Fredericia Kommune Bewertungen 19

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En meget socialt belastet by og passiv uengageret kommune. Regn ikke med hjælp fra kommunen.

En af Danmarks mest socialt belastede byer, som ikke hjælper sine egne. Hjemløse der ikke var i live i -10 grader frost, hvis ikke det var for deres hund, får hverken hjælp til mad, bolig eller overnatning i den kolde tid.

Primært overvægtige bitre ældre damer bestrider funktionen på biblioteket ift bestilling af pas og kørekort. De kunne ikke være mere bitre, afvisende og ligeglad med hvad service er. De er der ikke for borgernes skyld.

Skrald der ikke afhentes.

+40cm sne der ikke fjernes på veje eller cykelstier.

Unge der ingen steder har at være om aftenen i en by som ingen aktiviteter har til dem. Så de hænger ud på gaden eller biblioteket, som de raserer (ødelægger).

Har forsøgt at søge et tilskud til bolig depositum og tandlæge hjælp men et blevet udmyget med tonsvis af krav begge gange, jeg ikke kan imødekomme pga manglende økonomi hertil.
Det er ydmygende at bede om hjælp, men forventer yderligere ydmygelse - ved henvendelse.

Det er en nådeløs kynisk afvisende kommune og jeg vil ikke anbefale andre at søge hjælp her eller flytte hertil.

27. März 2026

I had a very poor experience with Fredericia Kommune

I had a very poor experience with Fredericia Kommune Borgerservice.

As an EU citizen, I know that a yellow card is not required to handle basic registration — a valid passport should be sufficient. However, the staff refused to proceed and did not even properly review my documents.

I was given no real help or clear explanation, and it felt like they were unwilling to assist at all. Because of this, I had to travel to Odense, where everything was handled quickly and professionally without any issues.

This was the worst experience I have had with a public institution in any country. The lack of competence, respect, and willingness to help was very disappointing.

I hope this office improves its service and treats people more professionally in the future.

24. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Din Indgang er en redningsplanke for…

Din Indgang er en redningsplanke for borgere i Fredericia kommune, der af forskellige årsager har brug for hjælp til, at komme i balance og selvforståelse og tilbage til det liv, der giver mening for Borgeren.
Jeg takker Gitte og Rikke for deres støtte og hjælp til mig. De er mit lys i min mørke tid efter tabet af min søn.
Og de coacher mig, så jeg igen kommer tilbage til et godt liv.
Jeg er taknemmelig og siger tak
Vh
Jimmy

22. September 2025

Dyr renovation

Dyr renovation
Vi betaler i forvejen 160kr pr tømning og bare fordi, jeg misser en dag, så koster det 250kr, hvis man vil have ekstra tømning. Glem det🤬🤬🤬🤬

25. November 2024

Kommunal effektivitet....

Blev indkaldt til møde i Familieafdelingen kl. 0900.
Ventede i over en time.
Efter 2 forgæves opkald til Charlotte Birchedal samt indtalt besked på telefonsvarer, så gik vi.

2. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ukorrekte åbningstider på nettet!

Hvis man går ind på nettet under Fredericia rådhus meddeles det, at lukketiden er kl. 14.00 på en torsdag, hvor lukketiden er kl. 17.00!
Jeg ringede for at meddele dette, men en meget afvisende og uvenlig omstillingdame havde ingen interesse i at få det rettet! Hun mente ikke, at nogen benyttede Fredericia rådhus på nettet!
I skal undervise jeres ansatte i, at I er til for borgernes skyld og ikke for jeres egen skyld!

16. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tager barn fra forældre og giver…

Tager barn fra forældre og giver medhold til psykisk syg mor i stedet for at give medhold til en rask omsorgsfuld far der elsker sine børn.. børn vil hellere bo hos far men mor er psykisk syg og vil have dem boende. Skubber udsatte børn ud i kriminalitet. Skubber udsatte børn i boliger med stof misbrugere. Svigt på højeste plan. Sagsbehandler opsiger job grundet politi efterforskning og kommer hurtigt tilbage efter ophørt efterforskning. Snyder unge mennesker og sender børn tilbage til vold i hjemmet. Udviser falsk sympati…

19. Dezember 2023

Ignorerer deres borgere

For 4 måneder siden kontaktede jeg teknisk forvaltning vedr den megen og til tider meget hurtige kørsel på Treldevej i Nordbyen. Der mangler nogle effektive fartbump og mere politi generelt i byen. Fartbumpene hører under kommunen men de er tilsyneladende ligeglade med at der bliver kørt alt for stærkt i området. Der er i hvert ikke sket noget som helst og farten er stadig den samme. Alt for høj.

26. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter at have boet så længe her i…

Efter at have boet så længe her i kommunen trænger vi til at f nye læger til byen. Lokalpsykiatrien fungerer slet ikke. Meget bedre veluddannede personale der vil behandle deres patienter med forståelse, empati og respekt. Det er sådan tiltrængt her i byen. Når man ringer til borgerservice med en vigtig besked, får man så at vide mange gange at vedkommende ikke er der den dag. Det er meget dårlig service.
Meget bedre veluddannede erfarne læger, psykiatere og andre servicemindede personale til byen samt bedre udbud af f.eks veganske madoplevelser til byen.Denne by vil jeg ikke anbefale nogen at flytte til.

2. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fredericia indre by er en møgbeskidt og…

Fredericia indre by er en møgbeskidt og vammel takket være vej og Park. I Fredericia flyder det med dyrelort i gader og stræder, der er plamager og bræk på fortovene og samtlige gyder og indgangspartier i opgange stinker af tis.....!!! Sammenlignet med andre danske byer er Fredericia en rotte rede, som er på niveau med Liverpool, og andre uhumske byer i UK. Takket være uduelige Fredericia kommune som undskylder alting med at der skal spares...!

For øvrigt er der ikke noget at komme efter for unge mennesker og teenager. Fredericia er kun tilegnet pensionister og små børns familier.

5. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Familieafdelingen i Fredericia kommune…

Familieafdelingen i Fredericia kommune burde have 0 stjerner, hvis det var muligt.

Useriøs sagsbehandling, useriøs tilgang til klager over kommunen, kommunens sagsbehandlere besvarer klager over én selv, øjensynlig direkte lovstridigt sagsbehandling ift. Serviceloven § 155 og 155a og øjensynlig direkte lovstridigt ift. Straffeloven kapitel 17, Falsk forklaring og Falsk anklage osv. osv.

Familieafdelingen benytter sig angiveligt bevidst af chikane overfor borgere, som stiller spørgsmål ved afdelingens sagsbehandling eller mangel på samme

På samme vis benyttes forhold som angiveligt "kammerateri", beskyttelse af hinanden, tilsidesættelse af almindelig forretningsskik og gældende retningslinjer og lovgivning på området

Familieafdelingen nægter, at forholde sig til ovenstående

27. Januar 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kludret webdesign og overskuelighed.

Ofte, finder jeg kun hvad jeg søger, gennem tilfældige links på siden, og ved ren og skær tilfælde.

For at lette min søgning på siden,har jeg forgæves forsøgt at bruge søgefunktionen, der ikke fremsætter links til relevante sider på hjemmesiden, men kun nogle dokumenter der vedrører søgeordet.

17. Februar 2012
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ADVARSEL: Ikke en foreningsby!

Har igennem de sidste mange år været medlem af dem lokale rollespilsforening som på på grund af kommunen har måttet miste flere og flere medlemmer.

Det sker fordi at kommunen som et krav for at man kan få støtte fra dem kræver at man har et vist kontingent, hvilket ikke går særligt godt i spæn med at man prøver at køre en non-profit organisation. Foreningen startede ud med et kontingent på 100,- kr. om året, som sammen med støtten fra kommunen gjorde at vi sagtens kunne købe de materialer vi havde brug for for at underholde de mere end 120 månedlige deltagere i alderen 13-50 år. Kommunen har langsomt hævet minimumskontingentet til (i runde tal) 450,- om året for at kvalificere sig til støtte. Vi har droppet kommunen og deres støtte og sat kontingentet ned igen og må nu søge støtte privat i stedet.

3. April 2011
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr