nooit meer vergeten. Als je je er voor opensteld kun je met iedereen een gesprek hebben (en geloof me dat heb ik gedaan) de mooiste verhalen zijn de revue gepasseerd. De toegankelijkheid die dit deze camping met zich mee neemt is echt uniek.

De tenten zien er prachtig uit, de sanitair was zeker prima, het zwembad met de bedjes waren een heerlijke plaats om tot rust te komen (of een gezamenlijk watergevecht te houden). En de catering was ook lekker.

Alleen maar lof voor Christiaan, monique, Summer en Daan die dit voor mij en mijn jongens mogelijk hebben gemaakt

8. August 2025

Geen fijne sfeer

Update:
Grappig hoe na elke negatieve review meteen een lovende recensie volgt. Ik hoor via FB echt hele andere verhalen over hoe mensen het beleefd hebben, namelijk net zoals ik.

Mijn eerdere review:

Geen fijne sfeer, het was rommelig, ongeorganiseerd. Als ik iets vroeg kreeg ik het idee dat ik stoorde, ik zag stress en soms zelfs irritatie.

De camping zelf...een mooie omgeving, maar daar is alles mee gezegd. Als je houdt van krappe plaatsen, weinig comfort, geen privacy, dan moet je het vooral doen. Voor mij en degenen die ik daar ontmoet heb, in elk geval eenmalig.

11. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Monique en Christiaan zijn zó lief

Monique en Christiaan zijn zó lief! Ze runnen de camping met hart en ziel, en dat voel je in alles. De plek zelf is prachtig gelegen, omringd door natuur, en straalt rust en gezelligheid uit. Het is hier ontzettend fijn en gemoedelijk, met zoveel leuke mensen en activiteiten die tot in de puntjes georganiseerd zijn. Je merkt dat Monique en Christiaan overal over nadenken om het voor hun gasten onvergetelijk te maken.

Het sanitair is netjes, de tenten zijn top én betaalbaar. Mijn kind heeft zich enorm vermaakt en is/was elke dag enthousiast over wat er allemaal te doen was. We voelden ons vanaf het eerste moment welkom –ze zijn hier zo coulant, attent en oprecht betrokken bij hun gasten.

Mijn kind en ik reizen al jaren de wereld over maar nergens hebben we ons zo welkom gevoeld als hier.

Eerlijk gezegd snap ik die een ster review totaal niet, die ervaring staat zó ver af van wat wij hier hebben meegemaakt.

Wij kijken nu al uit naar ons volgende verblijf hier, want dit is zo’n plek waar je steeds opnieuw naar terug wilt!

15. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een onvergetelijke vakantie op een prachtige plek in de natuur

Wat een onvergetelijke vakantie hebben wij gehad op deze camping! Samen met mijn dochter van 11 jaar ben ik twee weken hier verbleven. Ik had nog nooit gehoord van een eenouder camping en was benieuwd wat het ons zou brengen.

De camping ligt op een prachtige plek midden in de natuur van de Belgische Ardennen. Kleinschalig en daardoor intiem en geschikt voor de kinderen dat alles mooi is afgebakend en veilig is. Ruime mooie tenten en je eigen tent of camper kan je opzetten langs de Ourthe.

Aangekomen op de camping werden mijn dochter en ik zeer gastvrij ontvangen door de eigenaren. Ook werden we meteen begroet door andere ouders en mijn dochter had direct een clubje vriendinnen. Er werd op de tweede dag een (gratis!) activiteit aangeboden en gingen ze steppen en een ijsje eten met alle tieners. Veel van de activiteiten waren gratis hetgeen ik op andere campings nog niet heb ervaren... prachtige wandeling gemaakt met z'n allen en yoga en meditatie op de camping. Ook het klimmen was een schot in de roos voor zowel ouders als kinderen.

Naast deze activiteiten was het vooral de binding en het contact dat de ouders en kinderen hebben ervaren tijdens deze vakantie. Er zijn vriendschappen ontstaan en iedereen deelde met elkaar. Ik heb alleen maar positieve reacties om me heen gehoord. Het team werkt heel hard en wat een gastvrije mensen zijn Monique en Christiaan.
Bedankt voor deze mooie ervaring!

4. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastische camping en geweldige vakantie beleefd!

Met wat gemengde gevoelens had ik deze vakantie een paar maanden geleden geboekt en op pad gegaan met mijn twee kids, maar direct bij aankomst viel alles op zijn plek.

De hartelijke ontvangst door de eigenaren Monique en Christiaan allereerst, de prachtige locatie aan het riviertje de Ourthe (geweldig voor de kids om on te spelen) en het onverwacht snelle en leuke contact met de reeds aanwezige campinggasten.
Vanaf het eerste moment veel spontaan en ongedwongen contact en ontzettend mooie mensen leren kennen. Soms werd het dan iets later dan 23.00 bij het kampvuur met veel mensen, maar hoort er ook wel weer bij natuurlijk op vakantie.

De faciliteiten zijn super en compleet, alles kan gevraagd en veel kan. De eigenaren faciliteren dan ook nog in veelal kosteloze activiteiten, ook om het contact tussen alleen al de kids wat te vergemakkelijken; mijn dochter deed mee aan een heel leuke tocht per step bijvoorbeeld. Maar ook het klimmen in een oude mijn is een absolute must!

De week vloog voorbij, de kids en ik hebben enorm genoten. Een groot compliment aan het team, maar ook aan de gasten. Mooie vriendschappen ontstaan. Je zou haast hopen volgend jaar weer te mogen boeken ;)

4. August 2025

zoek iets anders

Deze camping is echt heel klein, alle tenten zitten op elkaar gepropt. De tentharing van de buren zitten bijna in jouw tent en het gesnurk van de buurman klinkt alsof hij 50 cm verderop ligt, oh wacht… dat is ook zo. Eigenaren zijn net begonnen, hebben nog snel overal tenten tussen gezet dus er is amper plek om te badmintonnen en je voetbal kan je zeker thuis laten want daar is echt geen plek voor. Het zwembad is heel klein en niet verwarmd. Er zijn 2 wc's voor de vrouwen voor de hele camping.

De campingbaas en bazin snappen echt niet hoe je met gasten om moet gaan: zijn welkomstwoord startte (waar alle kinderen bij waren) met: geen tampons en condooms in de wc gooien en als je dat wel doet raakt de septictank verstopt en moet iedereen van de camping af en krijgt niemand zn geld terug want het is dan jullie schuld. Echt welkom voel je je dan... Ik kampeer al mijn hele leven maar heb dit nog nooit meegemaakt: de campingbaas die een kind naar de moeder stuurt en zegt dat het kind tent-arrest krijgt voor de rest van de avond omdat die rotzooide…

De activiteiten stellen echt niks voor en is zeker niet wat ze op de website doen geloven. Waar wij bij staan moeten ze nog verzinnen hoe ze boogschieten gaan aanbieden en prutsen ze wat met blikjes terwijl er een rij van 20 mensen bij 1 boog staan. De bazin maakt van alles en iedereen ongevraagd foto's. Ik neem aan dat die niet zomaar op de website geplaatst worden... Er zijn activiteiten voor kids tot 10 en daarna weer vanaf 12 dus als je 11 bent heb je pech gehad.

Ouders maken tot diep in de nacht herrie en de campingbaas vindt dat dat bij het concept hoort. Je hoort de autoweg heel goed.

Als je een tent huurt neem dan zelf maar extra bestek en borden mee als je niet na elke maaltijd af wil wassen want je krijgt van alles precies 1 per persoon en neem ook maar een extra tafel want je kan amper 3 borden op t tafeltje kwijt. De foto’s op de site kloppen niet met de werkelijkheid: geen mooie houten kast om je kleding in te doen, niets. En de bedden zijn van ijzer en niet van hout. Neem zelf ook maar een parasol mee want die is er ook niet. Er staan gewoon containers om in te zitten bij slecht weer, superongezellig.

Er is geen speeltuin, schommel, glijbaan, zandbak, helemaal niks. Zelfs de schaakstukken van het grote geschilderde schaakspel zijn weggehaald omdat kids er in week 1 mee rotzooien.

Je kunt geen broodjes bestellen en de pizza’s op de menukaart zijn er ook niet.

De wasmachine staat in douche terwijl bij de douches het water overloopt, hopelijk wordt niemand ge-elektrocuteert.

Echt veel en veel te duur voor wat je ervoor krijgt.

30. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastische eenoudercamping met de goede ingesteldheid

Ik ben begin juli op deze camping geweest met mijn 2 zoontjes van 8 en 10. Als alleenstaande ouder zag ik ertegenop om te gaan kamperen op een reguliere camping met gelukkige gezinnetjes waar je geen aansluiting bij vindt… Wat ben ik blij dat ik Friends2Camp in Sprimont had geboekt! Wij hadden het geluk de eerste gasten op de nagelnieuwe camping te zijn dus alles was nieuw. Bij aankomst meteen hartelijk begroet door de al aanwezige gasten. Ik had een eigen tent en een prachtige plek vlak naast de Ourthe. Na het opzetten van de tent en een warme douche meteen het mooie zwembad ingedoken. Mijn kinderen hadden al vriendjes gemaakt en om 20h verzamelde iedereen aan de vuurkorf voor een aangeboden drankje om elkaar te leren kennen. De toon was gezet. Allemaal mensen die ongeveer in dezelfde situatie zitten en met dezelfde mindset. Christian en Monique, de eigenaars, deden enorm hun best heel de week om alles voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken. Er werd een klimdag georganiseerd in de steengroeve in de buurt met ‘s avonds grote BBQ op de camping. Kinderanimatie, pingpongtornooitje, … en de ouders: die zagen hun kinderen gelukkig, samen spelen, terwijl zij ook hun leuke babbels hadden… tot laat in de avond werd er iedere avond gebabbeld en ja hoor, er waren zelfs een paar ontluikende romances ontstaan… Om maar te zeggen dat voor mij de missie van de eigenaars zeker geslaagd was! Ik ga van 15 tem 22 augustus zelfs nog een weekje terug omdat ik er zo van genoten heb! En met enkele eenouders van de vorige vakantie heb ik nog steeds contact… Voor mij een 9,5/10 voor Friends2Camp! Doe zo voort zou ik zeggen!

7. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Run away as fast as you can

The owners are truly bad people that actually ruin people’s holidays, are highly disrespectful and kick people out even if they have a booking! An advice to you all, run away from this place and find a proper camping with capable owners…

2. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn verblijf op camping Friends2Camp…

Mijn verblijf op camping Friends2Camp was helaas allesbehalve prettig. De faciliteiten waren vies en slecht onderhouden. Zo was het zwembad troebel en zaten er overal haren in het water, en de toiletten waren vaak verstopt en stonken verschrikkelijk. Het personeel was onvriendelijk en niet behulpzaam; toen ik vroeg om een extra toiletrol werd ik afgesnauwd en kreeg ik te horen dat ik maar moest wachten tot de schoonmaak. De campingplaatsen waren te klein, waardoor onze tent nauwelijks paste en we letterlijk tegen de buren aan zaten. Er was veel lawaai tot laat in de avond door dronken gasten die muziek draaiden en schreeuwden, en niemand van het personeel deed daar iets aan. Ook was er nauwelijks warm water in de douche, en het sanitair werd amper schoongemaakt—meerdere keren trof ik schimmel aan op de douchemuur. Tot slot was de wifi zo slecht dat zelfs een simpele WhatsApp-bericht niet kon worden verzonden. Kortom, ik raad deze camping absoluut niet aan en kom hier zeker nooit meer terug.

28. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas was onze ervaring echt vreselijk…

Helaas was onze ervaring echt vreselijk vandaag 😪
Een aantal weken van te voren gereserveerd.
Ik kwam met mijn dochter vanuit Luxemburg gereden waar wij wat eerder van de camping moesten. Rond 2 uur kwamen we aan bij de camping. Inchecken vanaf 3.
Ze verhuren ook ingerichte tenten en dacht dat het misschien met een kampeerplaats eerder zou kunnen, of dat we in elk geval alvast iets zouden kunnen drinken of eten en even konden plassen. We liepen we (mijn dochter van 4 en ik) vast de camping op.
We liepen naar een mevrouw met een grasmaaier en werden gelijk heel onaardig te woord gestaan. De mevrouw kwam erg gestresst op mij over. We mochten pas om 3 uur komen en we moesten maar een rondje in het dorp gaan lopen op een onvriendelijke toon.
We hebben op de parkeerplaats maar staan wachten aangezien ik mijn caravan aangekoppeld had.
Rond 3 uur liepen we daarheen. We stonden te wachten. Mijn dochter die heel direct is, zei tegen de mevrouw dat ze niet zo lief tegen mama had gedaan. mevrouw vroeg aan mij of dit zo was. Dus ik gaf aan dat wij ons inderdaad niet erg welkom voelden door hoe zij eerder tegen ons had gedaan.
Dat ze ook had kunnen zeggen van “welkom” hier zijn de toiletten en daar is de bar. Neem lekker plaats en wacht tot 3 uur.
Mevrouw werd boos en zei dat ze dat niet doen en dat normaal de poort dicht zit en we helemaal niet mochten komen. Waarop ik aangaf dat natuurlijk niet te weten. Ze begon over ons eraf te gaan zetten, want hoe ik deed stond haar niet aan. Dus ik gaf aan: jeetje laten we het gezellig houden. En ik moest wachten om in te checken. Toen ik aan de beurt was liep de mevrouw bellend weg en werd ik door meneer met mijn dochter van 4 de camping af gezet.
Alleen omdat wij dus aan hebben gegeven ons niet welkom te voelen door hoe ze reageerde! Op de parkeerplaats stond ik nog te trillen en te huilen. Mijn dochter was ook gevallen onderweg naar de uitgang en stond ook te huilen. Hij kwam weer dreigend op ons af dat hij de politie zou bellen als we niet van de parkeerplaats af zouden gaan. Ik gaf aan even te willen bijkomen voordat ik met een kind in de auto stap. Meneer belde de politie en zei dat ik dan een nacht in de cel zou slapen. Ik ben echt totaal uit mijn doen. Heb nog nooit zoiets mee gemaakt 😭
Om 4 uur stond ik dus met een huilend kind in België zonder plek om te slapen.

Ondertussen ging meneer arriverende gasten direct bij de auto opvangen zodat ze maar niet met ons zouden praten 🤣
Kan het nog steeds niet bevatten! Dacht bijna dat er een verborgen camera programma zou zijn!

Ver weg blijven van deze plek!!!

Van wat ik zo snel heb kunnen zien: alles krap op elkaar! Geen speeltuintje, weinig ruimte om überhaupt te spelen. Overstroomde doucheruimte. Heel veel geld voor wat je ziet.

Achteraf eigenlijk blij dat we daar geen week hebben hoeven doorbrengen

1. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr