Unternehmen hat geantwortet
Fantastische service bij Freek Hypotheek! Wij zijn ontzettend goed geholpen door Gerben-Jan bij het kopen van ons huis. Hij nam alle tijd voor ons, legde alles duidelijk uit en gaf ons vertrouwen i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Freek is de hypotheekadviseur van Bodegraven en omgeving. Zoek je advies over het afsluiten of aanpassen van een hypotheek? Of wil je een huis kopen en weten wat er voor jou precies mogelijk is? Dan helpen wij je graag. Bel 0172 617 907 voor direct persoonlijk contact. Freek zorgt voor je hypotheek!
Julianastraat 50, 2411 CV, Bodegraven, Zuid-Holland, Niederlande
Wij wilden een nieuwbouw appartement kopen en hadden al een eensgezins koopwoning. Wij zijn zeer goed geadviseerd door Freek. omdat er nogal wat bijzonderheden waren bij de financiering. De prettige gesprekken tijdens het proces wekten bij ons vertrouwen. Onze adviseur Ellen nam ons bij de hand en gaf uitstekende uitleg bij elke stap. Het uitgebreide en duidelijke adviesrapport kijken we nog wel eens terug.

Antwort von Freek Hypotheek - Bodegraven
Ik ben erg tevreden over het hypotheekadvies van Freek Hypotheek. Alles werd duidelijk en professioneel uitgelegd, met veel aandacht voor mijn persoonlijke situatie. De communicatie was prettig, vragen werden snel beantwoord en het hele traject is in no-time geregeld.
Dankzij Freek Hypotheek heb ik met een gerust gevoel mijn hypotheek kunnen regelen en weet ik dat ik voor toekomstig advies ook bij ze terecht kan. Ik raad Freek Hypotheek zonder twijfel aan iedereen aan die op zoek is naar betrouwbaar en deskundig hypotheekadvies.

Positief, goed geholpen.

Antwort von Freek Hypotheek - Bodegraven
Geholpen door Ellen en Brenda, met de verhoging van de hypotheek. Zij hebben ons geholpen met het aanleveren van de juiste documenten en zo zijn we tot het juiste resultaat gekomen. Erg prettige manier van communiceren!

Antwort von Freek Hypotheek - Bodegraven
We zijn erg tevreden over Freek de Hypotheek. Ze zijn erg goed bereikbaar, schakelden snel en dachten actief met ons mee. Waarin wij onzeker waren over het kopen van ons eerste huis, gaven zij ons juist veel vertrouwen. Het contact verliep prettig en we voelden ons erg op ons gemak. Er werd hard gewerkt om alles goed te regelen. Een hele fijne ervaring!

Antwort von Freek Hypotheek - Bodegraven
Fantastische service bij Freek Hypotheek!
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Gerben-Jan bij het kopen van ons huis. Hij nam alle tijd voor ons, legde alles duidelijk uit en gaf ons vertrouwen in elke stap van het proces. Dankzij zijn deskundigheid en betrokkenheid verliep alles soepel en zonder stress. Een absolute aanrader!

Antwort von Freek Hypotheek - Bodegraven
Wij zijn op een professionele en persoonlijke manier geholpen, met een goed advies en daarna een goede afhandeling van de gekozen diensten. We zijn betrokken en geïnformeerd tijdens het gehele proces en hebben dit als zeer prettig ervaren.

Antwort von Freek Hypotheek - Bodegraven
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.