Unternehmen hat geantwortet
Har en Ford Kuga. Efter ikke at måtte lade og dermed ikke kunne bruge eldelen af bilen, kom en fejl behæftet software opdatering hvor den nu melder ladefejl hver gang man sætter den til at lade. De... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dårlig kundeservice Jeg kan desværre ikke anbefale Ford. Jeg har haft en Ford Kuga i 3 år, hvor bilen i 2 af årene har været ramt af enten sikkerhedskampagner eller andre tekniske fejl. Den sa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ford udsætter sine kunder og alle os andre for livsfare, helt bevidst. Hvorfor er det ikke strafbart med adskillige års fængsel. Artikel der beskriver hvordan Ford undlader at tilbagekalde Mach E'er... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ford Danmarks officielle hjemmeside. Alt om Fords personbiler, varebiler, tilbehør, service og forsikring.
Borupvang 5 D - 5 E, 2750, Ballerup, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
På Fords hjemmeside fremgår det at mit kort til Sync 3 skal opdateres. Det har jeg forgæves forsøgt på flere gange og skrev til sidst til Ford kundeservice for hjælp. Den 2. februar svarer de ” Der har været problemer med at downloadet fil til sync 3, der arbejdes på det, men der er ikke nogen løsning på det endnu.” Her 2 måneder senere kontakter jeg så Ford kundeservice telefonisk og får at vide at det stadigvæk ikke virker. Kunne man så i det mindste ikke gøre sig den ulejlighed at skrive på hjemmesiden at kortopdatering ikke virker i øjeblikket, men at man arbejder på en løsning?
På Fords hjemmeside står der også at man kan gå ind på sin Ford konto og se ” instruktionsbøger, garantioplysninger og servicehistorik”. Jeg havde brug for at se servicehistorik, men kunne ikke finde noget på min Ford konto. Derfor kontaktede jeg kundeservice for at få vejledning, men her var svaret at heller ikke denne funktion virker. Man kunne heller ikke oplyse hvornår det ville blive bragt i orden. Det mindste man kunne gøre er da at oplyse på hjemmesiden om disse problemer så længe det ikke fungerer. Det virker meget arrogant bare at lade som ingenting. Der er plads til store forbedringer, men jeg er usikker på om Ford overhovedet er interesseret i at høre om kundernes fustrationer.

Antwort von Ford Motor Company A/S
Dertil kommer et brev fra motor styrelsen hvoraf det fremgår at man ikke bør lade over 80%.
Helt grotesk urimeligt, Ford burde tilbage kalde og skifte nødvendige dele uden omkostninger for kunderne. Det her er sidste gang jeg køber Ford.

Dårlig kundeservice
Den samme fejl blev repareret to gange inden for garantiperioden. Et halvt år efter garantien udløb, opstod fejlen igen, men denne gang ville Ford ikke dække reparationen, da bilen nu var uden for garanti. Det har efterladt mig med en regning på over 7.000 kr.
Når en reparation bliver for dyr, bliver problemet omtalt som en “egenskab ved bilen”, selvom fejlen først viste sig kort tid efter købet. Min kontakt til Ford Danmark har heller ikke ført til nogen reel hjælp eller løsning.

Minus 6 stjerner til Ford Danmark
Ford Danmark har en besynderlig måde at behandle deres kunder på.
Har fremsendt en legitim argumentation for at få en lille smule i kompensation if . m. en handel der er gennemført på en fuldstændig ny Ford Explorer oven på Ford Danmark’ kampagne med en prisnedsættelse på 30000 kr - vel at bemærke en kampagne der er lanceret mindre en 2 måneder efter jeg har fået leveret min nye bil.
Jeg er blevet mødt med - så at sige ingen forståelse, hvor Ford Danmark oven i købet gør opmærksom på at min henvendelse er delt med forhandleren, med henvisning til at Ford Danmark ikke forventer at forhandleren forventes at skulle gøre noget ved sagen - virkelig befordrende for et godt fremtidigt samarbejde der hvor jeg ellers havde påregnet at skulle have udført fremtidige serviceeftersyn.

Antwort von Ford Motor Company A/S
Jeg er en af de mange uheldige...
I februar 2021 køber jeg en ny Ford Focus eco boost fra 2020 hvor jeg er den første ejer.
I december 2022dør motoren i den første gang... Hvad der er sket ved mekanikerne simpelthen ikke.. alle service, eftersyn med mere er overholdt til UG. Ingen dækker! Ford Danmark udtagelse: reklamationsret er der ingen af da den kun gælder 1 år efter bilen har forladt fabrikken. Jeg får lagt ny motor hvilket ruiner enhver økonomi da bilen er for ny til at der ligge en brugt motor nogen steder.
I september 2025 får bil fortaget et tandremskift ved et autoriseret Ford værksted og forhandler. 3 uger efter dør motoren igen... Nu står jeg 4 måneder efter stadigvæk uden en bil... Helt ærligt så sybes jeg det er forrykt at man kan behandle mennesker på denne måde. Det er absolut ikke en billig bil og købe fra ny. Jeg står med håret i postkassen og kan ikke gøre en skid. Jov jeg kan betale endnu en ny motor til 85.000kr.. helt ærligt! Man køber en fabriksny bil til 289.000kr!i en forventning om at den bil vil kunne køre mange år uden de helt store reparationer...

Antwort von Ford Motor Company A/S
Endnu en gang tilbagekaldelse.
Kompensation på 900 skriver de. Men det er jo ikke nok i tab.
De skal sætte nyt batteri i bilen eller tage bilen tilbage.
Aldrig mere Ford

Antwort von Ford Motor Company A/S
Anmeldelse af Ford Puma (2021)
Jeg har købt den værste bil, jeg nogensinde har haft – en Ford Puma fra 2021. Den har været én stor hovedpine fra start til slut.
Bilens lister falder konstant af, og man får at vide, at man selv må lime dem fast, da det åbenbart ikke bliver gjort ordentligt fra fabrikken. Det er simpelthen uacceptabelt.
Bilen er opgivet til at køre 22,7 km/l, men selvom jeg kører meget pænt, kommer den aldrig over 14,5 km/l i praksis.
Fords EcoBoost 1.0-motor er decideret bondefangeri. Man lever farligt med den motor, da der er stor risiko for det såkaldte “EcoBoom” – hvor tandremmen kan svigte længe før tid, selvom Ford anbefaler tandremskift først efter 240.000 km eller 10 år. Når problemerne opstår, er Fords kulance elendig.
Jeg har haft bilen i under 2 år, og efter gentagne oplevelser med inkompetente autoriserede Ford-værksteder har jeg fået nok. Bilen bliver solgt.
Der er reelt ingen tryghed eller garanti, og Ford virker mere interesseret i at lade kunderne betale regningen end at tage ansvar.
Køb Ford – og du risikerer at blive ruineret.

Antwort von Ford Motor Company A/S
Da vi i november 2024 købte vores Ford Mustang Mach E hos hos Nicholaj ved Bjarne Nielsen Ford i Esbjerg var vi glade. Nikolaj var trainee men virkede opmærksom lyttende, professionel og forstående, og der gik ikke lang tid før at vi havde købt bilen til lige under 300.000kr. Bilen var næsten ny og vi satte krav som nyserviceret og nysynet (en lille bule skulle også rettes). I købsaftalen så alt rigtigt ud og min kæreste kørte glad ud af butikkens klargørings hal.
8 måneder senere holdte bilen i Odense, og kunne ikke lukke dørene, en computer fejl, som vi umiddelbart ikke selv kunne løse. Vi kontakter derfor vores forsikring, Ford assistance, samt Bjarne Nielsen Ford i Esbjerg. Blot for at høre om vi var dækket i forhold til vejhjælp hos Ford eller om vi skulle køre den over forsikringen. Meldingen var klar hos Ford i Esbjerg. Vi var dækket af Ford assistance, da bilen var købt for under 12 måneder siden. Vi bestiller derfor vejhjælp, som laver bilen på stedet.
I dag næsten 3 måneder senere sidder vi nu med en regning på over 3000kr for vejhjælp. Denne vil Ford ikke betale med en begrundelse der hedder : “service er misligholdt”
Åbenbart var der kun 8 måneder til service da vi købte bilen. En besked nicolai ikke delte med os, ikke var nedskrevet og ikke var kodet i bilens servicecomputer.
Et er at de alligevel ikke leverede os en nyserviceret bil ved købet for 1år siden som de lovede.
To er at de ikke gør opmærksom på at bilen skal serviceres før normalt.
Tre er at når vi ringer og beder om vejledning på om vi har vejhjælp og er dækket, at de lyver og misinformerer, så vi i bedste tro bruger ford assistance til vejhjælp.
Og til sidst, at når sådan en uheldig fejl sker. Løber de fra regeringen og fortæller os at det er vores egen fejl.
Vi har så dårlig en smag i munden over den behandling, især når vi har gjort os så umage med at kontakte både Esbjerg og ford assistance for vejledning inden bestilling af vejhjælp.
Dengang vi kørte fra butikken var vi overbevist om at vores bil skulle serviceres hos Bjarne Nielsen Ford Esbjerg. Repareres hos Ford Esbjerg
Og den næste Mustang også skulle købes hos Ford Esbjerg.
I dag er vi ikke så sikre.
Tinna & Dennis

Antwort von Ford Motor Company A/S
Har en ford focus fra november 2021. Alle service er overholdt og alligevel måtte bilen hentes på fejeblad I sidste uge pga en smuldret tandrem. Dette problem kender ford godt til på deres 1.0 ecoboost motor, men vælger ikke at gøre noget ved problemet. Den skal først skiftes ved 240.000 km eller 10 år. Men dette holder jo ikke. Kan se flere har skrevet samme anmeldelse omkring dette problem og mange værksteder kender også til det. Så hvorfor er det ford er total ligeglad?? Fordi de kan tjene mange tusinde kroner på deres kunder og i værstefald en ny motor.? Utroligt ford ikke at kan anerkende problemet. Det er sgu ikke iorden at lukke øjnene. At i selv syntes i kan være det bekendt over for jeres kunder. Flot ford!

Jeg spørger lige igen:
Min Ford C-max fra 2019 med 1.0 EcoBoost 125 HK er begyndt at ryste,
når vejen hverken stiger eller falder men er tæt på vandret, specielt når
der køres med autopilot.
3 eksempler:
A: hastighed 105 km/t og aktuelt benzinforbrug ligger på 20 – 23 km/l
B: hastighed 95 km/t og aktuelt benzinforbrug ligger på 22 – 25 km/l
C: hastighed 80 km/t og aktuelt benzinforbrug ligger på 24 - 28 km/l
Min Ford-forhandler konstaterer, at det skyldes cylinderdeaktivering og
fortæller at det kan der ikke gøres noget ved.
Kan det virkelig passe at Ford ikke kan reparere sådan en fejl???
Dato for oplevelse: 11. marts 2025
Besvarelse fra Ford Motor Company A/S
For 2 timer siden
Kære Jens Henrik Eriksen
Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse. Vi kan ikke gennem trustpilot svare på din henvendelse da alle anker skal gå gennem et Ford værksted.
NCG Motor Company ( Ford Danmark )
Tak for et ikke-svar.
Jeg har jo allerede spurgt et Ford-værksted og fået svaret:
"fænomenet er velkendt og der er ikke noget at gøre ved det", så nu spørger jeg NCG Motor Company ( Ford Danmark ):
Har værkstedet faktisk ret i, at Ford virkelig ikke er i stand til at gøre noget ved min bil, så jeg kan slippe for de irriterende rystelser?

Det er for dårligt!
En ting er at I ikke kan lave en ordentlig bil, men at man ikke får at vide, når en essentiel opdatering er tilgængelig, er en skandale!!

Antwort von Ford Motor Company A/S
Ford er den eneste bil jeg har haft fra ny. Den er blevet serviceret til punkt og prikke. Alligevel er den dyreste bil jeg nogensinde har haft. Bilen er nu 6 år gammel og jeg har allerede haft 2 større reparationer til kr. +25.000,-. Så ALDRIG mere en Ford

Antwort von Ford Motor Company A/S
Kan kun sige at de løber fra alt.
Først satte man træk på da vi købte den. Efterfølgende er det svært at åbne bagklappen med foden.
Eneste svar er at det er monteret efter deres anvisninger som er tydelige forkert.
Så en forespørgsel om vores kuga er i blandt dem med fejl på batteriet.
Svar ja og i får 900 kr efter 6 uger ændre de på det svar med henvisning til at det er et standart svar.
Vi har så ikke ladet i 6 uger. Jeg spørger jo kun på vores bil. Har alt på skrift det viser bare at ford er ikke til at stole på.
Og nej hjælper ikke at skrive til dem da jeg har bedt en højre oppe at kikke på den sag men det vil man ikke

Antwort von Ford Motor Company A/S
Se svaret fra Ford, det er må næsten være en chatbot der laver auto svar, alt hvad svaret foreslår har vi allerede gjort, hvilket kun kan tolkes som om Ford er totalt ligeglade med at deres biler bryder i brand uden nogen fornuftig årsagsforklaring.

Hej
Jeg har en Ford Kuge, der har en frabriks fejl på, som de vedkender. jeg har så ikke måtte bruge bilen fuldt har ikke måtte bruge batteri i snart 3 mdr.
hvor jeg er i kontakt med Ford kundeservice. man har fra Ford side udregnet kompensation til 900 kr. uden man kan siger hvornår bilen kan laves. det skriv kan jeg ikke accepter. det eneste svare var fra Ford kundeservice, de fjeren mig fra liste så jeg ikke få kompensationen.
Tænk at det kan kaldes kundeservice.

Dårligste service som oplevet
I dag gik min Mustang i stå på motorvejen med alle lamper der blinker vedrørende bramse system. Så kontakter jeg vejhælp ( tredje gange inden for sidste 3 måneder. Første 2 gange var der 12 volts batteriet som døde). Min bil bliver fragtet til værksted i Roskilde og jeg får at vide at de har erstatnings bil i Jylland og jeg må selv finde ud af, hvordan henter jeg den. Der jeg spørger ind til om de kan lavere bilen til Sjælland, svar de nej - take it or leave it, vi kan ikke hjælpe dig med noget.
Havde ringede igen til at finde ud om jeg kan få bilen til næste dag, så kan de ikke svar på og siger bare, ring igen i morgen så kigger vi på den.
De efterlader deres kunder i problematisk situation, som kunde er slet ikke skyldig, og vi kan selv finde ud om vi kan gøre noget!
De refunderer heller ikke kørsel til at hente bilen, selvom jeg havde besluttet til at tage til Jylland!!
Deres bil går i stykker og vi som kunder selv skal betale og finde løsninger i deres skab situation!
Første gange da de hentede bilen skulle jeg også kører over 100km til at hente bilen, som jeg skulle selvfølgelig selv stå for!!!
Har aldrig nogen siden oplevet så dårligt service!!!!
De reklamerer så pænt om deres garanti aftale, men i virkeligheden er de ligeglade med deres kunder!!!!

Mega dårlig kundeservice
Har skrevet til dem siden 21 marts
Men venter stadigvæk på svar
Så det kan man hvis ikke kalde KUNDESERVICE

Hej!
Dig der læser det her er ikke pårettet til dig, men derimod selve Ford Danmark. Så jeg undskylder på forhånd.
Jeg er blevet en glad ejer af en ny Ford Explorer. Fik den i uge 11, den 10 marts.
Jeg er virkelig glad for bilen, kører suverænt og den service jeg har fået hos forhandleren, med byttepris for min gamle bil m.m.
Men så fik jeg at vide af min kollega på onsdagen om jeg havde læst med at Ford har givet Explorer/Capri 5års garanti og prisnedsættelse på 20.000kr. Der tænkte jeg lækkert og at det vil ramme os der næsten lige har købt vores bil.
Så fik jeg læst det hele igennem og der blev jeg rasende!
Det kan sgu da ikke være rigtigt at jeg som kunde og har købt en bil til 422.000kr også sætter Ford Danmark en skæringsdato fra den 13marts. Det er sgu at nedgøre på folk! Hvad er det for noget at gøre? Jeg har været kunde hos Ford i over 10år nu her, hvor jeg har rost de tre modeller jeg har haft. Focus, Kuga PHEV og nu Ford Explorer EV.
Jeg føler mig dybt skuffet over det her og igen jeg påpeger ikke modellen, men Ford Danmark for det her.
Skæringsdatoen burde været sat længere tilbage (som Selmer gruppen har gjort og helt tilbage til januar 2024), så dem der har fået en ny Explorer/Capri kan have ro i sindet i flere år med den forlængede garanti og en prisnedsættelse. Men nu føler vi kunder at Ford vil intet gøre for os..
Fik så at vide af forhandleren at den forlængede garanti kan købes for en mer´ pris. Den mulighed er fin, men skulle slet ikke ske for nye køb.
Jeg finder det mystisk at min bil blev forlænget over flere gange med leveringen (bilen blev bestilt den 8 oktober) med den 31 januar, 30 februar også til sidst med april måned. Men fandt så ud af at bilerne blev holdt tilbage over en længere periode pga en prisændring på nogle tusind kroner og hvem der skulle betale det beløb. Men så lige pludselig kom bilerne ud til forhandlerne inden for få dage og kunne "frigives" til kunderne, men det lyder mere som en skjult agenda med at spare penge (Ford har vidst det i en god tid med prisændringer og garantien) og tagen fusen på folk pga datoen imellem den 10-12 marts pga efterfølgende satte Ford prisen ned til Explorer/Capri'en og gav 5års garanti.
Jeg er meget meget skuffet og frustreret over det her.
Jeg vil vente med at se hvad prisen bliver for den garanti ordning.
Send gerne dette svar videre til de høje herre i Ford Danmark.
Mvh Sebastian

MUSTANG MACH E 2022.
Vi har nu 2 gange fået skiftet sædebetræk i vores Mach E uden succes med at afhjælpe problem. Vi fik, da bilen var 6 mdr gammel, skiftet vores sædebetræk på grund af at man kan se afmærkninger fra varmetrådene i sæderne, ja man kan ligefrem mærke dem. Nogle måneder efter er den gal igen og man kan nu igen se afmærkningerne fra varmetrådene og Ford vælger igen den nemme ( billige løsning ) at bare skifte betrækket igen selv om man har erfaret at det jo ikke hjalp på problemet. Men det jo bare en nem løsning og spidse kunderne af med indtil garantien på hele 2 år udløber SKANDALØST FORD!!! hold jer langt væk fra Ford. En gang Ford aldrig mere Ford ville ikke eje en om jeg så fik den foræret😡😡😡 Jeg sender i en Mail en klage til Ford hvor vi købte bilen. Jeg bliver 5 min efter ringet op af værkføreren og får at vide at Ford Danmark har kommet med en udtalelse om at det er bare sådan sæderne er. sådan en flok AMATØRER

Antwort von Ford Motor Company A/S
Vi købte for præcis tre år siden en helt ny Ford Mustang Mach-E til godt en halv million kroner. Altså ikke en mellemklassebil i den billige ende, og derfor også en bil vi havde visse kvalitetsforventninger til. Der skulle vi ikke bare blive skuffede, men også plukket økonomisk. Siden december har vi således fået udskiftet: en betjeningsknap i rattet (pris knap 2.000 kroner, som Ford dog generøst valgte at give næsten fuld kulance på), låsemekanisme til frontklappen (pris ca. 1.800 kroner) og ledningerne til den elektroniske håndbremse (til godt 2.300 kroner).
Forhandleren vi har købt bilen hos har medgivet, at eksempelvis det sidstnævnte problem er forholdsvis udtalt og forekommer hos usædvanligt mange af Fords biler, og ikke kun Mustangen. Noget med at ledningerne var monteret fra fabrikken på en sådan måde, at de sad og gned op af andre dele, og derved blev slidt i stykker. Tilsvarende gælder tilsyneladende for de øvrige dele vi har fået skiftet: at der er tale om en produktionsfejl vi, som bilejere, ikke på nogen måde har kunnet forebygge eller undgå.
Det til trods, vil Ford kun give en kulance på 38 procent. Resten, ovennævnte beløb (godt 4.000 kroner), skal vi selv dække. Det er dybt, dybt skuffende fordi der her helt åbenlyst ikke er en sammenhæng mellem prisen på produktet, og produktets kvalitet og holdbarhed. Vi gruer for, hvad det næste bliver, og hvad det ender med at komme til at koste os.
Nu sidder vi ikke værre i saksen end, at vi kan sælge bilen (med tab, forstås...) og købe en anden. Så vores ellers dejlige eventyr med en skøn elbil: gode køreegenskaber, lang rækkevidde, god komfort, etc. er nu ikke desto mindre slut. Vi skifter til et andet bilmærke, så vi ikke risikerer en længere række af bekostelige reparationer. Jeg tvivler på at vi vender tilbage. Øv!

Antwort von Ford Motor Company A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.