Vår kontakt Carl hade ett trevligt och…
Vår kontakt Carl hade ett trevligt och bra bemötande från första besök till avslutad affär. Svarade snabbt och kunnigt på frågor, både sälj- och köpprocessen kändes trygg och bra.
Sålde mig en bil som. A som en polerad bajskorv, skitfin i lack och inredning, även motorrummet såg fint ut. Stereon funkade inte, AC funkade inte, varningslampa tändes efter 5 mil för problem med avgasrening, däcken gick inte att få loss, der va 20 grader kallt när jag köpte den så ac- problemet va svårt att upptäcka. När jag ringde säljaren sa han att jag skulle komma in med bilen så skulle dom fixa den, den lämnades till verkstaden dom anlitade, 4 veckor senare fi k jag tillbaka min bil, stereon funkade inte, ac-n funkade inte, och på vägen hem varnade den återigen för problem med avgasrening. Jag fick återigen åka in med bilen men precis samma sak hände igen. Firman hävdade att felen kan ha uppstått efter köp, och avgasproblem täcks inte av garantier. Så på de 5 milen jag körde hängde sig egr-ventilen, ac-n gick sönder, stereon slutade fungera, gängorna på däckbultarna slutade fungera, det kallar jag otur. Firman hävdar att man sålt bilen åt verkstaden som reparerande bilen, jag försökte nämligen häva köpet, men det gick
inte för det va inte deras bil dom sålt, men på mitt kvitto står det säljare Fordonsboden, vad dom har för inbördes uppgörelse borde inte vara mitt problem. Efter mycket om och en så ringde Mahmoud från verkstaden och sade att de skulle komma å hämta bilen och ge mig oengarna tillbaks, tre ggr bestämde vi träff, i gen gång dök dom upp, jag krävde då handlaren på pengarna då deras namn står på kvittot, men då slutade återkopplingen. Jag anmälde till ARN, .En väntetiden va av astronomiska mått å jag behövde bilen direkt. Jag lämnade bilen till reparatör, då visade det sig att inte heller kamkedjan va bytt, vilket va fallet enligt försäljaren, ac kostDejag själv då det är mitt yrke, kompressorbyte till ac kostade mig 14000 att byta, vätskekyld egr-ventil 7000 kr, eftemarknadskit kamkedia 4000 kr, tereon funkar fortfarande
inte. Så ha dla unte av dessa skojare, det kan stå er dyrt. Datumet för köpet stämmer inte men går inte att ändra