Focus2 Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde Jens til at lave vurdering af vores andel. Det har været en ubesværet og helt igennem god og kompetent rådgivning. Så hvis du vil have en god oplevelse når du skal sælge så får Jens de bedste... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde Jens forbi til at vurdere min andelsbolig ifm. salg af boligen. Jens var særligt dygtig til at gøre mig opmærksom på ting, som jeg ikke havde tænkt på kunne angives som forbedringer. Derved... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jens Lauesen vurderede vores lejlighed yderst kompetent og respektfuldt i forhold til fejl og udbedringer. Efterfølgende udarbejdede han vurderingsrapporten ekstraordinært hurtigt, hvorfor vores... Mehr ansehen

1. Tiefbauunternehmen
  2. Statiker

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Focus2 A/S er et rådgivende ingeniørfirma med virke og speciale indenfor byggeteknisk rådgivning og bygningsrenovering samt andelsboligvurderinger i det storkøbenhavnske område. Storkøbenhavn er vores hjemmebane, og her har vi gennem mere end 10 år hjulpet bl.a. boligselskaber, ejerforeninger og andelsboligforeninger med professionel rådgivning og ekspertise. Vores erfarne medarbejdere sidder klar til at hjælpe jer med jeres bygge-/renoveringsprojekt.

Hervorragend

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Yderst kompetent vejledning.

Vi havde besøg af Jens Lauesen der er utrolig dygtig og fagligt kompetent. Hans råd og vejledninger har givet os mulighed for at fokusere på de detaljer der er vigtige i forhold til vedligehold af vores lejlighed.
Kort og godt en fornøjelse.

4. Februar 2025

Anbefaling af Focus2

Professionel gennemgang af andels lejlighed og ikke mindst hurtig ekspedition. Jens Lauesen fra Focus2 kan varmt anbefales.

20. Januar 2025

Professionel vurdering …

I forbindelse med en deloverdragelse fik vi vurderet vores andelslejlighed af Peter Ulrich fra Focus2. Det viste sig at blive en god oplevelse med en vurderingsrapport med en grundig beskrivelse og en fair vurdering. En god oplevelse og vi kan anbefale Peter fra Focus2, der kommer med god erfaring og gode råd. Rigtig godt og professionelt arbejde

4. Dezember 2024

VARMESTE ANBEFALING!

Jeg har haft fornøjelsen af at bruge Focus 2 til en vurdering af min andelsbolig, og jeg kan varmt anbefale dem! Allan, som hjalp mig, var utrolig sød, hjælpsom og effektiv. Jeg fik rapporten allerede samme dag, hvilket oversteg mine forventninger. Fantastisk service hele vejen igennem – jeg vil helt sikkert benytte mig af dem igen! Hvis du skal have foretaget vurdering, så kan jeg kun anbefale Focus 2

29. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rapport på 2 dage. Jeg bestilte en vurdering af min…

Jeg bestilte en vurdering af min andelsbolig for 2 dage siden, og jeg har allerede modtaget rapporten... Jeg ringede til Allan fra Focus2, og fortalte at jeg havde en smule travlt med at indhente rapport. Allan fandt plads i kalenderen og kom indenfor kort tid. Jeg oplevede en sublim service, og han var dygtig til at forklare mig de ting der var nødvendige. Ydermere modtog jeg den fulde rapport meget hurtigt efter hans besøg. Jeg er ovenud tilfreds med Allan i denne omgang. Mange tak! Ærgerligt at han snart skal på pension for Focus2 :)

21. November 2024

Anbefaling

Vi har haft et professionelt tilsyn af vores lejlighed udført af Jens Lauesen. Han fremstår faglig kompetent med bred viden. Desuden har han været yderst fleksibel, venlig og hjælpsom gennem salgsprocessen.

1. November 2024

God oplevelse

Det var en god og behagelig oplevelse at have Allan Jørgensen forbi til vurdering i dag. Professionelt arbejde.

1. November 2024

KYNDIG OG YDERST PROFESSIONEL

KYNDIG OG YDERST PROFESSIONEL
Jeg har fået udarbejdet vurderingsrapport af min andelslejlighed af Focus2, og jeg er virkelig positivt overrasket. Super professionel, pålidelig og saglig service. Jeg vil klart anbefale dem til alle med hang til et godt stykke arbejde - og jeg er endda rimelig pernitten, så der skal meget til at imponere mig :-)

18. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende og meget betryggende oplevelse

Vi har haft Peter Lindbæk fra Fokus2 som byggestyrer på et meget stort byggeprojekt med udskiftning af tag og udvendig renovering af vores hus. Det har været en fremragende og meget betryggende oplevelse. Peter er fagligt særdeles dygtig med meget høje byggetekniske kompetencer og stor indsigt. Peter sætter en ære i at overholde de indgåede aftaler (han tager altid telefonen og giver besked tilbage) og er samtidig særdeles imødekommende og fleksibel. Peters faglighed gør, at han er virkelig god til at se muligheder og til at løse problemer. Vi kan give Peter Lindbæk og Fokus2 vores bedste anbefalinger.

5. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk hurtig og fleksibel service

Fik en fantastisk hurtig og fleksibel service af Focus2.
Medarbejderen Allan var super grundig og leverede en vurderingsrapport lynhurtigt da vi stod og skulle bruge den.

Virkelig imponerende service!
Kæmpe anbefaling herfra.

26. August 2024

Vurdering af andelsbolig

Rigtig god oplevelse med vurderingsmand Allan Jørgensen. Han kom til aftalt tid og var god til at forklare, hvad han kiggede efter i boligen. Han var hurtig, fleksibel og meget venlig. Kan varmt anbefales.

2. August 2024

Anbefaling af Allan Jørgensen fra Focus2

Har haft en meget positiv oplevelse i forbindelse med et vurderingsbesøg af Allan Jørgensen fra Fokus2.
Han kom præcis til tiden og udover at være meget behagelig og professionel, gennemgik han hele forløbet på en god og empatisk måde.
Han lavede en grundig vurdering af vores andelbolig og vi har følt os i gode hænder i hele forløbet.
Kan klart anfale Allan Jørgensen til andre.

10. April 2024

Empatisk og professionel

Jeg fik min andelslejlighed vurderet hos Focus2 af Jens Lauesen, som var yderst behaglig og professionel i hans tilgang.
Da jeg senerehen fik behov for vejledning ift indsigelser fra køber, var Jens en empatisk og dygtig sagkyndig, der kunne vejlede og hjælpe mig igennem sagen med køber.

Vil varmt anbefale Focus2 og særligt fremhæve Jens Lauesen for hans empatiske fremtoning og kompetencer som vurderingsmand/bygningsingeniør. Har følt mig i trygge og kyndige hænder hele vejen igennem.

8. März 2024

Vi kan varmt anbefale Focus 2

Vi kan varmt anbefale Focus 2. Vi havde besøg af Allan, som var professionel, interesseret, og motiveret for at gøre det til en god oplevelse for begge parter. Vi er super tilfredse med forløbet, og kan især anbefale Allan.

16. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr