Ik heb een koptelefoon besteld en betaald, maar Fonetastic heeft niets geleverd en reageert niet op communicatie. Niet via mails, niet via whatsapp, niet via marktplaats. Naar het geld kan ik waarsc... Mehr ansehen
Imac 24 inch 16 gb besteld. Kreeg per omgaand de factuur en binnen een uur een zeer vriendelijk telefoontje, dat de verzending, door omstandigheden, twee dagen later zou gebeuren. Uiteindelijk, na nog... Mehr ansehen
ze adverteren met levering binnen 2 werkdagen, na 3 werkdagen nog niks gehoord te hebben zelf maar even contact opgenomen. werd al vrij snel terug gebeld en netjes te woord gestaan. ze boden hun excus... Mehr ansehen
Ik heb gevraagd om een factuur van mijn aangekochte IPad. Ze zouden de boekhouder contact met mij laten opnemen. Ik heb nooit meer iets gehoord. Ook nemen ze mijn telefoontjes niet op en reageren niet... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Fonetastic is uw expert op het gebied van zowel nieuwe als gebruikte telecom en hardware. Wij houden ons bezig met het in- en verkopen en inruilen van smartphones, tablets, ipads, laptops, smartwatches, PC’s, iMac’s en Macbooks etc. Al onze producten zijn origineel en van goede kwaliteit. U kunt zonder afspraak langs komen! Pinnen is mogelijk bij het ophalen en ook is het mogelijk om te bestellen via onze webshop!
Amsterdamsestraatweg 148, 3551CM, Utrecht, Niederlande
- 0687941337
- info@fonetastic.nl
- www.fonetastic.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Apple I pad met goede korting!
Zondag avond besteld een I pad 10.2. 128 gb.
Met wat vertraging bij de post kwam het donderdag morgen binnen.
Fijn bedankt!!
Beter kan niet
Snelle levering, veel goedkoper dan bij andere winkels, helemaal blij
Doos was niet geseald
Edit:
Het ging om een foutje en ik ben tevreden met de oplossing. Fonetastic verkoopt ook nieuwe (van particulieren overgenomen) telefoons die uit de doos zijn gehaald ter controle. Daar viel mijn telefoon onder, maar dit was verkeerd aangegeven op de website. Omdat de telefoon daadwerkelijk zo goed als nieuw is, ben ik akkoord gegaan met een compensatie ter waarde van het verschil tussen de prijs van een gesealde en dat van een 'open doos' telefoon. Er werden meerdere opties ter compensatie aangeboden.
Originele review:
De doos was niet geseald, terwijl dit wel vermeld stond op de website. Een onjuistheid dus. De telefoon lag los in de (ongesealde en niet compleet afgesloten) doos en viel er bijna uit bij het openen. Ook is de telefoon voorgeconfigureerd. Het 'Aan de slag' scherm wordt overgeslagen en telefoon start direct op.
Omdat ik dit een beetje jammer vind, had ik vorige week een mail gestuurd. Hier is nog niet op gereageerd.
De telefoon is zo goed als nieuw, maar in mijn ogen dus niet geheel 'nieuw'. Jammer dat dit niet correct gecommuniceerd is. De verzending verliep vlot (2 dagen na bestelling binnen).
Geduld maar dan krijg je ook iets
Na toch een paar keer gebeld te moeten hebben voor een paar wijzigingen heb ik uiteindelijk alles binnen gekregen volgens afspraak.
Excellente prijs voor mijn Samsung…
Excellente prijs voor mijn Samsung Galaxy S10.
Helaas laat communicatie en bereikbaarheid te wensen over.
Wel betrouwbare leverancier.
iPad snel geleverd en nieuw in de doos.
iPad snel geleverd en nieuw in de doos.
Ben er zeer tevreden over.
Keurig!
Prima. In 1e instantie wat reserves omdat de ipad niet de volgende dag werd bezorgd. Maar na een belletje te horen gekregen dat deze onderweg was maar post.nl vertraging had ivm het corina gebeuren. Week later keurig bezorgd en ook nog nagebeld door fonetastic of deze correct ontvangen was.
Keurig!
J. Bakels
Communicatie mag iets beter, goede prijs!
Ik heb hier een IPad besteld welke binnen 2 werkdagen binnen zou zijn. Momenteel is het 3 dagen geleden en ik heb nog geen bevestiging of track & trace code mogen ontvangen. Na appen met het bedrijf kreeg ik na even wachten reactie. Hierin stond gelukkig een track & trace code en als het goed is komt mijn pakket morgen binnen!
Opnieuw topservice en snelheid
Opnieuw topservice en snelheid. Geen idee hoe vaak we nu zaken hebben gedaan maar opnieuw voor herhaling vatbaar.
Snelle levering en goed contact
Snelle levering en goed contact met de verkoper. iPhone werkt naar behoren!
Hij komt netjes zijn afspraken na.
Top prijs/kwaliteit!
Prima prijs voor de telefoon. Update over tijd van levering kan beter!
Ik had mijn i7 9700k zondag besteld en…
Ik had mijn i7 9700k zondag besteld en maandag had ik hem gemaild en hij zei dat hij het die dag zou verzenden. Vandaag (Woensdag) nog een keer gemaild om te vragen voor mijn track en trace, waarna ik een paar uur later een Whatsappje kreeg waar hij netjes aangaf dat de verzending is vertraagd. Ik vroeg of ik het mocht komen ophalen en hij vond dat oke. Nu heb ik hem opgehaald en inderdaad was de processor nog geseald en nieuw in de doos. Hij doet het uitstekend. Ik ben blij dat hij heeft gereageerd op mijn mail. Als tip zou ik aan hem geven om iets vaker te reageren op bijvoorbeeld whatsapp/telefoon om de klant de vertrouwen te winnen, zo zal hij vanzelf ook merken dat er vaker besteld zal worden op fonetastic.
Niks gehoord, niks gekregen. Waardeloos
Vijf dagen geleden mijn product besteld, helemaal niets meer van Fonetastic gehoord behalve een verzoek om een review in te vullen.
Ik ga ze straks bellen waar mijn order blijft.
Waardeloos dit
top webshop
Ik dacht eerst even of het allemaal wel waar was en de producten allemaal eerlijk waren maar heb inmiddels meerdere spullen gekocht en ze zijn vaak binnen 2 dagen binnen. En ze zijn altijd beleefd
Apple Watch 5 44 mm nieuw in seal
Apple Watch 5 44 mm nieuw in seal voor ruim 60€ goedkoper dan bij andere verkoop punten. Zaterdag besteld donderdag ontvangen. Netjes een telefoontje gehad op maandag van eigenaar dat er iets wat vertraging was opgetreden. Ik zou hier weer kopen👍🏻
Zeer goede prijs voor nieuwe iPhone 8
Zeer goede prijs voor nieuwe iPhone 8. Verzenden duurde alleen iets langer dan gehoopt en op navraag kwam geen antwoord. Maar dat was bij de eerste telefoon niet het geval maar toch 1 ster minder deze keer.
Communicatie was een beetje stroef
Communicatie was een beetje stroef. Maar als je een gopro max tegen deze prijs kan krijgen maakt dat niet uit! Zou zo weer iets bestellen bij dit bedrijf. Meneer belde terug dat de gopro wat vertraging had opgelopen. Erg netjes.
Product inmiddels ontvangen
Product inmiddels ontvangen. Dat duurde wel lang. Ze waren heel slecht bereikbaar. Tel. Helemaal niet en ook via berichten geen reactie. Heel vervelend. Maar uiteindelijk product gekregen voor goede prijs.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.