Ik heb net de Sigma 105mm F/2.8 EX DG Macro OS HSM Nikon FX gekocht bij Foto Konijnenberg, ik ben er zeer tevreden van! Ook de klantenservice was uitstekend! Zeker een aanrader om daar naartoe te... Mehr ansehen
Spiegelreflex-camera besteld met extra lens en wat toebehoren. Rond 16:00/17:00 uur besteld, volgende dag binnen gekregen. Toen het pakket werd aangeboden bij postNL meteen per mail een track&t... Mehr ansehen
After many e-mail, I haven't got anything but answers that seem to be automatic. Warranty issues aren't probably interesting. Question asked In english should be answer ed In same language, not du... Mehr ansehen
Nikkor AF-S 24-120mm F4.0 G IF-ED VR Nano besteld bij Foto Konijnenberg. Goede levering. Communicatie kwam door drukte wat traag op gang. Uiteindelijk werd er steeds snel en kundig gereageerd. Nu al... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Al sinds 1974 zijn wij de toonaangevende specialist in Europa op het gebied van foto- en videoapparatuur en aanverwante artikelen. Wat Foto Konijnenberg in de markt onderscheidt - naast het enorme productaanbod - is om te beginnen een ongeëvenaarde hoeveelheid productkennis en praktische ervaring. Onze verkoopadviseurs zijn stuk voor stuk enthousiaste foto- en videoliefhebbers die hun vak op de voet volgen en dus precies weten waarover ze praten. Zo bent u als klant altijd verzekerd van een advies dat perfect aansluit op uw wensen en mogelijkheden.
Essebaan 55, 2908 LJ, Capelle aan den IJssel, Niederlande
- 0546-671843
- klantenservice@foto-konijnenberg.nl
- www.fotokonijnenberg.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Top winkel met tijd en aandacht voor jou als klant.
Top winkel! Ik kom al jaren bij Foto Konijnenberg voor vrijwel al mijn camera-apparatuur. Een trip naar Den Ham is als een dagje uit, waarbij je in de winkel vriendelijk te woord gestaan en ook in de gelegenheid bent die ene camera of objectief even uit te proberen en te testen alvorens een beslissing te nemen. Dat alles is toch wel een groot pluspunt tegenover kopen via internet. Geeft toch een gevoel van veiligheid.
Ik heb begin deze maand mijn EOS 30D camera vervangen met de EOS80D, nadat ik in de winkel enkele alternatieven kon uitproberen en mij de verschillen werd uitgelegd. Foto Konijnenberg: bedankt!
Zeer tevreden!
Ik kom regelmatig bij Foto Konijnenberg en wordt nooit teleurgesteld. Niet over de aankopen, want ik krijg prima advies, maar ook niet over de deskundigheid en vriendelijkheid van het personeel.
waarom Foto Konijnenberg
sinds januari 2017 koop ik bij FK: video camera en toebehoren. prettige ontvangst en service. het personeel denkt mee om tot de goede oplossing en aanschaf van het juiste product te komen.
ik kan iedereen die de aanschaf van een foto/videocamera overweegt Foto Konijnenberg van harte aanbevelen.
Jacques Westerveen
Bewust gelokt om nieuwe lens te kopen ?
Afgekomen op een aantrekkelijk geprijsde 600mm occassion. Bleek onscherpe winkeldochter te zijn. Goede inruilprijs 400mm. Wel vervelende miscommunicatie bij FK over lenskap. Ondanks verkeerde info over gewicht, toch nieuwe 600 mm gekocht. Compliment aan de dame die mijn 50 euro vond en eerlijk terug gaf. Vraag je je toch achteraf af, wisten ze werkelijk niet dat de occassion zo slecht van kwaliteit was ?
Zaalk met oog voor de klant
Op een hele prettige manier geholpen en goede service bij schade aan camera.
Goede service.
Na het kopen van een camera was er een probleem met de batterij ontstaan, ik heb gemaild en het probleem bespreekbaar gemaakt. Binnen een dag! Antwoord terug dat er een vervangend product zou worden opgestuurd die ik de volgende dag binnen had, dat is nog eens service.
Zeer tevreden met de aankoop van mijn Coman carbon Monopod.
Met de aankoop van mijn Coman carbon Monopod en Manfretto kop ben ik heel goed geholpen, net even een steviger exemplaar en ik kon alles uitproberen in de winkel, top. Nu ik het gebruik ben ik zeer tevreden, precies wat ik wilde.
Perfecte hulp en advies bij het…
Perfecte hulp en advies bij het wisselen van de kamera. Geen moment spijt van gehad
Geweldige professionele service gehad.
Thuis komen
Voor mij dé fotografiewinkel .
Heb je een vraag wil je het beste van het beste ,of vergelijkbaar dan ben je aan het juiste adres . kwaliteit en service staan hier hoog in het vaandel.hier werken de mensen met passie voor het vak geen vraag is raar en vaak zijn er super mooie oplossingen van echte vakmensen met passie en expertise. Thuis komen voor een fotograaf . beginnende of experts
Verkopen demotoestel als Nieuw!! Opgelet
Ik heb op 20/12/2018 een Fuji x-e3 met 18-55 besteld.
Kwam aan 21/12/2018. Ik doe doos open en zag dat er al een batterij inzat! Op batterij stond Demo FK. Ik had een nieuw toestel besteld. Ze verkopen dus demotoestellen als nieuw! Opletten dus!!!
Dag zelf hebben ze het via UPS komen laten ophalen en mijn geld via paypal teruggestord maar helaas geeft paypal het pas 03/01/2019 pas vrij!!! Helemaal niet leuk want wou toestel voor de feestdagen gebruiken! Het gaat om 999 euro!
Gewoon top!
Ik kom al jaren in de winkel en ben zeer tevreden over hun service. De webshop doet er niet onder. Alles voor de professional en de hobby fotograaf. Top.
Prima service
Prima service, ik wist alleen niet dat ik zolang moet wachten op een lenskapje, omdat deze niet op voorraad is. Ik wacht rustig af dus.
Voor mij de perfecte fotozaak
Veel kennis, geven goed advies en verkopen niet voor het verkopen. Het product kan getest worden en moet bij je passen. Er wordt ruim tijd voor je genomen, of je nu een beginner met klein budget bent of een proffesionel met groot budget.
Misschien niet altijd de goedkoopste maar de service en kennis maakt veel goed!
Dat kunnen de productie winkels met veel reclame nooit evenaren.
Zeer goed geholpen
Zeer goed geholpen, ik kom hier al jaren. Altijd goed en eerlijk advies!
Zeer tevreden over adviezen en sevice
Deskundig en klantvriendelijk personeel.
Elke keer weer een plezier om…
Elke keer weer een plezier om deskundige verkopers te ontmoeten. En dat voor een heel acceptabele prijs met een breed assortiment.
Zeer deskundig en vriendelijk advies
Zeer deskundig en vriendelijk advies, hoogste inruilpriijs.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.