Fonetastic Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb een koptelefoon besteld en betaald, maar Fonetastic heeft niets geleverd en reageert niet op communicatie. Niet via mails, niet via whatsapp, niet via marktplaats. Naar het geld kan ik waarsc... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Imac 24 inch 16 gb besteld. Kreeg per omgaand de factuur en binnen een uur een zeer vriendelijk telefoontje, dat de verzending, door omstandigheden, twee dagen later zou gebeuren. Uiteindelijk, na nog... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

ze adverteren met levering binnen 2 werkdagen, na 3 werkdagen nog niks gehoord te hebben zelf maar even contact opgenomen. werd al vrij snel terug gebeld en netjes te woord gestaan. ze boden hun excus... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb gevraagd om een factuur van mijn aangekochte IPad. Ze zouden de boekhouder contact met mij laten opnemen. Ik heb nooit meer iets gehoord. Ook nemen ze mijn telefoontjes niet op en reageren niet... Mehr ansehen

1. Mobiltelefongeschäft
  2. Geschäft für Mobiltelefonzubehör
  3. Computergeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Fonetastic is uw expert op het gebied van zowel nieuwe als gebruikte telecom en hardware. Wij houden ons bezig met het in- en verkopen en inruilen van smartphones, tablets, ipads, laptops, smartwatches, PC’s, iMac’s en Macbooks etc. Al onze producten zijn origineel en van goede kwaliteit. U kunt zonder afspraak langs komen! Pinnen is mogelijk bij het ophalen en ook is het mogelijk om te bestellen via onze webshop!

Akzeptabel

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fonetastisch

2,5 jaar terug mijn eerste ervaring met deze goede site met goede prijzen en vooral ook prima te bereikbaarheid gedaan.
Ik kan Fonetastic iedereen aanraden.

24. Dezember 2020
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

IPad

Ik had een defecte IPad retour gezonden. Wat volgde was heel veel gedoe met deze retourzending. Moeilijk bereikbaar, de retourzending heel laat afhalen. Geen communicatie over de status tenzij je ernaar vraagt.
Gelukkig na anderhalve maand heb ik het geld, het volledige bedrag, ontvangen voor de IPad. Dus zaak is opgelost.
Ik wil Fonetastic wel het advies geven om beter te communiceren met hun klanten en niet zo lang te wachten met het beantwoorden van mails of WhatsApps vandaar de 3 sterren.

23. Dezember 2020
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Zorg voor betere communicatie

Helaas maar 3 sterren. Vorige maand heb ik voor de 2e keer een iPhone gekocht. De eerste bestelling, 2 jaar geleden, verliep zoals bedoeld. Toen was het zeker 5 sterren waard.
Maar de bestelling van vorige maand ging helaas mis. Het is uiteindelijk opgelost, maar het hoe laat te wensen over. Vandaar 3 sterren.

Ik bestelde via de website een iPhone 11, nieuw geseald stond erbij. Heel snel na mijn bestelling werd ik netjes gebeld. Helaas bleek er een fout te zijn. Het toestel is niet nieuw maar 2 maanden oud. Foutje, kan gebeuren.
Even had ik twijfel, want ik wilde liever een nieuw toestel. Maar toch besloten de bestelling, met €25 korting, door te laten gaan.

Vlak na het weekend kwam de telefoon netjes verpakt binnen. Maar na installatie bleek het toestel minstens een jaar oud te zijn, want de Apple garantie was al verlopen. Teleurgesteld (en uiteraard wat geïrriteerd) aangegeven dat ik van de koop wilde afzien. Zonder excuus of uitleg kwam het bericht dat ik het toestel terug mocht sturen. Ik geef hier voordeel van de twijfel. Ik denk echt dat hij zich vergist heeft in de leeftijd van het toestel (is bij iPhone lastig te achterhalen), want het toestel zelf zag er als nieuw uit. Maar hij heeft geen moeite gedaan om de fout uit te leggen. Zonde!

Helaas was de communicatie rond de retour zending en terugbetaling ook erg slecht. Ik heb zelf meerdere malen moeten vragen wanneer mijn geld retour zou komen. Of er kwam geen antwoord of een half antwoord.

Na 2,5 week heb ik het geld eindelijk op mijn rekening ontvangen (na strenger aanschrijven). Incl de kosten voor het verzekerd retour zenden. Dat mag gezegd worden.
Voor mij is het zo opgelost, maar ik wil de tip meegeven: communiceer beter. Laat meer van je horen en reageer. Dit zorgt voor veel meer begrip en geruststelling aan de kant van de klant.

11. Dezember 2020

Hele snelle verzending

Hele snelle verzending. Met een halve dag kreeg ik al bericht dat mijn IPhone 11 onderweg was.
De volgende dag had ik hem in huis!

8. Dezember 2020

De xbox series x

De xbox series x besteld via de webshop hier voor een redelijke normale prijs, netjes de factuur gelijk in de mail en deze is daarbij ook meteen op tijd verstuurd met een track en trace erbij , helemaal goed. what you see is what you get zal ik maar zeggen.

7. Dezember 2020

Goede service!

Ik ben gisteren bij de winkel van Fonetastic geweest voor een nieuwe IPhone 11 Pro Max. En wat een vriendelijke medewerkers werken er! Goede service en gunstige prijzen.

3. Dezember 2020

Great Service!

I bought an Xbox Series X from Fonetastic!
Impossible to find it everywhere, I went to pick it up the day after the order, at their shop.
Great Service!

29. November 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Via bol.com een gsm gekocht van hun

Via bol.com een gsm gekocht van hun, allemaal probleemloos. Deze gsm mooi ontvangen en zoals het hoort. Waarom ik de 2 sterren geef is omdat ik mijn meldingen in het engels krijg terwijl mijn toestel in het nederlands staat.. dus het gaat waarschijnlijk om een amerikaans toestel.

27. November 2020

Goeie service

Goeie service, prima prijzen. Terugbetaling nadat één telefoon niet leverbaar was stond volgende dag al op mijn rekening. De andere bestelling was er ook in twee dagen. Top!

19. November 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mobiel kwam snel aan en werkt prima

Mobiel kwam snel aan en werkt prima. Na nader onderzoek kwam ik er wel achter dat mijn mobiel uit de USA komt maar dat maakt de mobiel niet slechter of beter want je kunt hem gewoon Nederland talig instellen en hij werkt het zelfde als een Europese iPhone pro 11 Max. Heb hem nu nog net geen week dus hoe die veder gaat werken is nog de vraag maar denk dat ‘dat’ niet tot een teleurstelling zou komen. Altijd een iPhone gehad en is me altijd goed bevallen dus zou dat bij deze ook zo zijn

20. Oktober 2020
Fonetastic-Logo

Antwort von Fonetastic

Beste JP,

Wij zijn zeer blij dat u tevreden bent met onze snelle service. Echter wisten wij niet dat het hier gaat om een USA model. Wij verkopen juist enkel alleen IPhones uit Europa (Nederland). Dit hebben wij denk ik over het hoofd gezien! U kunt ons contacteren hierover en wij zorgen ervoor dat u alsnog een Europese model krijgt!

Met vriendelijke groeten

Fonetastic

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Op 9 oktober een telefoon besteld die…

Op 9 oktober een telefoon besteld die volgens de website op voorraad was. Vervolgens is er dezelfde dag contact met mij opgenomen dat hij toch niet voorradig was dus voor een andere kleur gekozen. Hij zou dezelfde dag verstuurd worden maar dat bleek uiteindelijk pas dinsdag te zijn. Maar pas nadat ik een aantal berichten heb gestuurd en telefonisch contact heb gezocht. En ja fouten zijn menselijk en uiteindelijk toch de telefoon ontvangen. Maar de wijze van communiceren laat te wensen over. Het initiatief lag niet bij Fonetastic en dat vind ik jammer.
Het product voldoet vooralsnog aan de verwachting.

14. Oktober 2020
Fonetastic-Logo

Antwort von Fonetastic

Beste Patrick Westerhof,

De telefoon was inderdaad niet meer voorradig omdat deze diezelfde dag nog was gekocht bij ons in de winkel en we nog niet de webshop hadden aangepast, Verder valt er niks goed te praten over de levertijd van uw telefoon. Dit is niet hoe het normaal gaat bij Fonetastic! Wij bieden onze oprechte excuses aan hiervoor!

Wij hopen dat u veel plezier heeft met uw nieuwe telefoon

Met vriendelijke groeten
Fonetastic!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr