Frederiksbjerg El Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har i dag haft besøg af Hans Foged - en ubetinget fornøjelse. Hans fiksede naturligvis vandtilførsels problemet med vores Miele opvaskemadkine, skarpt og hurtigt. Derudover var Hans bare top godt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hans er jo bare helt fantastisk. Han kæmpede virkeligt med min opvaskemaskine, og han fik den reddet og samtidigt er han bare super behagelig og fuld af gode råd til at forlænge holdbarheden på den.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik besøg af Hans fra Frederiksberg EL service og det tog ikke Hans mange minutter at nå ind til sagens kerne. Fik gode råd om hvordan jeg skal holde min opvaske- og vaskemaskine fri for kalk. Så rin... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og stor hjælp med at identificere fejlen på mit køleskab og fryser. Hans gik en ekstra mile for at finde en midlertidig løsning, nu når varmemesteren er ude af kontoret. Sætter stor pris p... Mehr ansehen

1. Elektriker
  2. Elektroinstallationsdienst
  3. Reparaturdienst für Waschmaschinen und Wäschetrockner

Vom Unternehmen geschrieben

Firmaet beskæftiger sig med næsten alt inden for el og reparation af den gamle boligmasse. Installation af datainstallationer, teleinstallationer og el-installationer til fabrikker, kontorer og butikker.

Hervorragend

Alle Bewertungen

113 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skiftende teknikerbesked og dårlig…

Skiftende teknikerbesked og dårlig styring
Firmaet var booket til en opvaskemaskinereparation.
1. besøg: reservedel skal skaffes hjem fra Tyskland. OK
Ca. 1 måned senere rykker vi for besøg.
2. besøg (ny tekniker). Reservedel ikke skaffet hjem (?), og der konstateres endnu en fejl > maskine for dyr at reparere. Sender i stedet tilbud på ny maskine.
Ved henvendelse til ‘kontor’ er der ikke styr på, hvem der har været der hvornår, og aftaler om besøg overholdes ikke.
Virksomhed enige i, at der ikke skal faktureres for besøg, og de beklager.
Kan ikke anbefales.

23. Januar 2025

Tilfreds kunde

Det er efterhånden svært at finde nogen, der kan og vil reparere hvidevarer. Tak til Frederiksbjerg El for hurtig og kompetent hjælp med vores opvaskemaskine.

6. Januar 2025

Kompetente medarbejdere.

Vi har nu to gange benyttet Frederiksbjerg El. Begge gange med besøg af virkelig kompetente og behagelige medarbejdere, som kan deres fag og hurtigt løste vore problemer.
Kan varmt anbefale Frederiksbjerg El.

4. Dezember 2024

Meget tilfreds

Hurtig, personlig og venlig ekspedition - både på mail og telefon. Alt blev udført meget tilfredsstillende og fik god råd og vejledning under vejs. God stil at de ringer efterfølgende og følger op på, at alt er som det skal være.

18. November 2024

Godt El arbejde

El til renovering af Bryggers og Køkken, nye loftsspot, alt sammen meget fint udført el arbejde. Montør meget fleksibel gennem hele forløbet.

26. November 2024

opsætning af lamper

Det var nemt at bestille, de kom til tiden og arbejdede hurtigt og effektivt. Og de var rare at have i huset. De ryddede op efter sig. og de arbejdede godt sammen. aswq

17. Oktober 2024

Havde givet 10 stjerner hvis det var muligt

Vi har haft fornøjelsen af at have Frederiksbjerg el til at genetablere hele vores eltavle og solcelleanlæg efter en brand. Vi er rigtig glade for at det blev Frederiksbjerg El der endte med opgaven. De har igennem hele processen været flinke, imødekommende og yderst kompetente til at løse opgaven. Efter en slem forskrækkelse med en brand i en eltavle, var det af stor betydning, at dem der lavede genetableringen, også var professionelle og kunne give os en god ro i kroppen igen, uden bekymring for at der var udført forkerte installationer, der kunne forsage en brand. Vi har kun mødt meget professionelle medarbejdere, der har haft 110% styr på lovgivning, installationer og dimensioneringer af kabler, sikringer osv. Vi har fået løst alle opgaver uden problemer, og vi har en klar opfattelse af at vi er blevet taget i hånden, og at vores ønsker er blevet imødekommet. Der har samtidig været meget kort tid imellem imellem at vi har meldt klar til besøg, til at installatøren stod klar hos os. Alt arbejde står flot og pænt udført, og der er altid blevet ryddet pænt op efter hver besøg. Kæmpe tak til Hinrik og Carl Emil for det gode samarbejde. Vi er ikke i tvivl om hvem vi kontakter næste gang vi skal have udført el-arbejde. Det bliver uden tvivl Frederiksbjerg El.

22. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtigt, smertefrit, og biligere end forventet

Jeg havde en mindre elopgave jeg bare gerne ville have klaret hurtigt. Elektrikeren kom dagen efter kl. 9, efter lige at have tjekket om det var OK at komme før tid, da han havde et hul i kalenderen. En time senere var han færdig.

Da regningen kom blev jeg også glædeligt overrasket, da den var billigere end jeg havde forventet.

8. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pynter på fakturaen.

1 stjerne.
1) Vi har skulle betale ekstra fordi montøren eftersigende skulle have brugt 20 min på at finde parkering i et område med massere af gratis parkering (har aldrig selv haft problem i alt den tid jeg har boet her). Kl. 11 der rigelig fri parkering i området.
2) Montøren ringede og sagde han ville være der om 20 min. Han kom præcis som forventet - ergo har han IKKE brugt 20 min på at skulle parkere. Fakturaen er pyntet.
3) Vi betalte for hans parkering i et område med gratis parkering overalt!
4) Vi klagede over regningen. Montøren var tilstede i bygningen i fra 11-11:40/45. Men fordi han har siddet i sin bil til kl. 12:24 (ifølge firmaets gps) skal vi også betale for det. (Dette har højst sandsynligt været hans frokost pause)
5) Montøren lovede at sende informationer omkring skift af varmelegeme. Det gjorde han aldrig.
6) Montøren sagde vi ville blive faktureret for 1 time. Men vi blev faktureret for mere.

13. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr