Das sagen Bewerter
Stor anbefaling til dette flyttefirma. For et par uger siden stod vi i den situation at vi skulle flytte. Vi havde fået Mosgaard anbefalet af et vennepar som førhen havde benyttet sig af dette firm... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har endnu til gode at benytte mig af Mosgaard - men skulle den dag komme, så vil det blive dem. Ved en fejl overførte jeg 2.500kr. på mobile pay til dette firma - inden dagen var slut, havde Bria... Mehr ansehen
Vi fik flere tilbud på vores flytning og opmagasinering. Vi valgte ikke det billigste men Moesgaard, og det er vi glade for. Tid og pris blev overholdt. Alt foregik meget professionelt af dygtige og v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Mosgaard Flytteforretning / Flyttefirma har eksisteret i over 30 år, og vi hører til blandt de større flytteforretninger i Danmark. Flytteforretningen er et dansk og personligt ejet og drevet firma.
Kontaktinformationen
Hvidovrevej 386, 2650, Hvidovre, Dänemark
- www.flytteforretning.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Vi brugte Åløkke og er ovenud…
Vi brugte Åløkke og er ovenud tilfredse. De to dejligste friske gutter, Mads og Jesper, kom smilende, enormt hjælpsomme, servicemindede og med god humor og gjorde en hård dag meget lettere! De bragte smil på læben, intet var et problem og de en fornøjelse at være i rum med! TAK for super god service og en dejlig oplevelse! Alle anbefalinger herfra🙌🏻
Desuden en fin pris og god behandling i hele forløbet op til👌🏻
Ringede for at høre pris på flytning af…
Ringede for at høre pris på flytning af en sofa og 4 kommoder + ned pakning og et kælderrum. Fik af vide det ville koste ca 6-7000 kr. Sofaen og 3 kommoder skulle til lejlighed og resten til Opmagasinering og en sofa skulle væk fra nye lejlighed. Alt flytning gik som det skulle tog ca. 2½ time super god service og flinke folk.
Kan godt anbefale dem men forvent omkring 2x den pris de nævner. Vi endte på 11000 kr +Opmagasinering.
Opdateret.
Synes nu stadig det er dyrt. Det eneste der ikke var nævnt da jeg ringede og fik pris var sofaen. Retter fra 3 til 4 for jeres service er OK

Antwort von Flytteforretning
Molsgaard flyttefirma har jeg lige…
Molsgaard flyttefirma har jeg lige brugt til privat flytning og har kun godt at sige , super sødt og venligt personale . Passer godt på tingene og kommer tii tiden . Super godt firma jeg varmt kan anbefale til andre .

Antwort von Flytteforretning
Super god service og meget venligt…
Super god service og meget venligt personale. De kom mandag og leverede tirsdag uden problemer og til en god aftalt pris. Kan varmt anbefales.
Mvh Mette og Thomas

Fantastisk og nem flytning
Stor anbefaling til dette flyttefirma.
For et par uger siden stod vi i den situation at vi skulle flytte. Vi havde fået Mosgaard anbefalet af et vennepar som førhen havde benyttet sig af dette firma. Vi tog derfor kontakt til Brian, som hurtigt gav os en fast pris på vores flytning. På trods af et uheldigt flyttevejr i den dejlige danske vinter, så ankom der på det aftale tidspunkt 2 friske mænd i lastbil. Flytningen foregik til perfektion og en virkelig god oplevelse vi havde med dem.
Stor anbefaling herfra!

Perfekt flytning
Alt i forbindelse med vores flytning gik som aftalt, og her tænker jeg både på aftalte dato/tid samt aftalte pris. Magen til mere hjælpsomme og rare flyttefolk skal man lede længe efter. Så herfra en klar anbefaling hvis der skal flyttes.
Altid fin service
Flere i familien har anvendt Mosgaard som flyttefirma og de har altid været yderst hjælpsomme og fleksible og passet godt på tingene.
Vi har ligeledes haft lager hos Mosgaard i flere år og har altid fået god betjening.

Antwort von Flytteforretning
Brændte os af i samme uge som flytning
Helt utilstedelig opførsel og service. Vi står nu med et opsagt boxit opbevaringsrum og flybilletter til Aalborg - men UDEN flyttefirma i denne uge, da de er stoppet med at svare os.
Vi kontaktede Brian hos Mosgaard Flytteforretning om et tilbud på en flytning fra Aalborg til København.
Jeg ringede Brian op og aftalte dato, sted og pris. Han skulle blot afklare, hvornår på dagen vores ting kunne blive hentet i Aalborg og lovede at vende tilbage i sidste uge.
Efter utallige forgæves forsøg på at få fat i firmaet via opkald eller mail, står vi nu i en situation, hvor vi ikke har et flyttefirma, der kan hjælpe os på fredag i denne uge.
Vi står derfor både med et opsagt opbevaringsrum ved BOXIT ved udgangen af denne måned samt flybilletter til Aalborg tur-retur, men UDEN et flyttefirma til at hjælpe os med så kort varsel.
Jeg har tilmeldt spurgt, om vi i det mindste kunne få en tilbagemelding om, at flytningen er aflyst, så vi kunne få en endelig aflysning. Heller ikke dette har Brian villet bruge sin tid på.
Jeg lænede mig ellers op ad de gode anmeldelser, men jeg kan på ingen måde anbefale dette firma og opfordrer andre til at holde sig langt væk.

Helt fantastiske flyttefolk
Helt fantastiske flyttefolk. Kom med ultrakort frist og reddede vores flytning da et andet brændte os af.
Super effektive, hjælpsomme, lune og arbejdsomme. Min varmeste anbefaling. Prøv dem før din nabo 🙂
Søde og kompetende mennesker
Søde og kompetende mennesker, som klarede opgaven som aftalt, alt i alt en god oplevelse.
Vi flyttede fra 3 sal hvor de brugte en…
Vi flyttede fra 3 sal hvor de brugte en lift det gik rigtig hurtig. Hvor vi så skulle flytte til et rækkehus det havde været snevejr og de var hved at grave fjernvarme op samtidig skulle de gå langt på grund af opgravning og vi hørte ingen brok flinke og rare mennesker
Hilsen Sanne

I trykke hænder
Det gik strålende, følte jeg var i trykke hænder.
Anbefaling herfra.

Antwort von Flytteforretning
Jeg ringede til Mosgaard…
Jeg ringede til Mosgaard flytteforretning, for at få en pris, jeg blev henvist til et skema jeg skulle udfylde. Det gik nemt, og jeg fik en god pris med det samme, alt blev overholdt som aftalt. Flinke mennesker som klarede det problemfrit.

Antwort von Flytteforretning
Det var en super god og dejlig…
Det var en super god og dejlig oplevelse at have mine ting flyttet med de flinke og rare mennesker og det var bare en super god service, ville heller end gerne anbefale dem til andre til og bruge dem selv vis jeg skulle gå hen og flytte igen👍😁

Tungt arbejde
Jeg har et meget stort og tungt poolbord, det blev flyttet professionelt og lige til, til en fornuftig pris. Rigtig god oplevelse.

Glade og søde mennesker
Jeg har altid brugt Mosgaard flytteforretning, og vil altid bruge dem fremover, super søde mennesker.

God service og god pris

Antwort von Flytteforretning
Jeg vil bare takke jer endnu engang for…
Jeg vil bare takke jer endnu engang for en flytning, hvor alt kørte som aftalt. Søde og hjælpsomme folk og aftaler overholdt.De bedste anbefalinger herfra.
5 stjerner herfra 😊

Antwort von Flytteforretning
Tusinde tak for en rigtig god flytning…
Tusinde tak for en rigtig god flytning alt blev lavet som lovet og mer til. Rigtig søde og dygtige flytte folk jeg kan varmt anbefale.

Antwort von Flytteforretning
- Aftaler bliver ikke overholdt, fakturering for ydelser der ikke har fundet sted
- Aftaler bliver ikke overholdt
- Der faktureres for ydelser der ikke har fundet sted. Som fx at fakturere for at tage et klaver ned fra 1ste sal, en opgave I ikke kunne løse, men fakturerede for.
- Chefen Brian udnytter sine mange års erfaringer i branchen og misbruger sin magt til at snyde kunderne.
- Kundeservice findes ikke hos Mosgaard Flytteforretningen´s chef Brian, som derudover (mis-)bruger sine ansatte til at tage egne selvskabte konflikter med kunderne.

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.