FMN rent-a-car Bewertungen 605

TrustScore 5 von 5

4.9

1. Mietwagenanbieter

FMN Rent a Car – Otopeni Airport FMN Rent a Car is a trusted car rental company at Bucharest Otopeni Airport, offering 24/7 pick-up and return, transparent pricing, and a modern fleet of well-maintained vehicles. We focus on a simple and stress-free rental experience, with no hidden fees, clear rental conditions, and professional English-speaking staff. Whether you are visiting Romania for business or leisure, we provide reliable mobility from the moment you land. Why choose FMN Rent a Car? ✔️ 24/7 service at Otopeni Airport ✔️ No hidden fees or last-minute charges ✔️ Modern, clean, and regularly serviced vehicles ✔️ Fast pick-up and return process ✔️ Flexible rental options (short & long term) ✔️ Highly rated by international travelers Our pick-up process is quick and efficient, allowing you to start your journey without delays. We are especially appreciated for our transparency, fair policies, and friendly support. 📍 Location: Otopeni Airport – Bucharest ✈️ Ideal for airport arrivals and departures 🕒 Available 24 hours a day, 7 days a week Choose FMN Rent a Car for a safe, reliable, and top-rated car rental experience in Bucharest.

4.9

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Einfach super toll.

18. September 2020

Hallo,

Wir bedanken uns herzlich für Ihre schönen Worte und das Vertrauen, das Sie in unsere Dienstleistungen investiert haben. Ihre Meinung ist uns sehr wichtig und wir versichern Ihnen unsere volle Berücksichtigung.

Vielen Dank und wir freuen uns auf das nächste Mal,
Das FMNrent-Team

Alles lief reibungslos und pünktlich

Alles lief reibungslos und pünktlich. Mit dem Mietauto (Koffer mussten nicht umgelagert werden) wurden wir bis zum Flughafen gefahren. Fahrzeugübergabe ohne Probleme.

26. Februar 2020

Dear Otto,

We sincerely appreciate your beautiful words and the confidence you have invested in our services. Your opinion is very important to us and we assure you of our full consideration.

Thank you and we look forward to you next time,
The FMNrent team

Sehr zufrieden.

Sehr zufrieden.
Hatte etwas im Auto vergessen, bei der Abgabe, aber es wurde mir von fmn rent sofort vorbeigebracht worden.

22. August 2019

Dear Milomir,

Thank you so much for your kind words! We are excited that you have enjoyed your FMNrent experience!
We can't wait to welcome you again!

Kind Regards,
The FMNrent Team

Alles super gelaufen

Alles super gelaufen. Der ursprüngliche andere Autovermieter war nicht mehr vor Ort und wir konnten abends um 21h unkompliziert ein Auto mieten.

27. Juli 2019

Hi,

We can't wait to welcome you again!

Kind Regards,
The FMNrent Team

Alles war super

Alles war super ! Ich kann nür Emphfehlen !

19. April 2019

Liebe Alina,

Danke für deine schönen Worte!
Viele Grüße und bis zum nächsten Mal!

FMN-Team

Problemlose Abwicklung des Fahrzeugs

Problemlose Abwicklung des Fahrzeugs am Aeroport Sibiu/Hermannstadt. Bereits zum zweiten mal genutzt. Würde ich wieder nehmen. Mersi.

9. März 2019

Lieber Michael,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns mitzuteilen, wie es uns bei FMNrent geht. Unsere Mitarbeiter sind ständig bemüht, die Erwartungen der Kunden zu übertreffen und einen nahtlosen Service zu bieten.

Hoffe dich bald zu sehen,
FMN Team

Zuverlaessigkeit

Sehr zuverlaessig, professionell und auch sehr gute Preise. Ich kann diese Firma nur empfhelen.

3. März 2019

Lieber Maria,

Hoffe dich bald zu sehen,
FMN Team

Bewertungen in allen Sprachen anzeigen. (605 Bewertungen)