Hans er jo bare helt fantastisk. Han kæmpede virkeligt med min opvaskemaskine, og han fik den reddet og samtidigt er han bare super behagelig og fuld af gode råd til at forlænge holdbarheden på den.
Fik besøg af Hans fra Frederiksberg EL service og det tog ikke Hans mange minutter at nå ind til sagens kerne. Fik gode råd om hvordan jeg skal holde min opvaske- og vaskemaskine fri for kalk. Så rin... Mehr ansehen
God service og stor hjælp med at identificere fejlen på mit køleskab og fryser. Hans gik en ekstra mile for at finde en midlertidig løsning, nu når varmemesteren er ude af kontoret. Sætter stor pris p... Mehr ansehen
Mega glad, jeg havde sovet over mig, men da jeg ringede kom han tilbage (: det brhøvede han ikke, men han fik medføelse med mig haha. Han fixede det lynhurtig, og fortalte mig hvad jeg skulle købe og... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Firmaet beskæftiger sig med næsten alt inden for el og reparation af den gamle boligmasse. Installation af datainstallationer, teleinstallationer og el-installationer til fabrikker, kontorer og butikker.
Skanderborgvej 111, 8260, Viby J, Dänemark
- Info@frederiksbjergel.dk
- www.frederiksbjergel.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 40 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
En meget professionel og smilende montør. 😊
Fejlen blev hurtigt lokaliseret og ordnet. Jeg fik forklaret hvordan jeg skulle ordne det, for at undgå fejlen fremover. 😊
Rigtig god service!
12/10 oplevelse ;)
12/10 oplevelse ;)
Hans Foged var utrolig imødekommende, rar, dygtig og kom med oprigtigt gode fifs til vedligehold af vores hvidevarer. Vi har aldrig oplevet SÅ god expertise og tilgang til kundeservice.
Alt i alt kæmpe anbefaling :)
Skulle have skiftet et varmelegeme på…
Skulle have skiftet et varmelegeme på en vaskemaskine. Havde selv fejlsøgt og vidste allerede der var fejlen.
Tekniker kommer, åbner lågen på maskinen og siger med det samme at det gummi der sidder der også meget snart skal skiftes.
Vi bliver enige om at det ikke kan betale sig og vi hellere skal købe en ny maskine.
Tidsforbrug mindre end 5 minutter.
Vi køber ikke ny maskine gennem dem, da vi fandt et bedre tilbud et andet sted og økonomien er presset i disse tider.
Regning for mindre end 5 minutter hvor der intet er gjort: 900,-
Er godt klar over at det koster at en tekniker kommer ud… meeeen.
Ikke specielt sympatisk.

Antwort von Frederiksbjerg El
Hans kom, så og sejrede!
Hans kom med sin støvsuger og ordnede opvaskemaskinen, der ikke ku lukke vandet ud! Og gav os derefter instruktioner i anvendelse, rengøring og afkalkning - ikke bare af opvaskemaskinen men også vaskemaskinen! Altsammen leveret med faglig holdning og kærlig humor! God service - tak for det
God og effektiv service inklusiv gode…
God og effektiv service inklusiv gode tips til vedligeholdelse af hårde hvidevarer.
Hans er super dygtig og flink.
Udskiftning af eltavle, nyt jordspyd, og flere opgaver
Flot arbejde med eltavle, jordspyd mm i ældre hus, der har krævet kreative løsninger.
En akut situation med en ødelagt eltavle. Frederiksbjerg el trådte til med det samme. Moammar lokaliserede årsagen og lavede hurtigt nødstrøm. Anders fik opgaven og har været utrolig grundig og håndteret uforudsete udfordringer med ro og og fundet kreative løsninger, hvor jeg er taget med på råd. Tak for det.
Opgaven voksede til 3 hele arbejdsdage, hvilket ingen kunne forudse. Og alligevel holder Frederiksbjerg el aftale om pris, og sikrer mig nyeste udgave af eltavlen,
Et overklippet udendørs kabel måtte repareres under jord og Anders ringede og håbede at flisen var lagt pænt nok ned. Det er utrolig ordentligt lavet. Han måtte flytte en gasflaske, for at få jordspyd ned i 2 m dybde. Og han ringede og undskyldte, at han ikke kunne få regulator sat på flasken igen.
Jeg kan kun anbefale. Tak til John for at koordinere. Du har været nem at få fat på. En rigtig god oplevelse med en virkelig svær opgave.
Servicen var helt i top
Servicen var helt i top. Vi fik løst problemet. Der medfulgte tjek og gode råd omkring vedligehold af øvrige hårde hvide vare. En behagelig oplevelse at have Hans forbi.
Dog var Hans ikke informeret om, at han var booket til at komme ud forbi os denne formiddag, men da jeg ringede kl 11 og spurgte, hvor han blev af, kom han rimeligt hurtigt.
Den gode service opvejede dog forsinkelsen :-)
meget ærlige
meget ærlige - lige til og fuld af gode raad!
Noget vi alle har brug for i disse tider - kan give ham (og firmaet) mine bedste anbefalinger
mvh
Borghildur
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Hurtigt service, mega sød tekniker (Hans Foged). Hans kom og så hvad problemet med vores ovn var, og fiksede det kort tid efter samme dag. Trods der skulle hentes dele til ovnen, andre steder fra.
Faktisk service og hurtig eksekvering
Faktisk service og hurtig eksekvering. Hans er super kompetent!
Fremragende og hurtig service
Fremragende og hurtig service! Hans fra Frederiksbjerg el får mine varmeste anbefalinger.
Flink og behagelig elektriker
Flink og behagelig elektriker, som vidste hvad han skulle.
God pris
Problrmer med opvaskemaskine
Hans Foged har været her og ordne min opvaskemaskine, som ikke lukkede vandet ud. Det blev gjort grundigt, så maskinen fungerer igen, og jeg fik gode og venlige råd til pleje af maskinen, så den holder længere.
Jeg fik meget god og grundig vejledning…
Jeg fik meget god og grundig vejledning fra Hans, som kom og tilså vores opvaskemaskine. Bedste anbefaling herfra.
Hurtigt og effektivt
Hurtigt og effektivt, flink tekniker og gode tips til fremtidig vedligehold
Super service!
Hans kom til aftalt tid. Han var præcis i sin vurdering af hvad der var galt med vores tørretumbler - og gav ovenikøbet gode, brugbare råd omkring brug og vedligeholdelse af vores øvrige hårde hvidevarer.
Klar anbefaling herfra!
/René Toldbod
Imødekommende og kompetente
Vi fik et klart overblik over pris, tidsforbrug og opgavens omfang.
Opgaven blev udført uden problemer af en imødekommende medarbejder.
Jeg har haft Hans på besøg til at lave…
Jeg har haft Hans på besøg til at lave min ovn. Og sikke en service! Han havde styr på hvad han lavede, og leverede med godt humør og gode livsråd i mens. Jeg vil alle dage anbefale Hans, og håber næsten jeg får en anledning til at få besøg af ham igen!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.