Frederiksbjerg El Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og stor hjælp med at identificere fejlen på mit køleskab og fryser. Hans gik en ekstra mile for at finde en midlertidig løsning, nu når varmemesteren er ude af kontoret. Sætter stor pris p... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega glad, jeg havde sovet over mig, men da jeg ringede kom han tilbage (: det brhøvede han ikke, men han fik medføelse med mig haha. Han fixede det lynhurtig, og fortalte mig hvad jeg skulle købe og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft besøg af Hans Foged fra Frederiksbjerg El og han skulle hjælpe mig med, at få lågen på min indbyggede fryser til at slutte tæt igen. Opgaven løste han hurtigt og han gav mig derudover n... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har brugt Frederiksbjerg El et par gange. Først til montering af nye stikkontakter og sidst til reparation af en Easee elbils-lader. Til sidstnævnte opgave fik elektrikeren og lærlingen fat i lade... Mehr ansehen

1. Elektriker
  2. Elektroinstallationsdienst
  3. Reparaturdienst für Waschmaschinen und Wäschetrockner

Vom Unternehmen geschrieben

Firmaet beskæftiger sig med næsten alt inden for el og reparation af den gamle boligmasse. Installation af datainstallationer, teleinstallationer og el-installationer til fabrikker, kontorer og butikker.

Hervorragend

Alle Bewertungen

110 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enig i alle de positive anmeldelser

Er helt enig i alle de positive anmeldelser. Jacob installerede mit komfur og Thomas satte lampe op i badeværelse. Begge var behagelige personer og superkompetente. De digitale løsninger til reservation og betaling med mobilepay er velfungerende. Og priserne er yderst rimelige.

23. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

1000 tak for besøget af jeres…

1000 tak for besøget af jeres elektriker Sebastian.
Han var overordentlig sød og fagligt meget dygtig. Han fik hurtigt afklaret og udbedret problemet.
De varmeste anbefalinger herfra.
Hils ham mange gange og sig tak

17. März 2026

Godt arbejde

Rigtig fint arbejde og god kommunikation med privat ladestander.

Holdt mundtlige aftaler af pris, selv ved uforudsete udfordringer.

3. Februar 2026

Kompetent arbejde

Kompetent arbejde af Stefan, som desuden er yderst imødekommende og gerne forklarer det udførte arbejde og foreslår mulige forbedringer - uden at man står med en fornemmelse af, at det drejer sig om mersalg. Slutpris som aftalt og rimelig for opgaven. Fuldt ud tilfreds.

2. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En kompetent hvidevareteknikker kom ud til hjælp.

Efter at have været irriteret over kogeplader, hvor kun to ud af fire virkede, kontaktede vi Aarhus Hvidevareservice.
Hvidevarer tekniker Hans Foged kom hurtigt og fandt ligeledes hurtigt fejlen.
Vi kom ind på vedligehold af hårde hvidevarer og fik her råd vejledning og hvornår det er en ide at skifte til nyt.
Vi kan varmt anbefale dette firma.

3. Februar 2026

Utrolig god service

Utrolig god service. Jeg skrev til firmaet søndag eftermiddag. Mandag formiddag kom reperatør Hans, han fik hurtigt gang i min opvasker, uden brug af dyre reservedele. En rigtig rar fyr. Tak for i kom hurtigt. vh Ann

30. Januar 2026

Hans var fagligt kompetent

Hans var fagligt kompetent, og sagde tingene som de var. Fulgte det fint op med lidt huslige råd til at holde sine maskiner kørende i længere tid.
Så en god oplevelse, og kan godt anbefales - samt billigere end at købe nyt. 💪

21. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget god information om at passe på hårde hvidevarer.

Min vaskemaskine kunne ikke laves. Jeg fik rigtig god information af Hans om, hvordan man passer godt på vaskemaskinen og også opvaskemaskinen. Jeg blev bedt om at skrive det hele ned, så jeg ikke glemte alle de gode råd. Min næste vaskemaskine kommer til at holde længe, for nu ved jeg mere om rigtig god pleje af den.

22. Januar 2026

Altid bare god service

Altid bare god service. De rykker rundt på tingene og får det til at passe, når man virkeligt er i knibe. Perfekt arbejde, megasøde folk og helt fair pris.

6. Januar 2026

Frederiksbjerg El / Hans fiksede

Havde besøg af Hans der kom og fiksede en kondenstørretumbler. Pumpen var stoppet, og det blev klaret lynhurtigt. Han kom morgenen efter vi havde ringet.
Oven i den service, fik vi en masse nyttige råd og tips til vedligeholdelse af pleje af vaskemaskine og opvasker.
Meget behageligt besøg, og varmeste anbefalinger herfra.

13. Januar 2026

Rigtig god service

Rigtig god oplevelse med aarhushvidevareservice.dk (Frederiksbjerg El). Det var nemt at booke online, og jeg fik endda opfølgning dagen efter besøget.

Servicen var virkelig god: imødekommende, professionel og effektiv. Teknikeren (Hans) fandt hurtigt problemet med min opvaskemaskine og fik det løst. Derudover tog han sig tid til at give nogle virkelig gode og brugbare råd til vedligeholdelse – ikke kun af opvaskemaskinen, men også af min vaskemaskine.

Det er anden gang, jeg bruger denne virksomhed (sidste gang for ca. 1,5 år siden), og begge gange har servicen været på samme høje niveau. Kan klart anbefales.

13. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr