God kundeservice Modtog først en bog, hvor skriften var meget større end den, som fremgik inden bestilling. Det viste sig dog, at jeg ikke havde fået dobbelttjekket i "preview", hvor jeg ville h... Mehr ansehen
Jeg bestilte en pakke med software, nærmere bestemt Pinacle ultimate HD 14. Jeg må tilstå jeg ikke kendte Ders firma i forvejen, men er yderst tilfreds med den hurtige og præcise fremsendelse. Speci... Mehr ansehen
Sidder nu endelig med mit nye Canon kamera i hånden og tænker at jeg godt nok har ventet lææænge på det. Men alligevel er jeg super tilfreds med FotoFun. Jeg er nemlig blevet holdt informeret undervej... Mehr ansehen
Alt forløb som det skulle og produkterne jeg bestilte (stativ, ball head og filter) var alle til de billigste priser man kunne finde på nettet og på lager. Blev sendt samme dag fra Foto-fun og... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Foto-Fun.dk Digitalshoppen med det store udvalg af digitale kamera, video kamera, DVD optager, GPS navigation samt kamera tilbehør til faste lave priser.
Elmevej 6, 5210, Odense NV, Dänemark
- foto@foto-fun.dk
- www.foto-fun.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Alt klappede til punkt og prikke
Jeg kom til at bestille umiddelbart før påske, hvilket selvfølgelig var dumt. Men alligevel havde jeg pakken i dag den første hverdag efter påske. Undervejs var jeg løbende blevet holdt orienteret. Glimrende tilfreds!
God service, men levering gik ikke helt som forventet.
Bestilte søndag og modtog først min pakke torsdag. De skulle bruge 3 dag på at afsende pakken. Regnede med at den ville være der tirsdag eller onsdag. Havde en mail korrespendance med foto-fun og de var gode til at svare på mine spørgsmål samt svarede tilbage med det samme. Ellers er jeg utrolig tilfreds med min vare, lever op til mine forventninger. Kan anbefale BlackRapid RS-W1 til kvinder, super lækker kamerarem, meget nem at bruge.
Hurtig levering med god information
Bestilte kamera tirsdag og havde det torsdag, med god information hele vejen
Super kundeservice
Jeg har endnu ikke købt noget, men har stillet nogle indgående spørgsmål til et videokamera, og har fået meget fyldestgørende svar.
Tusind tak for det!
God oplevelse, med et lille minus
Jeg har købt en Black Rapid rs-7 kamerarem og prisen på den var ens på rigtig mange sider, så prisen på fragt fik lov at betemme hvor jeg handlede.
på foto-fun.dk var der en fin feature, der kunne vise prisen inkl. fragt.
Men da jeg ville checke ud, vist det sig, at fragten var med afhentning på posthuset, hvilket jeg ikke ønskede og derfor blev fragten dyrere. Det er en lille ting, men det ville være bedre, i mine øjne, hvis prisen inkl. fragt dækkede den mest almindelige fragtmetode, Post DK med omdeling, og man så senere så, at man kunne spare lidt penge, hvis man gad at bevæge sig ned på posthuset.
Eller er jeg ganske tilfreds.
Bestilte torsdag, kom fredag, hurtig svar via mail, god pris
Hurtig levering og fantastisk service
Bestiller kamera, sdhc kort og taske. Leveret som lovet, men tasken passer ikke til kameraet, det viste sig at det delvist var min egen skyld.
Sender en mail hvor jeg gør opmærksom på problemet og tasken bliver byttet uden problemer. Bare ok :-)
Hurtig og som aftalt levering, med høflig mailkorrespondance i mellemtiden
Skulle bruge et stativ + hoved til mit spejlreflekskamera.
Jeg bestilte det omkring kl. 18.20, onsdag aften. Jeg ville så lige tjekke hvor langt pakken var kommet om torsdagen, men eftersom de ikke har et telefonnummer at ringe på måtte jeg skrive en mail til dem fra deres hjemmeside. Jeg vidste ikke hvor lang tid der ville gå, men 8 minutter efter jeg havde sendt spørgsmålet kom der en høflig mail retur, om at bestillingen var pakket og klar til at komme af sted med dagens
leveringer, og i omkring samme tid fik jeg så også afsendelsesmailen ved siden af, med trackingnummeret.
Fredag kom pakken så, og produktet var også som ønsket, ligesom leveringen. Hvordan man snakker til kunderne er noget jeg lægger mærke til og tager med i mine overvejelser når jeg overvejer at handle igen hos butikker, og her var behandlingen god.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos foto-fun!
Perfekt!
Dette var min første handel hos Foto Fun - købte en fototaske, hvor leveringstid var angivet til 2-3 dage. Bestilte lørdag og modtog den rigtige vare om onsdagen - bedre kan det vist ikke gøres!
Ug med kryds og slange :-)
Troværdig
Jeg bestilte et digitalt kamera hos Foto Fun og der kom lynhurtigt en bestillingsbekræftelse. Efter afsendelse kom der et tracking nummer til Post Danmark så forsendelsen kunne følges.
Leveringstiden passede med det der var angivet på hjemmesiden så det kunne ikke være bedre.
Mvh. Poul O.
Hartmann
Flot Flot, er en ekstra stjerne værd
Har aldrig fået så hurtg eksp. Bestilt og modtaget inden 24 timer
Sådan skal det gøres
Bestilte et kamera torsdag aften og fik det onsdag. Helt igennem
som anført. Advis kom tirsdag aften med track og trace.
Bare perfekt, anbefales på det bedste.
Foto Fun er fin.
Jeg har handlet flere gange ved Foto Fun, og jeg kan bestemt anbefale butikken.
Enorm Hurtig Levering.
Jeg bestilte nogle varer d.17-8-2012,,og disse vare blev afsendt med Post Danmark samme dag,,Hvad kan man mere forlange.
GODT GÅET--FOTO-FUN.
Bestilte kamerarem torsdag - leveret fredag formiddag. Superhurtigt.
De skriver at varen er på lager, og det var den ikke
Varen blev leveret hurtigt, bare en anden farve end der var bestilt også en anden farve, den der står på fakturaen. De tilbyder at sende en pakkelabel, så det kan retureres gratis, men skriver intet om at man kan få pengene tilbage..... Heldigvis er farven ikke helt håbløs, så jeg beholder varen, gider ikke bøvl
God butik
Købte fujifilm x100 til en god pris, et hukommelseskort, og et læder etui. Pakke kom forholdvis hurtigt. Men etuiet var i restordre - men kom dog nogle dage efter. Tæt på de fem stjerner...
5 dages levering blev til 3
Meget hurtig levering. Den sidste stjerne kunne de have fået, hvis fakturaen blev sendt elektronisk. Den kom desværre på papir.
Super Service...
lidt problemer i starten, pakken var forsvundet hos PostDanmark, men hurtig respons på mail fra Ulrik, dagen efter blev pakken leveret, kan kun anbefale at handle her.
Søgt på edbpriser.dk, her var foto-fun billigst.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.