Har ventet snart en måned på mit tøj og har intet hørt. Har kontakt dem via mail og får ikke noget svar. Pengene er trukket. Har en lille dreng som går dag efter dag og spørg efter hans fodboldtøj. Vi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg undres over forretningsmåden... For længe siden bestilte jeg produkter - dag til dag. Modtager ordrebekræftelse - ser ikke skyggen af noget... mails besvares ikke - produkter kommer... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg bestilte 3 fodboldnet til 6-8 bolde og fik efter 2 dage en forkert leverance med 3 transporttasker i dårlig kvalitet som hver især kun transportere én bold. Samtidig var pengene trukket. Henvend... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte 6 fodbolde for tre uger siden - har INTET hørt fra 'firmaet' om forsinkelser i leveringen. Da jeg kontakter dem via chatten får jeg besked på én leveringsdato og da denne blev overskredet m... Mehr ansehen
+45 6131 4040, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Fodboldbutikken kan kun varmt anbefales. Fine vare, nem og hurtig betjening og levering :-)
Jeg havde hørt og læst meget negativt om Fodboldbutikken og var skeptisk, da jeg skulle købe. Jeg havde et spørgsmål og prøvede chat-funktionen. Jeg bestilte om aftenen og næste dag fik jeg en bekæftigelse på købet og næste dag kom varen.
Hurtig svar på emails og hurtig forsendelse
Jeg har bestilt en træningsstige hos fodboldbutikken ! De har en nem og overskuelig hjemmeside og leveringen gik perfekt.
Bestilte den 5. december og varen blev leveret 3 dage senere. Hurtig levering uden problemer.
Nemt at finde rundt på hjemmesiden. Umiddelbart ser det ud til kun at være gode kvalitetsting på siden. Har ingen problemer med at anbefale siden, og vil formentlig selv bruge den igen.
Bestilte -og tingene kom.
Nemmere kan det ikke være. Forstår ikke der skal være så meget postyr om at gøre det mere besværligt.
God hjemmeside, havde de efterspurgte varer, bekræftelse, forsendelse, levering og varer var som aftalt, ønsket og forventet.
Bestilte julegaver til min mand på fodboldbutikken.dk jeg ventede under en uge på levering, trods der kunne gå op til 16 dage. Alt i alt en meget tilfreds kunde som helt sikkert vil vende tilbage til fodboldbutikken.dk en anden gang.
Min ordre blev behandlet hurtigt, og jeg fik varerne indenfor et par dage. Nemt
Hurtig levering, hjemmesiden var at overskue, varerne levede op til forventninger og til en super pris.
Elsker onlinehandel der bare virker -
God information og overholdelse af levering og deadlines.. Fedt
Bestilte varen og motog den i løbet af et par dage somlovet. Hjemmesiden var nem at finde rundt på. Alt i alt en god oplevelse.
Bestilte benskinner d. 9.12.13., om aftenen, fik leveret d. 13.12.13. hurtig og effektiv levering med GLS.
Jeg bestilte varer - de kom efter så lang tid at jeg havde købt andre og valgte at sende dem retur. Det er nu en måned siden, jeg har skrevet og rykket to gange og intet er sket siden.
ØV!
Nu er der gået tre måneder - de skylder stadig 847 kr. for de varer jeg sendte retur. Jeg har endda fået en auto-mail med 'skriv hvis du stadig har problemer' som jeg har besvaret. Jeg har intet hørt. Jeg kan se de har så travlt med at bede Trustpilot om at validere alle dårlige anmelderes køb at der ikke er tid til at sende mine penge retur! Virkelig dårlig stil.
om man skal have tøj, udstyr bolde el.lign. så er det rart at handle et sted, hvor man kan få det hele på en gang.
Velfungerende hjemmeside og hurtig levering
God oplevelse, nem hjemmeside og hurtig levering.
er svært at finde- trøjer-målmandstøj osv. til børn, men det klarer i til ug
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.